See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har med Jespers hjælp kunne realisere vores drøm! Han har været vores uundværlige led gennem hele processen, som aldrig var lykkedes uden hans hjælp. Alle burde have en vejleder på så fagligt d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft en helt igennem fantastisk oplevelse med Pengeindsigt i forbindelse med købet af vores gård. Jesper har rådgivet os langt ud over det sædvanlige og virkelig fået tingene til at sk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk sparring med Jesper. Vi havde brug for økonomisk råd og vejledning mht huskøb derfor kontaktede vi Jesper. Vi havde et rigtig godt møde, hvor han viste sig at være en fremragende sparr... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået hjælp af Jesper til køb og salg af lejlighed + boliglån og bankskift. Virkelig god og kompetent rådgivning, og så er Jesper også bare mega sympatisk og rar. 10/10 anbefaling.

Company details

1. Financial advisor
  2. Economic Consultant
  3. Finance broker
  4. Financial Planner

Written by the company

Uvildig og nærværende økonomisk rådgivning – tilpasset dig. Økonomi handler ikke kun om tal – det handler om dig, dine drømme og dine mål. Vi tilbyder uvildig og nærværende økonomisk rådgivning, der tager udgangspunkt i netop dine ønsker og behov. Uanset om du ønsker at skabe overblik, optimere din økonomi eller planlægge fremtiden, er jeg her for at hjælpe dig. Vores mål er at give dig klarhed, tryghed og konkrete løsninger, der passer til din unikke situation. Med fokus på:

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Perfektion med godt humør og optimisme

Jesper har rådgivet os langt ud over det sædvanlige og virkelig fået tingene til at ske. Hans indsats har været imponerende, og samarbejdet har fungeret gnidningsfrit hele vejen igennem processen. Vi har følt os trygge og godt guidet fra start til slut.

Han har et stærkt overblik over bankforbindelser og de mange detaljer i aftaler og dokumenter – især det med småt, som ellers kan være en jungle at navigere i. Det har været en stor lettelse at have en rådgiver, der har fuldstændig styr på detaljerne.

Derudover har Jesper været skarp til at spotte huller og forhold i materialet fra ejendomsmægler og gjort os opmærksomme på potentielle risici ved købet. Det har givet os en ekstra sikkerhed og tryghed i en stor beslutning.

Vi kan varmt anbefale Pengeindsigt til alle, der ønsker kompetent, grundig og engageret rådgivning i forbindelse med ejendomskøb

21 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Vi har med Jespers hjælp kunne…

Alle burde have en vejleder på så fagligt dygtigt niveau! Engageret, tilgængelig og virkelig et rart menneske! Tak til Jesper og Pengeindsigt!

2 January 2026

Bedste rådgivning

10/10 anbefaling.

30 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Det kunne have kostet mig dyrt

At stå efter en skilsmisse og ønske at finde en ny bolig til mine børn og jeg var for mig en kæmpe mundfuld.

Jeg havde forelsket mig i en andelsbolig og Jesper gav mig kyndig, professionel og nærværende vejledning. Jeg modtog fra ejendomsmægler en uoverskuelig lang liste med dokumenter og Jesper vidste præcis hvad han skulle læse igennem og hvor der kunne være faldgrupper.

Jespers skarpe øjne faldt over flere uhensigtsmæssige forhold som jeg ikke selv spottede og han hjalp mig ud af handlen. En handel der kunne have kostet mig mange penge hvis jeg havde gennemført den.

Jesper og Pengeindsigt får min varmeste anbefaling. Det er ikke sidste gang jeg efterspørger hans kompetente hjælp!

2 December 2025

Fantastisk rådgivning

Fantastisk rådgivning

Vi har haft den mest fantastiske rådgivning og hjælp fra Jesper i forbindelse med skilsmisse, boligsalg og bankskifte
Jesper har været super grundig, nærværende og skarp. Vi er blevet taget gennem hele forløbet på en virklige behagelig og professionel måde hvor Jesper har været super god til at forklare os det hele på sin altid søde rare og oprigtige måde
Vi kan kun give den varmeste anbefaling til Jesper hvis man søger en virkelig god pålidelig og professionel hjælp
Vi var ikke kommet så godt i mål hvis ikke vi havde haft din hjælp
Tak til dig Jesper 😊

17 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk rådgivning og service fra Jesper Nørgaard / Pengeindsigteg har haft en virkelig positiv…

Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med Jesper Nørgaard fra Pengeindsigt i forbindelse med min hushandeler. Jesper har været en uvurderlig støtte gennem hele processen – han hjalp med at få godkendt lån, koordinerede effektivt med banken og gav kompetent rådgivning om de forskellige muligheder.
Jesper er utrolig hjælpsom, svarer hurtigt og har en bred og dyb viden om finansielle løsninger. Han formår at gøre komplekse ting forståelige og har skabt stor tryghed i en ellers stressende proces.
Jeg kan varmt anbefale Jesper og Pengeindsigt til alle, der søger professionel og personlig rådgivning i forbindelse med boligkøb og finansiering.

4 October 2025

Fremragende uvildig økonomisk rådgivning

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Jesper og Pengeindsigt. Han har været meget pålidelig, uvildig og utrolig nærværende gennem hele forløbet. Der er ingen tvivl om, at han er vores mand, når det kommer til økonomisk rådgivning.

Han er både skarp og grundig, og har en evne til at reducere kompleksitet på en måde, så vi altid føler os trygge og velinformerede. Derudover er han meget tilgængelig og altid behagelig at tale med – man mærker tydeligt, at han oprigtigt ønsker det bedste for sine kunder.

Han har hjulpet os langt mere, end vi nogensinde havde forventet, og vi står i dag med et langt bedre overblik og langt større ro i maven. En ægte professionel og et fantastisk menneske.

7 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Professionel og tillidsfuld uvildig økonomisk rådgivning

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med Jesper Nørgaard som uvildig økonomisk rådgiver, og vi har gennem hele forløbet oplevet en høj grad af professionalisme, indsigt og tillid.

Formålet med rådgivningen var at få et grundigt overblik over vores økonomi samt drøfte fremtidige muligheder – både i forhold til bolig, pension og generel økonomisk planlægning. En væsentlig del af processen har også omhandlet omlægning af lån, hvor Jesper har hjulpet os med at analysere mulighederne og finde den løsning, der bedst matcher vores behov og langsigtede økonomi.

En af de ting, vi særligt har sat pris på, er Jespers evne til at formidle komplekse økonomiske emner på en enkel og forståelig måde. Han tager sig tid til at sikre, at vi føler os trygge og godt informerede, og han skaber et rum, hvor man kan stille spørgsmål uden at føle sig dum. Det har været afgørende for os i en beslutningsproces, hvor der er mange detaljer og store valg at træffe.

Derudover har han også håndteret kontakten med både banken og et solcellefirma på vores vegne, hvilket har gjort hele processen langt mere overskuelig og mindre tidskrævende.

Det har været tydeligt gennem hele forløbet, at Jesper er 100 % uvildig og udelukkende arbejder i vores interesse – uden nogen form for tilknytning til bestemte produkter eller udbydere.

Vi giver derfor vores varmeste anbefalinger til Jesper/Pengeindsigt og vil ikke tøve med at benytte hans ekspertise igen i fremtiden.

15 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jesper har en evne til at forklare…

Jesper har en evne til at forklare tingene så de giver mening på en altid behagelig og ordentlig måde.Jesper hjælper mig med både huskøb og investering af pension og nu vil jeg ikke undvære ham.Alle burde have sin egen pengeJesper.Jeg stoler 100 % på at han råder mig til det som er bedst for mig.

21 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Alle burde have en Jesper i deres liv :-)

Tusinde TAK Jesper og Pengeindsigt! Vi kan slet ikke anbefale dig nok.. Du er langt mere værd end de 5 stjerner!

Vi har haft den kæmpe fornøjelse af at få hjælp fra Jesper, og det har været en af de bedste beslutninger, vi har truffet for vores økonomi og fremtid. Fra første møde blev vi mødt med både professionalisme, empati og en evne til at formidle økonomiske emner på en måde, der er til at forstå – uden unødigt fagsprog eller komplicerede begreber.
Jesper hjalp os med at skabe et klart og realistisk overblik over vores økonomi – alt fra dagligdags budget og faste udgifter til langsigtede mål som boligdrømme, pension og opsparing. Det var ikke bare tal og skemaer, men en helhedsorienteret tilgang, hvor vores liv, drømme og prioriteter kom i centrum.

Det har givet os en tryghed og en følelse af kontrol over vores økonomi, som vi ikke har haft før. Samtidig har Jesper givet os en langt større forståelse for, hvordan økonomi hænger sammen, og hvordan vi bedst træffer beslutninger, der gavner os – både her og nu og på lang sigt.

Vi kan varmt anbefale Jesper, til alle der ønsker uvildig og kompetent sparring omkring deres økonomi. Det er en investering i både ro i maven og en mere målrettet fremtid.

1 July 2025

Uvurderlig ekspertise

Vi kunne ikke have realiseret vores drøm om køb af hus, havde det ikke været for Jesper. Han var med os hele vejen og skabte en tryg proces med sin utrolig kompetente og uvurderlig ekspertise.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale hans rådgivning.

26 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Den største anbefaling af Jesper…

Den største anbefaling af Jesper Nørgaard og Pengeindsigt!
Stod som nyskilt med 2 børn, og skulle videre på boligmarkedet, efter at vores hus var solgt. Min bank ville ikke hjælpe med et lån til ny bolig, så det hele så sort ud ift. at skulle betale for en super dyr lejelejlighed😬
Jeg fik kontakt til Jesper, som hurtigt fandt frem til en bank som gerne ville være behjælpelige med et boliglån. Jesper har hele vejen igennem haft 100% styr på alt og haft den primære kontakt med banken ift at få budget og lån på plads, samt været med på sidelinjen ift mægler, og alt ift køb at ny bolig. Han har været en kæmpe støtte og hjælp hele vejen igennem, og er virkelig behagelig og ekstremt kompetent i sit arbejde. Der er plads til alle spørgsmål, og Jesper er enormt dygtig til at forklare og give tryghed i en til tider lidt ugennemsigtig branche.
Jesper har været den bedste rådgiver man kan ønske sig, og jeg vil klart anbefale alle der står foran store økonomiske ændringer/tiltag, at kontakte Jesper for hjælp og rådgivning.
Tak Jesper😊

11 May 2025

Fem stjerner til Jesper

Jeg har haft fornøjelsen at få rådgivning og hjælp vedrørende min økonomi af Jesper Nørgaard fra Pengeindsigt, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Jesper har hjulpet mig med at optimere min økonomi på måder, jeg slet ikke havde forestillet, var mulige. Med hans indsigt og rådgivning har jeg fundet nye muligheder, som virkelig gør en stor forskel.

Jesper er ikke bare utrolig kompetent – han er også et sjældent rart menneske. Han er virkelig god til at lytte, stille de rigtige spørgsmål og sætte sig ind i både ens situation, drømme og personlighed. Jeg har følt mig set, hørt og taget alvorligt hele vejen igennem.

Tak for en fantastisk oplevelse – og topkarakterer herfra.

6 May 2025

Vores varmeste anbefalinger

Vi kan på det varmeste anbefale Jesper og pengeindsigt. Vi har modtaget formidabel rådgivning og sparring ifm køb af både andelsbolig og sommerhus. Jesper er en utrolig kompetent sparringspartner, der med sit nærvær, omhug og skarpe blik for detaljer formår, at skabe klarhed og tryghed gennem hele processen.

29 April 2025

Kære Rikke,
Tusind tak for de flotte ord og jeres varme anbefaling! 🤩
Det glæder mig oprigtigt at høre, at I har følt jer trygge og godt klædt på gennem både andelsbolig- og sommerhuskøbet 🏡 Det har været en fornøjelse at følges med jer i processen og kunne bidrage med sparring og rådgivning. Skulle der opstå spørgsmål fremadrettet, er I selvfølgelig altid velkomne til at tage fat i mig

Jesper – Pengeindsigt😊

Fremragende rådgivning!

Fremragende rådgivning!
Vi fik hjælp til køb og salg af hus, samt forhandling og aftale med ejendomsmægler og bank.
Vi fik en langt bedre aftale med banken end vi selv kunne have forhandlet os frem til.
Der går ikke lang tid, før de penge vi har betalt, er tjent hjem igen.

Da der opstod problemer med vores salg, mens vi var på ferie med 6 timers tidsforskel, tog Jesper over for os, så vi kunne slappe af og nyde vores ferie. Det var en KÆMPE lettelse og hjælp.

Vi kan varmt anbefale Jesper og Pengeindsigt, nærværende, uvildig og kompetent rådgivning. Der bliver formidlet i et sprog der er til at forstå.

5 funklende stjerner herfra.

17 February 2025

Kære Mads 👋
Mange tak for de flotte ord og de fem stjerner! ⭐
Det glæder mig virkelig meget, at I har følt jer trygge og godt hjulpet gennem hele processen – både med køb, salg og forhandlinger - Og ikke mindst at det netop blev den ejendom I endte med at købe 🏡 Mit mål var netop at I kan koncentrere jer om det, der betyder noget, mens jeg tager mig af resten – også når I er på den anden side af jorden! 😎⛱️

Jeg sætter stor pris på tilliden og samarbejdet, og I skal altid være så hjerteligt velkomne, hvis jeg kan hjælpe jer igen en anden gang🙏

Jesper – Pengeindsigt 😊

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk sparring med Jesper.

Fantastisk sparring med Jesper.
Vi havde brug for økonomisk råd og vejledning mht huskøb derfor kontaktede vi Jesper. Vi havde et rigtig godt møde, hvor han viste sig at være en fremragende sparringspartner. Han var meget kompetent og forstod vores behov og udfordringer, hvilket gjorde dialogen både produktiv og relevant. En ting, der virkelig var bemærkelsesværdigt, var hans evne til at stille de rigtige spørgsmål og komme med skarpe input, som gav os værdifulde perspektiver og konkrete løsninger.

Vi følte os set og hørt- så kan varmt anbefale Jesper.

2 January 2025

Kære Jette 🌞
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! ⭐
Det betyder meget at høre, at I følte jer set og hørt – det er præcis det, jeg stræber efter i alle mine møder. Jeg er rigtig glad for, at I oplevede sparringen som relevant og brugbar, og at I gik derfra med nye perspektiver og konkrete løsninger.🧩

Tak for tilliden – og mange tak for anbefalingen! 🙌🤩

Jesper – Pengeindsigt😊

En uvurderlig hjælp i vores boligkøbsrejse: Anbefaling af Jesper Nøregaard

Det var ret tilfældigt, at vi fandt Jesper, men hvor er vi glade for, at vi gjorde! Jesper har fra day one været en uvurderlig hjælp i vores boligkøbsproces. Han sætter en ære i at levere høj kvalitet, hvilket er noget, vi har mærket i alle aspekter af vores samarbejde.

Han er varm, jordnær og lydhør overfor vores tanker, ideer og spørgsmål, hvilket har fået os til at føle os trygge og velinformerede gennem hele processen. Jesper er en skarp person med indgående brancheviden og erfaringer, som han har opbygget gennem flere år, og dette skinner virkelig igennem i hans arbejde.

Han kæmper mange kampe på vores vegne og giver aldrig op, uanset hvilke udfordringer vi står overfor. Jesper prioriterer at forklare os, hvordan tingene hænger sammen og har os hele tiden med, hvilket har gjort boligkøbet til en langt mere gennemskuelig og mindre stressende proces. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre konsulent til at guide os igennem denne vigtige beslutning i vores liv.

23 January 2025

Reply from Pengeindsigt

Tusind tak for jeres utroligt varme og detaljerede anmeldelse!
Det glæder mig at høre, at I har følt jer trygge, velinformerede og godt hjulpet hele vejen igennem jeres boligkøbsrejse.🏡

At I har oplevet processen som mindre stressende og mere gennemskuelig, betyder alt – netop dét er målet med mit arbejde.
Tak fordi I lod mig være en del af en af de vigtigst økonomiske beslutninger i jeres liv - og tak for den flotte anbefaling! 🙏🤩

Jesper – Pengeindsigt 🙏

Rated 5 out of 5 stars

Alle burde have en uvildig økonomisk rådgiver!

Alle burde bruge en uvildig økonomisk rådgiver, for det sparer én masser af tid og penge! Vi har været super glade for Jespers hjælp og kompetencer. Han hjalp os i mål med købet af vores hus, han klarede forhandlingerne med banken og var god til at rådgive og formidle til os undervejs. Med de penge vi har sparet via Jespers forhandlinger med banken, tror jeg ærlig talt ikke at det har været en udgift for os at bruge en uvildig rådgiver.

Jesper er en meget erfaren og menneskelig rådgiver, som har den senest nye viden om det finansielle marked. Vi kommer helt sikkert til at bevare kontakten til ham fremover, til brug når vi skal omlægge lån, optimere vores økonomi osv.

23 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået en fantastisk rådgivning

Vi har fået en fantastisk rådgivning - både ved låneomlægning og investeringer - af Jesper, som har gjort det langt nemmere for os at forstå og få et helhedsbillede af vores finansielle muligheder. Jesper kan forklare selv de svære ting, og gøre det forståeligt for os, og vi er, og har været fuldstændig trykke ved den rådgivning vi har fået.

22 January 2025

Take a closer look