Billig produkter samt hurtig og nemt …
Billig produkter samt hurtig og nemt levering. Ikke sidste gang jeg har købt noget her.
Hurtig levering fra firmaet.
Men Postnord leverer til ikke valgt leveringssted - nu er det anden gang det sker ved bestilling på Omnihelse! Måske giver Omnihelse valgmuligheder for levering, som ikke alle findes ....
----- De indkomne svar fra hhv. Post Nord og Omnihelse er i direkte modstrid med sagens fakta; jeg jar bestil levering til Lupinkrogen og får leveret på Stiholmvej ---- NOGET STEMMER IKKE !

Reply from Omnihelse
Super priser, og en super hurtig leveringstid. Dejlig nemmer og komme i kontakt med via deres e-mail, da jeg havde spørsmål til nogen af produkterne.
Alt i alt en fantastisk oplevelse ;)
Jeg bestilte mine vitaminer (til en rigtig god pris) mandag formiddag, tirsdag middag får jeg besked om at jeg kan hente min pakke! :-) Alt var som det skulle være, og jeg glæder mig allerede til at handle hos dem igen!
Det er umuligt at komme i kontakt med firmaet - de tager aldrig deres telefon når man kontakter dem . Har valgt at handle et andet sted når man ikke kan få mundlig råd og vejledning

Reply from Omnihelse
Jeg har bestilt nogle varer men har ikke modtaget dem.
Har haft kontaktet PostDanmark, som fortæller at de ikke kan finde varerne, og som beder mig kontakte firmaet for at de kan reklamere over det.
Har oplyst dette til firmaet, men svaret som jeg fik, var hvad jeg selv kunne se på PostDanmarks hjemmeside.
Har prøvet at skrive besked og ringe, men der er ingen kommunikations mulighed, da telefonnummeret ikke virker
Jeg agter ikke at bruge dette firma igen

Reply from Omnihelse
Lynhurtig levering og fordelagtige priser på Biosym. Absolut ikke sidste gang, jeg har handlet her.
Ikke første gang og bestemt heller ikke sidste gang jeg køber produkter via Omnihelse. BP er billigere end alle andre steder og Omnihelse leverer lynhurtigt.
Hurtig levering, god service og rimelige priser! Jeg vil helt sikkert købe hos dem igen!
Jeg ledte efter nogle produkter fra Beauté Pacifique og blev dejlig overrasket over priserne og generelt over udvalget. Jeg kommer helt sikkert til at bestille mere fremover og kan kun anbefales :)
Hurtig, levering, godt produkt og meget billigt. Ser ingen grund til ikke at give 6/6:)
Var på jagt efter intime pleje og her er shoppen der kunne levere mælkesyre tabeletter og intim sæbe, samme produkter som jeg normalt køber på apoteket, men priserne her ligger langt under. Enkelt bestilling, hurtig levering - Tak
Gode priser, hurtig levering. Jeg er tilfreds med min handel :-)