Pawtner Reviews 15

4.3

Company details

1. Pet shop

Written by the company

Pawtner is een warme en liefdevolle webshop voor honden en katten. Wij bieden unieke, stijlvolle en vaak gepersonaliseerde producten die met zorg en oog voor kwaliteit worden gemaakt. Van kerstballen met naam en gepersonaliseerde hangertjes tot andere bijzondere items voor jouw viervoeter: alles wat we verkopen, gebruiken we zelf ook. Bij Pawtner staat liefde voor dieren centraal. Daarom doneren we €2 van elke bestelling aan Dierenasiel Regio Roeselare. We combineren persoonlijke service met snelle levering en duidelijke communicatie, zodat elke bestelling vlot en met een glimlach verloopt. Pawtner werd opgericht door een jong koppel met een grote passie voor dieren en heeft als missie om baasjes te helpen hun huisdier te vieren, te herdenken en te verwennen met producten die écht betekenis hebben.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Zeer mooi armbandje

Zeer mooi armbandje
De tekst is zeer mooi en goed gegraveerd

Enkel een beetje aan de lange kant, maar het kan niet uitvallen

Zeer tevreden met mijn armbandje 😊

31 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Goed product en top klantenservice!

Het product was mooi afgewerkt en goed geleverd (een hangertje met de naam van onze hond). We hebben ontzettend goede klantenservice gekregen toen we vertelden dat het slotje van het hangertje wat te klein was voor onze hond en werden goed geholpen! Ik zou zeker aanraden om hier wat te bestellen als je iets zoekt voor je kleine viervoeter.

31 December 2025

Reply from Pawtner

Dankjewel voor deze fijne en uitgebreide review! 😊 Super om te horen dat je tevreden bent over het product én onze klantenservice. We helpen altijd graag mee zodat alles perfect past voor jullie viervoeter 🐾💛 Heel lief dat je ons aanbeveelt!

Kerstballen met namen honden

Ik schonk twee kerstballen met de namen van onze honden en ze vonden het geweldig. Zelf vind ik ze ook heel mooi en creatief. Zeker als we daarmee honden in nood kunnen helpen.

15 December 2025

Reply from Pawtner

Wat een mooie review, dankjewel! 💛 Zo fijn om te horen dat de kerstballen zo in de smaak vielen. En extra bijzonder dat je met je aankoop ook meehelpt om honden in nood te steunen 🐶✨

Heel blij met bestelling

Heel blij met bestelling
Nieuwjaarsgeschenk voor mijn zus
1 kerstbal naam van overleden hondje en andere van nieuwe puppy

29 December 2025

Reply from Pawtner

Dankjewel voor je lieve woorden! Wat een bijzonder en betekenisvol geschenk om te geven. We hopen dat de kerstballen een mooie herinnering blijven voor je zus en uiteraard ook voor je nieuwe puppy 🤍🐾

Oh zo geweldig

Oh zo geweldig. Ze hielden mij op de hoogte van het probleem. Ik heb het dan uiteindelijk aangekregen op de dag van mijn verjaardag. Fantastisch. Een zeer goede fantastische dikke duim.😁

26 December 2025

Reply from Pawtner

Wat fijn om te lezen, dankjewel! Super dat alles nog net op tijd is aangekomen voor je verjaardag 🎉 Heel blij dat je zo tevreden bent! 😊

Rode kerstballen

Er mag enkel rood en wit glas in de kerstboom hangen. Het rood van de kerstballen matcht met het rood van de andere kerstballen. Geweldig!!

24 December 2025

Reply from Pawtner

Fantastisch om te horen Fien! Heel veel plezier ermee en fijne feestdagen.

Rated 4 out of 5 stars

De armbanden zijn zoals de ketting de…

Na het zien van mijn respons op mijn aangekocht artikels,hebben jullie via mail dit rechtgezet. Top,alvast merci,ben in blije afwachting.

15 December 2025

Reply from Pawtner

Dankjewel voor je feedback! Fijn dat je ons hierover hebt gecontacteerd en dat we het samen meteen konden rechtzetten. We hopen dat alles helemaal naar wens is en wensen je er alvast veel plezier mee 😊

Mooie kattenvoer bakken

Mooie kattenvoer bakken met de naam van mijn kat erop. Zien er heel mooi uit. Ik ben er heel blij mee

4 December 2025

Bedankt Lewis! We zien jou & Parcival graag terug 🐾

Tekste bijna niet leesbaar - Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering maar de gegraveerde tekst is bijna niet leesbaar. Op de website was de afbeelding met tekst veel duidelijker en groter voorgesteld ook.

17 November 2025

Hi Marijke
Bedankt voor je review! Op onze website staat de naamketting afgebeeld zonder schaduw , daarom kan het soms lijken alsof je de naam minder duidelijk kan lezen. Wij nemen je feedback mee en zullen grondig bekijken hoe we dit kunnen voorkomen.

Rated 4 out of 5 stars

inderdaad het een mooi product en het…

inderdaad het een mooi product en het geld waard

De uitleg op de website is goed helder en duidelijk

Af geleverd product is zorgvuldig verpakt

Wij zijn er blij mee

Groetjes Monique en Zinzi 🐾🐾

8 November 2025

Dag Monique! Bedankt voor je lieve woorden. Jij en Zinzi zijn altijd welkom 🐾🧡

Super!

Vlotte, snelle service, mooie kwaliteitsvolle producten en je helpt er het asiel mee. Een echte aanrader!

17 October 2025

Bedankt voor je lieve woorden Saar! 🐾

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look