Taktekker Oslo Reviews 31

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fornyet tak og undertak på hus og garasje. Jobben ble utført raskt, håndverksmessig godt, hyggelig og helt etter avtale. Arbeidsleder sørget for at materialer var på plass, og håndtverkerne jobbet ras... See more

Rated 4 out of 5 stars

Rask respons på vår henvendelse og det ble gjennomført en befaring til avtalt tidspunkt, kort tid etter samtalen. God kommunikasjon hele veien. Vi er veldig fornøyde og arbeidet ble utført etter avtal... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fullt bytte av tak, inkludert takstein, takpapp, sløyfer og lekter, samt takrenner, nedløp og luftekanalbeslag og pipebeslag. Nye vindskier og vannbord. Alt gjennnomført godt innenfor tidsfristen av f... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rask, rimelig og profesjonelt

Vi hadde lekkasje ved pipeløp og vwd takvindu. Fikk raskt svar på forespørsel og rask befaring. Ryddig og oversiktlig tilbud med forklaring per telefon om arbeid som bør gjøres. Taktekker anbefalte et rimeligere alternativ enn det vi først hadde sett for oss. Bonus at arbeidet ble gjort tidligere enn antatt, og meget rask og effektiv utførelse. Vi trengte ikke å være hjemme mens arbeid ble utført. Pris ble som avtalt ihht tilbud. På tilbudssiden om at det var bare å ringe igjen dersom det var noe med taket. Profesjonelt og trygt.

19 August 2025

Veldig fornøyd med arbeidet

Veldig fornøyd med resultatet etter utført jobb. Ny takshingel, nye beslag og hetter på pipe/ventil og blikk på vindski på hus og garasje. Skulle ta fire dager, men tok bare tre. Fikk grei rabatt for noe forsinket oppstart.

15 May 2025
Rated 4 out of 5 stars

Montering av ny lufteventil

Rask respons på vår henvendelse og det ble gjennomført en befaring til avtalt tidspunkt, kort tid etter samtalen. God kommunikasjon hele veien. Vi er veldig fornøyde og arbeidet ble utført etter avtale.

16 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Dyktige fagfolk og god service

Kjempegod kommunikasjon, rask befaring og tilbudsprosess, tillitsvekkende og nøye gjennomgang av taket på bygården før utbedring. Alt i alt kjempefornøyd, super service og dyktige folk🌟

29 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super sørvis på kort varsel

Richard Johansen kom på kort varsel, rettet opp årsaken til lekkasjen og ga god hjelp og gode råd. Tusen takk for enestående sørvis!

28 November 2024

Nytt tak, mai 2024

Fikk lagt nytt tak på bolig til avtalt pris og tid. Meget god kommunikasjon med Richard Johansen hele veien og eventuelle problemer ble løst i fellesskap. Arbeiderne hans var hyggelige og meget ryddige underveis i prosessen. Kan trygt anbefale han videre.

27 May 2024

Profesjonelt utført jobb

Taktekker Oslo utførte takfornyelse av taket på boligen vår. Arbeidet ble utført innen avtalte tidsfrister og på en profesjonell måte. Arbeidet ble ledet av Richard Johansen som ga gode råd om hva som burde gjøres og som fulgte opp at jobben ble gjennomført som avtalt. Taket ble som nytt😀

8 June 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look