Nawien
Nawien, heeft hele mooie foto's gemaakt op onze bruiloft. En heeft rekening gehouden met onze wensen. Hij is een top fotograaf en ik kan hem zeker aan iedereen aanraden die een planning heeft voor een opkomend evenement!
Mijn naam is Nawien Ramjiawan en ik ben een gepassioneerde fotograaf gespecialiseerd in bruidsfotografie, evenementfotografie, portretten en landschappen. Sinds 2024 ben ik ingeschreven als professioneel fotograaf en werk ik met volle overgave aan het vastleggen van de mooiste momenten.
Toon van vlietstraat 33, 3069ZP, Rotterdam, Netherlands
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wij zijn ontzettend blij met de prachtige foto’s van onze kleine!
Nawien wist precies de juiste sfeer te creëren, waardoor onze zoontje maar ook wij als nieuwe ouders ons op ons gemak voelde.
De foto’s zijn perfect vastgelegd met oog voor detail.
We kunnen geen betere herinnering wensen aan deze bijzondere tijd. Bedankt voor deze onvergetelijke foto’s! We raden Nawien zeker aan aan iedereen die zijn of haar momenten wil laten vastleggen.
Nawien is een fotograaf die zijn werk uitvoert met passie! Op het moment dat je met hem spreekt hoor je zijn enthousiasme en heeft ie al meteen 10 ideeën in zijn hoofd, maar voordat ie deze uitspreekt luisterd hij eerst naar de wensen van de klant en uiteindelijk weet ie zijn ideeën prima te vertalen naar jouw wens. Op sommige momenten zie je hem niet staan maar als je de fotos terug kijkt heeft ie toch dat ene belangrijke momentje weten te schieten! Ik heb Nawien als een erg prettig persoon ervaren die zijn afspraken netjes na komt en op tijd de fotos afleverd!
Nawien is een zeer professionele fotograaf. Vanaf het eerste contact was Nawien professioneel, vriendelijk, meedenkend en zeer responsief.
Nawien heeft een geweldig oog voor detail en wist precies hoe hij het beste uit elke foto kon halen. De resultaten waren verbluffend; de foto’s zijn van hoge kwaliteit en perfect bewerkt!
Ik zou Nawien aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een getalenteerde en betrouwbare fotograaf.
Ik heb door Nawien een fotoreportage van mijn auto laten maken. Wat was ik positief verrast over het eindresultaat! Nawien heeft oog voor details en is sterk in het bepalen van de juiste composities. Dit gecombineerd met de nabewerking heeft geresulteerd in een prachtige fotoreportage van mijn auto!
Een hele goede ervaring gehad met Nawien. Nette intake gesprek met onze wensen en voorkeuren. Zeer flexibel en pro actief tijdens het evenement met mooie eindresultaat. Foto's waren heel mooi en helder. Nawien is onze vaste fotograaf geworden.
Neemt de tijd, let goed op details en komt zelf met goede ideeën! Daarnaast verliep de communicatie soepel en wordt er goed geluisterd naar de wensen van de klant. Zeker een aanrader!
Tot nu toe een van de beste fotografen in z'n werk. Heb hele fijne ervaringen gehad met nawien. Hij neemt z'n werk heel serieus en doet het met passie. Wat je in je hoofd hebt kan hij visueel voor je neerzetten. Wat ik geweldig vind is dat hij in verschillende takken heel goed te werk kan gaan. Echt een aanrader dus!
Nawien is een top fotograaf die ook echt de tijd en moeite neemt om al je wensen te laten vervullen zodat je de mooiste herinnering van je leven nooit meer zal vergeten.
nawien hielp ook heel goed mee met het bedenken van ideeën om de mooiste foto's te creëren.
zeker een aanrader om nawien te huren voor de beste kwaliteit foto's
Learn more about other kinds of reviews.