God behandling
God behandling af Kevin som har hjulpet mig med smerter i min venstre hånd og efter et par behandlinger har jeg mærket bedring.
Hos Osteopatiklinikken i Kolding er du i trygge hænder. Behandlingen varetages af Lisbeth Hove Vestergaard som er registeret Osteopat D.O.MRO.DK og Fysioterapeut, Pt. Bsc. Jeg tager hånd om dine kropslige gener via en grundig fysisk undersøgelse samt blid og sikker manuel behandling. Formålet med behandlingen er at fjerne årsagen til dine symptomer, således at du opnår en varig effekt af den osteopatiske behandling.
Dalbygade 40 B, 2.sal, 6000, Kolding, Denmark
No history of asking for reviews
Jeg oplever konsekvent en yderst kompetent behandling, hvor der gives en detaljeret forklaring på behandlingsforløbet. Min krop reagerer tydeligt, når de relevante punkter identificeres. Efter behandlingen oplever jeg en følelse af ro og balance samt reduceret ømhed eller smerte. Jeg anbefaler til enhver tid Kolding Osteopati. Min krop er udfordret af slidgigt og muskelspændinger. Jeg er i et godt forløb, hvor der løbende aftales tid til opfølgende behandlinger. Der lyttes i høj grad til mine behov.
Lisbeth er professionel og ved, hvad hun gør og skal gøre

Reply from Osteopatiklinikken
Gennem en bekendt, blev jeg anbefalet Osteopatiklinikken for behandling mod eftervirkningerne fra en hjernerystelse.
Med Lisbeths professionelle tilgang og behandling er jeg idag, ca. 5 måneder efter ulykken, fri for svimmelhed og smerter i nakke og ryg.
Lisbeth har samtidig professionel integritet nok til at sige, hvis hendes behandling ikke vil være den rette og henvise til den rigtige behandlingform.
Jeg giver klinikken min varmeste anbefalinger.

Reply from Osteopatiklinikken
En rigtig positiv oplevelse. Fik en masse gode tips til selvhjælp, og en god behandling.

Reply from Osteopatiklinikken
Jeg kan på alle måder anbefale osteopatiklinikken. Lisbeth er meget kompetent og omhyggelig.

Reply from Osteopatiklinikken
På alle måder en god, behagelig (dog lidt protester fra mine stive lemmer) og ud fra min oplevelse kompetent (med dog intet kendskab til branchen) behandler. Har haft 2 konsultationer med dialog, råd og behandling som har hjulpet. Afsluttet efter de to konsultationer, så heller ikke en behandler der "holder" på kunder.
Anbefalet herfra.
Søren

Reply from Osteopatiklinikken
Hvis man har prøvet massage, kiropraktor eller andet og ikke syntes det har været helt optimalt kan Osteopatklinikken ved Lisbeth klart anbefales!
Man føler man får behandling! Der sker noget og hun er god til at finde punkterne der skal arbejdes med.
Desuden går man derfra med følelsen af at man ikke har fået flere behandlinger end der er behov for. Det er en stor bonus.
Jeg kan klart anbefale behandling her :)

Forstående, lyttende, nærværende og behagelig. Udelukkende en god oplevelse ✨

Reply from Osteopatiklinikken
Kompetent, empatisk, indsigtsfuld i helheden. Kan anbefales på det varmeste.