See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

At stå med kameraet til Patricks foredrag var som at være midt i en kraftfuld fortælling om vækst, vilje og menneskelig styrke. Han førte os gennem sin personlige rejse fra ekstrem modgang til et li... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rørende fortælling om en lille sårbar sjæl der ikke blev taget hånd om, givet kærlighed og omsorg til. Alle mine følelser kom i spil mens jeg fulgte Patricks op og nedture i hans liv frem til nu. Fo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun anbefale at høre Patricks foredrag. Patricks historie er barsk, gribende og inspirerende, han er fantastisk indlevende, sprudler af energi og stråler af lyst til at give og inspirere. Patri... See more

Rated 5 out of 5 stars

Et utrolig ærligt og menneskeligt foredrag af Patrick Simiglai, som jeg kun kan anbefale! Vi blev inviteret helt ind i det helt private, skrøbelige og følelsesmæssige rum. En fortælling om Patr... See more

1. Life Coach
  2. Class
  3. Coaching center
  4. Health consultant
  5. Rehabilitation Centre

Written by the company

Med min barske start på livet, med en barndom med overgreb, vold og svigt, og kampen ud af destruktive tanker som førte til handlinger - såsom misbrug, kriminalitet og selvmordsforsøg. Jeg deler hvordan på kun 4,5 år har formået at vende livet på egen hånd, træne mig selv i nye mentalefærdigheder og opnå personlige rekorder, mange ikke kan forstille sig kan lade sig gøre. Det hele starter i tankerne. Foredraget rykker ikke kun udsatte, jeg har også haft stor succes med det i erhvervslivet, skoler og Politiet. Jeg har omsat min erfaring fra et liv på kanten til brændstof og mentale teknikker til at gribe dine udfordringer an. Er du klar til det? Som du kan læse i anmeldelserne, så får du som gæst, en stor portion inspiration med hjem og nogle simple teknikker, der kan hjælpe dig med at gøre det ukomfortable mere komfortable. Udover mine foredrag er jeg meget aktiv i velgørenhed, som er en stor del af mit liv i dag, så når du støtter mine taler, så støtter du også mit frivillige arbejde. Jeg tilbyder også mentorforløb og teambuilding til private og professionelt, og laver årligt flere overlevelsesture.

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Patricks hudløs ærlig historie.

Patricks hudløs ærlig historie giver stof til eftertanke. Hans tilstedeværelse og historie om hans opvækst får en til at tænke på hvor vigtig ens familie og venner har af betydning. Har du endnu ikke været til foredrag med Patrick, så kan det virkelig anbefales.

2 September 2022

Hej,

Stort tak for at deltage i foredraget og tak for din tid til at bedømme det. Det glæder mig meget!

Rated 5 out of 5 stars

Patricks historie får hårene til at rejse og hjertet til at synke

Hvis du mangler motivation i dit liv, så er du kommet det HELT rigtige sted. Jeg har været til Patrick's foredrag, og jeg kan kun give min største anbefaling.

Patricks historie får hårene til at rejse og hjertet til at synke. Hans tilstedeværelse og hans væsen, er virkeligt værdifuld for enhver som har noget tungt på hjertet.

Jeg glæder mig til fortsat at følge med i hans rejse, for hvis man kan komme så langt på 4 år, tør jeg ikke tænke på hvor han er om 10 år.

13 August 2022

Hej Katrine.

Tusind tak for at deltage i mit foredrag og din tid til at sende en bedømmelse.
Det er spændende at se hvor jeg er om 10 år, min 40 års fødselsdagsgave må være et gratis foredrag til alle nysgerrige ;)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var til et foredrag med Patrick…

Jeg var til et foredrag med Patrick igår, synes det var en vild historie, og virkelig rørende synes virkelig du er sej og stærk, en rigtig fighter!!

18 February 2022

Hej Sandra.

Tusinde tak for din deltagelse og anerkendelse.

Tak for din tid til at anmelde mit foredrag.

Kæmpe High Five
P.

Stærk historie - Fantastisk sjæl

Jeg var for nogle måneder siden til et af Patrick's foredrag, det var inspirerende, motiverende og ikke mindst et meget rørende foredrag.
-Det er en stærk historie, der vil sætte dine tanker i gang med en masse perspektiver & fokus på tilværelsen. Kæmpe respekt for at åbne op om dit liv, og dele ud af din livserfaring.

Patrick har en super skøn personlighed og udstråling, og man får kun lyst til at snakke mere med ham. Hvilket gjorde jeg følte jeg kunne betro ham min livssituation og de problematikker jeg stod overfor.

Efterfølgende har jeg deltaget i et 5 ugers åndedrætsforløb, hos Patrick. Det var virkelig lærerigt og man får så mange gode teknikker og redskaber med i sin taske til videre udvikling. Jeg føler selv jeg er blevet gladere, roligere, mere positiv og ikke mindst mere overskud og energi i hverdagen og til hvad livet måtte bringe.

Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, jeg har lært så utrolig meget af ham og ikke mindst lært mig selv at kende på en anden måde. han er 100% ærlig, støttende og en god lytter.

Bedste anbefaling herfra, så hvis i ønsker en der er mega motiverende, støttende og en Positiv sjæl. - Så er det Patrick i skal vælge, Han er et kæmpe forbilled!! :D

Kære Patrick
Tak for alt du gør, og tak for dig.

8 February 2022

Hej Bianca.

Tusinde tak for de fine ord og din tillid til at betro mig din livssituation.

Super indsats på åndedrætsforløbet og det glæder mig at du fik så meget ud af teknikkerne.

Kæmpe High Five og god vind fremover 🤗

Autentisk og inspirerende foredrag

Autentisk og inspirerende foredrag, der trak tårer. Det rammer på mor-nerven at få tydeliggjort hvad omsorgssvigt kan betyde hele vejen ind i voksen livet.
Inspirerende at se hvordan man trods en uhensigtsmæssig opvækst kan bryde den socialearv og komme stærkere ud på den anden side. Jeg vil anbefale dette foredrag.

21 January 2022

Patrick er en ener

Patrick er en ener. Har kendt Patrick siden sommeren 2019, hvor jeg mødte ham hos Søren Lynge, mens jeg boede der en kort periode.

Jeg synes vi bondede godt dengang, på trods af nogle forskellige meninger. Jeg mødte Patrick i en svær situation, ligesom jeg selv var i, men jeg blev straks inspireret af ham, og endte hurtigt med at se op til ham. Han er vist en 5-6 seks år ældre end mig.

Siden jeg var barn har jeg haft rigtig meget angst. I den forbindelse har Patrick været en af mange, som har hjulpet mig med at få det bedre.

I forhold til angsten har han ikke hjulpet så meget, men det Patrick er god til i min optik er mindset.

Han har hjulpet mig til at træne et bedre mindset, blandt andet ved at udfordre angsten og begynde at leve livet igen.

I den forbindelse har han hjulpet mig med at komme ud af min komfortzone, som han taler meget om. At blive komfortabel i det ukomfortable.

Dernæst er Patrick enormt dygtig til at se og høre folk for dem de er, og for hvad de har brug for.

Jeg kan ikke sige så meget om Patricks kompetencer med at behandle angst, men jeg kan sige, at han er loyal og god til at mærke mennesker, og få dem til at føle sig noget værd.

Det tror jeg, at han er blevet god til, fordi han selv har været i gennem en svær tid. Jeg kommer til at følge Patricks rejse tæt.

Han er den ægte vare, og en sand inspiration i sig selv, og han kommer til at nå rigtig, rigtig langt i sit liv.

Patricks rejse og resultater taler for sig selv.

23 December 2021

En sand inspirationskilde

Patrick er utrolig inspirerende og hans skønne energi smitter! Hvilken historie, hvilken kamp - hatten af for det 'drive' og de kundskaber som Patrick nu besidder. En fyr med hjertet på rette sted og et positivt mindset :)

9 December 2021
Rated 5 out of 5 stars

Stærk personlig beretning, der får tankerne på overarbejde

Patrick's foredrag er stærkt, skræmmende og ikke mindst tankevækkende. Han har en stærk personlig historie, der går lige i 'hjerte-kuglen'. Man sidder tilbage med en følelse af, at vi har et system, der svigter. At barndommen følger os som voksne. Og det var det, der var ved at ske for Patrick, men her kommer essensen af hele oplægget. Patrick bryder sine dårlige rutiner og mønstre Han sætter sig mål, er systematisk og vedholdende og det lykkes ham at bryde den sociale arv og komme videre med sit liv på flotteste vis. FLOT og livsbekræftende foredrag. Jeg kan kun opfordre alle til at tilmelde sig Patricks næste foredrag og herved blive klogere på hvad et godt 'mindset' kan gøre og ikke mindst rette psyke; og det kan ALLE arbejde med og gøre stærkere uanset alder og køn.

25 November 2021
Rated 5 out of 5 stars

Patricks foredrag fra alkoholiker til atlet

Patricks foredrag fra alkoholiker til atlet er både rørende, inspirerende og med flere brugbare mentale redskaber 🙏🏻
Patrick deler ærligt sin historie, hvordan det trods svære vilkår er muligt at skabe positive forandringer i livet 🤩
Vigtigt for Patricks eget liv og for andre, der kan spejle sig i at det er muligt at skabe et bedre liv 💫💫

Kæmpe fan

Sikke en rejse - sikke en fortælling og der bliver ikke lagt fingre imellem. Man får lyst til at høre meget mere. Desuden er det virkelig inspirerende.

Anbefales værdig foredrag

Patricks viljestyrke og mindset er mere end bare inspirerende, og jeg gik derfra med mod og lysten til at gøre mere og tro på mig selv. Kæmpe respekt til Patrick herfra og tak fordi du vil dele din historie med os og tør vise sårbarhed.

Fantastisk levende foredrag

Fantastisk levende fortalt… også selvom historien er nærmest ubærlig barsk.
Utroligt inspirerende foredrag hvor Patrick fortæller sin historie fra hvor han kom og til hvor han er nu…
Som træner er Patrick fantastisk motiverende og vidende og som person er han utrolig varm, venlig og ‘den kammerat man altid har kendt’

8 October 2021

Inspirerende motivator

Har i aften været til et inspirerende, motiverende og ikke mindst rørende foredrag med Patrick.

Derudover er min søn i coaching forløb hos Patrick.

Fantastisk ung mand - god energi der motiverer og inspirerer - både til foredrag og i coaching forløb.

Kære Patrick,
Tak fordi du deler din historie - og tak for dig.

14 September 2021
Rated 5 out of 5 stars

Tak til Patrick for et super autentisk…

Tak til Patrick for et super autentisk og inspirerende foredrag.
Jeg vil helt klart anbefale at give sig selv muligheden for at lytte til Patricks livshistorie og lade sig inspirere til at blive en stærkere og bedre version af sig selv.

14 September 2021

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg synes Patrick er den bedste coach fordi han er 100% ærlig, støttende og lytter til den enkelte person. Jeg har lært utrolig meget af ham og lært mig selv at kende, have en mere positiv og glad tilgang til hverdagen. Han er en stjerne 🌟 kæmpe forbillede! Han får det bedste frem i en, jeg vild med det!! 🤩 så er han bare mega motiverende og en kæmpe støtte..

21 July 2021

DEN BEDSTE PERSONLIGE TRÆNER

DEN BEDSTE PERSONLIGE TRÆNER.

Patrick har en god personlighed, en fed tilgang til træning, har en indstilling der skaber motivation - og en spændende rygsæk af livserfaring som sætter perspektiv og fokus på dine personlige mål. Respekt herfra - samt de bedste anbefalinger.

23 May 2021

Take a closer look