4.3

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 4 out of 5 stars

Omigo er det fint nok valg

Omigo er det fint valg til de små virksomheder som vil fylde ordre bogen lidt mere med et bredt udvalg af Arbejdsopgaver og have god service af konsulenterne.

Man skal ikke forvente at der kommer 10-15 opgaver om ugen men det er en god billig løsning til og få lidt flere ondre i bogen

22 December 2025

Servicemindet

Flinke og imødekommende, står virkelig inden for deres service de tilbyder!
Hvis du vil ha et samarbejde med en virksomhed som levere, så er det helt klart Omigo i skal vælge.

1 July 2025

Omigo er et godt valg

Vi startede vores samarbejde og samme dag sendte de mig en træfældnings opgave til det dobbelte af den pris jeg betalte. Siden hen har der været et stabilt flow af nye opgaver. Bedste samarbejde jeg har haft og vil anbefale dem til alle og enhver.
Og desuden er der rigtig god kommunikation med min konsulent, Stine :)

Træfældning Danmark

20 October 2025

Meget tilfreds!

Jeg har været kunde hos Omigo, i kort tid. Men hold da op en service. Min konsulent arbejder virkelig for sagen og man bliver ført til dørs hele vejen igennem. I forhold til hvad der ellers er på marked i den form for service, er det klart noget af det bedste der er.

9 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Leverer ikke nok for pengene

Jeg har brugt Omigo i et halvt år og har efterspurgt konkrete arbejdsopgaver. I den periode har jeg modtaget fire opgaver, men alle blev afvist, da jeg tydeligt har anmodet om ikke at få denne type opgaver. Det betyder, at jeg har ingen opgaver har modtaget i løbet af hele abonnementet.

10 March 2025
Omigo logo

Reply from Omigo

Vi er meget kede af at du ikke syntes vores service har levet op til dine forventninger.

Vores procedure er at du bliver telefonisk kontaktet og får fremlagt hver enkel opgavehenvendelse. Her er det så op til dig at vurdere om du ønsker opgavehevendelsen fremsendt eller ej.

Du har i din aftaleperiode hos os, fået fremlagt 5 opgavehenvendelser, som du telefonisk har godkendt at du gerne ville modtage. Opgavehenvendelserne blev herefter sendt til dig på mail.
2 stk. d. 09/04/25
2 stk. d. 14/04/25
1 stk. d. 16/06/25

Du har derudover fået fremlagt 2 opgavehenvendelser, som du har afvist og ikke ønskede at modtage.

Jeg har flere gange forsøgt at kontakte dig, men du har ikke besvaret mit opkald, ej heller ringet retur til mig.
Jeg vil da meget gerne, at vi kan finde en mindelig løsning på din utilfredshed.

Vi gør alt hvad vi kan for at imødekomme vores kunders behov og ønsker. Det er jo vores kunder vi lever af.

Stine Pedersen
OMIGO

Rated 5 out of 5 stars

klar, parat og sæt i gang

Jeg er en nyopstartet virksomhed som skulle ud og have kontakt til en masse nye kunder.
Stine er en meget behagelig person og samarbejdet kører rigtig godt.
Ville anbefale dem til enhver tid
Vh. Timka Byg og Bolig

2 December 2024

Jeg har det sidste ½ år brugt Omigo

Jeg har det sidste ½ år brugt Omigo.

Det har fra start været et super forløb. Go dialog, relevante og geografiske specificerede opgaver.

Det er nemt, enkelt, og go måde at få kontakt til en masse nye kunder på - klar anbefaling herfra.

16 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi er et nyopstartet firma som skulle…

Vi er et nyopstartet firma som skulle igang med en masse opgaver. Her bliver vi kontaktet af Stine , som er meget behagelig , og meget hjælpsom.

Vi har fået en masse opgaver som vi skal i gang med.

Kan varmt anbefales at tage fat i omigo, og få et samarbejde op og køre!

Stor ros til omigo herfra H&B byg ApS

11 June 2024

Holder hvad de lover.

Omigo levere hvad de lover !

Har samarbejdet med Omigo siden starten af året og vil sige de opgaver der gået min vej har dækket udgiften for det gode samarbejde vi har.

Så det altid en fornøjelse når medarbejderen fra Omigo ringer.

Tør godt at anbefale omigo

Jørgensens Service

22 March 2024

stor anbefaling

Som selvstændig er omigo en kæmpe hjælp til mig, de gør jeg kan få en masse opgaver ind.

Det gør os de er med til og holde min hjul i gang.
så vi ikke kommer til og stå stille.

ABP Byg - Tømrer og montage ApS

1 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er selv selvstændig håndværksmester…

Jeg er selv selvstændig håndværksmester og bruger omigo til at få de sidste ordre i ordrebogen.

Jeg vil gerne rose omigo for at være en fair leverandør af opgaver til mig som mester.

Stine fra omigo er enormt behagelig at samarbejde med og de kører nogle fair priser og leverer en god strøm af opgaver.

Ikke så meget pi... Det virker.

Elias Dahl
Dahls Snedkerfirma

10 January 2024

Jeg bruger Omigo

Jeg bruger Omigo. Til sammenligning med 3byggetilbud. så går Omigo op i at levere opgaver, og ikke bare en masse tilbud man kan få lov at lave, her kan du rent faktisk få noget arbejde.

Hvis det fortsætter med at gå så godt, overvejer jeg at opgraderes så jeg kan få nok til en ansat også.

19 February 2023

Take a closer look