God kommunikation både telefonisk og…
God kommunikation både telefonisk og pr. mail.
Har haft kontakt til Kenneth, som er servicerende, kommunikerende og professionel.
God kommunikation både telefonisk og pr. mail.
Jeg fik kompetent og venlig vejledning af Kenneth. Tusind Tak. Bh Thomas
Dejligt med hjælp til det administrative i en byggeansøgning og færdigmeldelse.
Søde mennesker og meget hjælpsomme. Jeg skal bruge dem igen til nyt projekt- så super tilfreds.
Det har været en meget positiv oplevelse af samarbejde med Online Byggetilladelse.
Vi anbefaler på det varmeste at overlade byggeansøgningen til dem. Kenneth har været mega hjælpsom og tålmodig hele vejen igennem.
Altid super hurtigt svar fra Lars, som virker til at have tjek på tingene - og fin kommunikation med ham i det hele taget.
Synes måske den pris, vi skulle betale til firmaet er i den høje ende, taget vores forholdsvis enkle sag i betragtning (derfor 4 i stedet for 5 stjerner ;)
Forsøgte selv på BOM, men måtte hurtigt erkende at kommunen har ret når de skriver. > Det kan være en god ide at anskaffe en rådgiver<
Det der for mig virkede helt uoverskueligt, blev taget hånd om fra start til slut.
Kan varmt anbefale onlinebyggetilladelse
Det har været en rigtig god oplevelse og onlinebyggetilladelse har været professionelle under hele forløbet.
Helt igennem guldrandet oplevelse. Lynhurtig ekspedering, topprofessionel behandling og ikke mindst blev vores sag godkendt hos kommunen 3 dage efter indsendelse. Varmeste anbefaling her fra!
Har fået en super behandling og hjælp fra Online Byggetilladelse.
Jeg startede selv op på byg og miljø men gik i stå i brandklasser og regler. Jeg måtte erkende at det ikke er blevet nemmere de sidste 10 år og håndtere en byggesag.
Der blev taget udgangspunkt i mine egne tegninger og det der manglede fik jeg hjælp til.
Kort og godt, flinke folk, smidig og hurtig reaktion når der har været nyt. Her kan du trygt bede om hjælp. Det kommer jeg til næste gang.
Online Byggetilladelse har leveret en grundig og hurtig behandling af min sag. De var nemme at samarbejde med og gjorde hele processen enkel og tryg. Kan varmt anbefales!
super god service
opfyldte alle forventninger.
ville bruge dem igen og kan kun anbefale online byggetilladelse.
Der er mega god og kompetent
Lars fra online byggetilladelse er en mand af ord. Hold op en service han har givet os. Om jeg skriver med spørgsmål morgen, middag eller kl 23:00 om aftenen så er der blivet svaret med det samme. Hold op en meget positiv oplevelse. Store 5 stjerner herfra. Vh Jonathan Sternkopf
super god service
opfyldte alle forventninger.
ville bruge dem igen og kan kun anbefale online byggetilladelse.
Professionel og god behandling hele vejen igennem processen. Vi kan på det varmeste anbefale Kathrine og onlinebyggetilladelse.dk.
Kathrine er super dygtig og kompetent, fik hurtigt fjernet alle mine bekymringer både i forhold til byggetilladelse samt lovliggørelse af eksisterende bygninger, herudover var servicen super god. Jeg vil klart bruge Kathrine igen, hvis jeg kommer i en situation igen hvor jeg skal have brug til hjælp i forhold til byggetilladelse.