PapegøjelandReviews

TrustScore 4 out of 5

1. Animal park

Written by the company

Lille sted, Store personligheder... Lige ud til hovedvej 25, lidt nord for Toftlund, ligger Papegøjeland. Det er Danmarks første af sin slags. Det er fyldt med smukke og sociale papegøjearter fra hele verden. Her kan du opleve papegøjer helt tæt på, når du kommer ind og går rundt i deres indendørs volierer, hvor fuglene flyver frit. Du kan helt sikkert også få den fineste selfie med en af papegøjerne, mens de sidder hos dig og spiser. Papegøjeland blev oprettet for målgruppen: "Folk i alle aldre". Og vi har virkelig folk i alle aldre på besøg. Ekstra information... Praktisk tøj, Ingen smykker... Da vores papegøjer elsker at pille i ALT, bedes I komme i tøj, hvor det ikke gør noget, hvis de piller i eller klatter på det. Alt, hvad der hedder smykker skal tages af, da papegøjerne ellers stjæler det eller ødelægger det. Vi glæder os til at se jer ALLE og give jer en fantastisk oplevelse. Venlig hilsen Papegøjeland

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Skøn Hundepension.

Jeg har lige haft min 15 årige hund i pension,og hun elskede at være der tænk jer bare at gå løs og snuse på så stort et område og lege med en anden hund og hilse på dyr hun aldrig har set før, om natten var hun i køkken og sove fordi susen ikke ville have at hun var alene i bur.
Og jeg var lykkelig over de videoer der blev lagt ind på Facebook, min ferie blev rolig. Jeg vil aldrig betænke mig at sende min hund derned igen ❤️

7 June 2026

Lortested

Start med og kigge på deres feacbook hjemmeside og se hvor lidt kommentar der er på siden næsten ingen. Nu det bliver drevet et par år men hvorfor ikke nogen kommentar på deres opslag jo nu skal jeg sige det admistrater af gruppen sidder dagligt og kigger kommentar og alle de negative og træls kommentar bliver slettet næsten når de laves derfor heller ikke nået særligt rosene ord fra folk der har haft gode oplevelser da der er ingen Føj for en moral

5 October 2025

Fantastisk sted skønne fugle

Lille hyggeligt sted, mega behagelig ejer. Super fed oplevelse
Hvor vi fik lov til at komme helt tæt på fuglene eller rettere de kom tæt på os.
Vi kommer helt sikkert igen når vi på disse kanter.

25 July 2025

Skønne og fantastiske papegøjer

Dejligt sted med masser af skønne papegøjer, der gerne vil sidde på en efter de har set en an.

Der er et godt udvalg i souvenir butikken.
Vi besøger papegøjeland igen, da vi have en fantastisk dag med de mange skønne papegøjer.

17 July 2025

pragtfulde tamme fugle

Vi var i Papegøjeland i en god time med børnebørn på 9 og 7 år. Rigtig god oplevelse, fuglene sætter sig på din arm og spiser frø fra skålen som du holder i din hånd.
Sjovt for børn og voksne. Mulighed for at tage sjove billeder. Mange forskellige arter fugle. Har børn set fugle nok, kan de tegne fugle i receptionen.

9 March 2025

Super oplevelse

Lille, privatejet og med hjertet på rette sted for store og små papegøjer. Flere af fuglene kommer fra hjem, hvor de ikke havde det godt. Som gæst får man foder med ind og oplever fuglene på aller tætteste hold - virkelig et besøg værd.

1 August 2024

Reply from Papegøjeland

Tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade, når kunderne er glade.
På forhåbentligt gensyn.

Skønt sted

Var her i dag med min søn og mine forældre.
Udefra ser det måske ikke ud af meget, men vi blev mødt af venlige personaler der glad fortalte om nogle af fuglene.
Grundet ombygning var der ikke åbent hos de store Araer, men det var en stor oplevelse alligevel.
De søde papegøjer var meget opsøgende og nysgerrige, og vi havde alle 4 fornøjelsen af at de landede på os, både på hovedet, skuldre, arme og ryg. Vi fik hver en skål med foder, og der kom jævnligt en ansat og fortalte lidt om de forskellige fugle.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

27 July 2024

Reply from Papegøjeland

Dejligt at I havde en god oplevelse.
Håber I har lyst til at besøge os igen, når Araerne er tilbage.

Rated 1 out of 5 stars

Havde forventet meget mere af stedet…

Havde forventet meget mere af stedet til den pris!! 😡Vandvittigt at tage så meget for at se 3 små rum med alt for mange fugle, og så var der rigtig mange fluer derinde. Der er ikke engang noget personale som går med ind og fortæller om fuglene. Vi var der i ca 10 min og havde betalt knap 500 kr!!! Havde jeg vist hvordan stedet var havde vi ALDRIG lagt så mange penge der… første og sidste gang!! 😡

16 July 2024

Reply from Papegøjeland

Vi er kede af, at det blev jeres oplevelse af Papegøjeland.

Vi kan forsikre om, at der ikke er for mange fugle i hvert rum. Alt er godkendt af veterinærstyrelsen.

At der ikke gik personale med ind beklager vi MEGET, for det skal de gøre.

Prisen bliver af mange andre kunder opfattet som billig og andre danske attraktioner, med mindre at tilbyde, er dyrere.
Så om prisen er billig eller ej, må siges at være "øjet der betragter", der afgør det.

Rated 1 out of 5 stars

Mange af Fuglene virker stressede og…

Mange af Fuglene virker stressede og aggressive. Jeg vil ikke anbefale dette sted og især ikke mindre børn. Jeg blev bidt helt ind til knoglen på min langefinger. Er vant til håndtering af papegøjer. Også ret dyrt. Ikke særligt stort
Så det var en super ærgerlig oplevelse. Øv

16 July 2024

Reply from Papegøjeland

Vi er kede af at jeres oplevelse blev så negativ.

Vi beklager meget at vi ikke var opmærksomme nok på fugle, som ikke var i "samtale humør", så du blev bidt.
Havde du henvendt dig til personalet kunne de have hjulpet dig med sårrens og plaster.

Som med alle levende væsner kan fuglene være i forskelligt humør og have dage, hvor de er mere reserverede, og det må man så respektere.

Prisen bliver af mange opfattet som billig.
Så om den er billig eller ej, må siges at være en personlig opfattelse, der er forkellig fra person til person.

Hold jer alt væk .

Føj!!! Hvordan kan der holdes fugle på den måde?!🤬🤬🤬 Menneskene/ de ansatte, aner tilsyneladende ikk en fløjtende fis om dyrevelfærd for så havde man prompte taget den Kakadue til dyrlægen der sidder med totalt deformt næb!!! , Der er indelukket og de snakker ikke så pænt om kunderne går de går . Håber F--- myndigheder møder op!!!😡 FØJ!!!! . Og kunne ikke ikke give dem minus stjerner. !!!!!!!

16 July 2023

Reply from Papegøjeland

Vi beklager meget at det er din opfattelse af Papegøjeland.

Papegøjeland er godkendt af veterinærstyrelsen og alt er indrettet efter fuglenes behov.

Du omtaler en Kakadue, men den art findes ikke i Papegøjeland, så vi ved ikke lige hvad du vil sige med det..??!?

Take a closer look