Erwin was snel ter plaatse nadat ik in paniek had laten weten dat ik vermoedelijk een papiervisjesplaag had. Hij gaf veel nuttige tips, stelde me gerust en werkte zeer vakkundig. De eerste dode papier... See more
Company replied
Er zaten kakkerlakken in onze woning. Niet veel, maar elke dag vonden we er wel een. Omdat we bang waren dat het een plaag zou worden, hebben we meteen Ongediertebestrijding NL gebeld. Ik kreeg een vr... See more
Company replied
Eerste ervaring zonder meer positief. Reageerde zeer snel op onze hulpvraag en kon ook al snel in actie komen. Is vakkundig, werkt hard en netjes. Vooraf duidelijke prijs. Deelt nuttige tips. Behandel... See more
Company replied
Opgeschrikt door een op het eerste gezicht schattig muisje. Meteen gebeld en nog dezelfde dag kwam Erwin langs. Hij is vriendelijk, kundig en geduldig. Want hij neemt uitgebreid de tijd, beantwoordt... See more
Company replied
Ongediertebestrijding NL helpt u snel van uw ongedierte af! Met een ruime ervaring in de preventie en bestrijding van ongedierte bent u bij ons aan het juiste adres. Servicegerichtheid staat hoog in het vaandel en we nemen graag de tijd om met u samen te kijken naar de beste duurzame oplossing. Uiteraard kijken we hierbij niet alleen naar hoe we het huidige probleem op kunnen lossen, maar zorgen we er ook voor dat we de oorzaak achterhalen. Zo voorkomt u in de toekomst opnieuw overlast. Wij werken volgens de IPM - werkwijze en zijn hiervoor extra gecertificeerd door het KPMB. Uiteraard zijn we tevens in bezit van het vakbekwaamheidsbewijs en diverse andere scholingen. U kunt ons alle dagen van de week bereiken! We helpen u graag af van overlast van alle soorten ongedierte en ongewenste gasten, zoals ratten, muizen, wespen, mieren, mollen, zilvervisjes (franjestaarten) houtworm, etc.
Aalscholverstraat 13, 4105WB, Culemborg, Netherlands
Na een brand ineens overlast gekregen van ongedierte, Ongediertebestrijding.NL heeft dit razendsnel opgepakt waardoor het probleem in no-time onder controle was.
Goede opvolging en goede voorlichting!

Reply from Ongediertebestrijding NL
Wij hadden een wespennest in de dakgoot. Ik belde met Erwin die nog dezelfde dag kon langskomen! Erwin werkt netjes, snel en vakkundig. Omdat het nest op een moeilijke plek zat en hij niet kon garanderen dat de eerste behandeling afdoende was kon ik in geval van problemen onder garantie met hem contact opnemen! (en handig dat je kunt pinnen!)
Ik ben erg tevreden dat ik zo snel van de wespen af ben.

Reply from Ongediertebestrijding NL
Zeer degelijk advies gehad over het weg krijgen van zilvervisjes in huis.
Ze zijn zo goed als allemaal weg.

Reply from Ongediertebestrijding NL
Erg vriendelijk en reageerde snel.
Wij hadden een wespen nest tussen het hout van het huis.
Goede uitleg en weg zijn de Wespen 🐝 Gelukkig.
Zeker een aanrader.

Reply from Ongediertebestrijding NL
Erwin gebeld toen wij dachten last te hebben van ongedierte (muizen/ratten). Erwin is meteen diezelfde dag geweest voor een grondige inspectie en alle maatregelen getroffen die horen bij het bestrijden van ongedierte.
Erwin neemt rustig de tijd om alles uit te leggen en doet alles in overleg.
Zeer aan te raden en wij zullen Erwin zeer zeker weer bellen mocht het probleem zich weer herhalen. Op dit moment is het probleem verholpen.

Reply from Ongediertebestrijding NL
Wij hadden last van muizen boven het plafond van onze uitbouw. Kleine plekjes verschenen door het stucwerk en 's avonds kon je ze horen lopen. Nadat Erwin was geweest waren de klachten binnen 3 dagen voorbij. Erwin doet niet alleen aan symptoom bestrijding, maar gaat ook gelijk aan de slag met preventieve maatregelen. De betreffende stootvoegen van de buitengevel werden voorzien speciale ongedierte roosters en kleine gaten werden direct gerepareerd. Erwin verstaat zijn vak heel goed en is prettig in de communicatie .

Reply from Ongediertebestrijding NL
In onze spouw zat een wespennest. Erwin heeft dat snel en adequaat voor ons opgeruimd.

Reply from Ongediertebestrijding NL
Learn more about other kinds of reviews.