Jeg sad ved min pc i 2017..pludselig…
Jeg sad ved min pc i 2017..pludselig dukkede et nr op på skærmen...jeg skulle ringe til...underligt tænkte jeg...men fik det indtryk at det var microsoft....jeg talte med en global supporter der via assist overtog pc en...han forklarer at han ville installere cameleon malware som koster 1200 kroner om året...jeg tænkte jeg bare ville have en optimal pc...og invilligede...han tog en underskrift jeg havde brugt i andre sammenhænge og indsatte i dokumenter..jeg betalte 1200...året efter kontaktes jeg så af outtasking io...jeg skyldte dem penge for alt muligt jeg slet ikke anede jeg havde på min pc...det kostede 200 dollars...og de lovede at cancel mig...igår ringede de så IGEN...at jeg havde..a second package kaldte de det..9000 pund over 5 år ville de have....agerer helt ærligt som kriminelle...den ene supporter sagde sågar han ville tage pengene via min bank da han styrede via assist..min kæreste slukkede min router...og nu vil jeg så viaa forbrugerrådet prøve at få noget jeg ikke anede de havde plantet på pc en fjernet..hold jer væk