Petra reageert snel, denkt mee over welk materiaal en kwaliteit is erg mooi. Zeker een aanrader!
See what reviewers are saying
We hebben onlangs twee schilderijen besteld: één op plexiglas en één Artframe. We maakten ons zorgen over mogelijke kreuken in het doek. Maar die zorgen bleken onnodig – het resultaat is werkelijk pr... See more
Petrashomestyle is een mooie site met veel keuze in prachtige schilderijen. Ze reageert snel op vragen en is behulpzaam in het maken van de juiste keuze.
Mega tevreden over onze waanzinnig mooie wanddecoratie! Wij kozen voor een grote afbeelding (180 x 120) op doek die je kunt verwisselen. Boven verwachting scherp en een heel makkelijk systeem. Teve... See more
Company details
- Paintings store
- Art gallery
- Decoration and Interior Design Store
- Photo printing service
- Picture framing shop
- Poster Shop
Written by the company
De perfecte wanddecoratie voor jouw interieur!
Contact info
Netherlands
- webshop@petrashomestyle.nl
- petrashomestyle.nl
Hoge kwaliteit schilderijen
Via Instagram ben ik in contact gekomen met deze shop. De communicatie verliep erg snel en prettig! Na het plaatsten van de bestelling werd deze dan ook snel verwerkt en ontving ik binnen een half uur al wanneer het geleverd schilderij zal worden! De kwaliteit van de schilderijen zijn in 1 woord : PRACHTIG! Wanneer ik weer toe ben aan wat anders aan de muur weet ik petrashomestyle.nl zeker te vinden voor een mooi nieuw schilderij want het assortiment is reuze!!
Top produkt en super fijne…
Top produkt en super fijne communicatie, Wij zijn meer dan tevreden🫶
Goede service en prachtig resultaat
Super goede service en prachtig resultaat.
Wij zijn erg blij met onze bestelling. Ze kijkt met je mee naar het mooiste resultaat en reageert snel op berichten. Ook nog eens snel geleverd, top!
Hele snelle levering en hele mooie…
Hele snelle levering en hele mooie kwaliteit. Ook de eigenaresse is zeer vriendelijk. Ik raad zeker aan bij dit bedrijf te bestellen.
Super goede service en producten
Super goede service, van bestellen tot bezorging! Echt heel erg blij met ons mooie wanddecoratie. Zou het zeker aanraden🤩
Aanrader
We zijn heel goed geholpen, door middel van photoshop kregen we verschillende voorbeelden toegestuurd. Zo konden we een goede keuze maken. Het textielframe past perfect in ons huis, we zijn er heel blij mee. Bedankt voor de goede service, Petra. Zeker een aanrader!
Een echte aanrader
Een echte aanrader! Mega fijn en ook nog eens super snel geholpen. Ze denkt met je mee en geeft goede adviezen.
Ik kan moeilijk keuze maken en ook daar wist zij mij bij te helpen. Ze maakte een pole aan, zodat haar Instagram volgers mee konden stemmen!
Heel erg blij met het eindresultaat, een echte aanrader dus!! 🥰
Super goede service
Super goede service! Als je keuze stress hebt, fotoshopt ze de wanddecoratie in je huis zodat je er een beeld bij hebt.
Reactie binnen no time en ook nog eens super prijzen!
Zeker een aanrader 👍🏽👍🏽
Een super ervaring
Een super ervaring! Ze denkt laagdrempelig met je mee totdat je blij bent met het resultaat. Ze fotoshopt de afbeelding in je huis zodat je kan zien of het daar goed tot z’n recht komt. Al met al een super fijne service die ik iedereen zou aanraden!
Zeer tevreden!
Petra heeft mij heel erg goed geholpen met het uitzoeken van een canvas! Ik ben erg blij met het resultaat! Dank voor de goede service!!
Fijne service en scherp geprijst
Superblij met het op maat gemaakte textielframe met doek "Mystic woman".
Gekozen voor dit handige systeem zodat ik lekker kan wisselen van doek.
Heb gelijk 2 doeken besteld ivm de fijne service en superscherpe prijs.🩷
Handig is ook dat je dmv een foto van tevoren kunt zien hoe het er bij jou thuis uit komt te zien.
Ben er echt heel erg blij mee, en zodra ik weer aan wat anders toe ben bestel ik zeker weer bij Petrashomestyle👍
Hebben ons prachtige plexiglas…
Hebben ons prachtige plexiglas schilderij The golden queen in ontvangst mogen nemen. Schilderij was super goed verpakt en service is top!!
Mooie kwaliteit en goede service
Mooie kwaliteit en goede service. Wij zijn heel blij met ons schilderij!
De schilderijen zijn prachtig
De schilderijen zijn prachtig! 😍 Goede service en snelle levering. Aanrader!
Top!!
Heel erg blij met mijn wanddecoratie Arched lines!
Hele snelle verzending, netjes verpakt en erg leuk contact!
Supertof Golden Lines art!
Supermooie schilderijen en een snelle service. Nog elke dag blij met onze eyecatcher in huis. Veel keuze!! Erg leuk contact en bied hulp waar nodig! Zeker een aanrader!!
Mooie site en snelle verzending
Betaalbaar en prachtig
Betaalbaar en prachtig! Ik zocht naar een groot schilderij, maar alles is zo duur. Toen kwam ik bij petrashomestyle uit. Mooie wanddecoratie die ook nog eens betaalbaar is.

Aanwinst in ons huis
Omdat ik nogal besluiteloos kan zijn koos ik voor een frame met wisseldoek. De Photoshop-service maakte het keuzeproces helpend, je krijgt gelijk een goed beeld van hoe het op je muur hangt. De kwaliteit is goed en de service heel netjes. Enorm blij met de aanwinst in onze woning!

Prachtige canvas!
Prachtige canvas!
Fijne contact, snelle verzending en de bestelde producten prachtig!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.