Er ging een wereld voor mij open.
Ik was op zoek naar een bedrijf dat een oude website nieuw leven in kon blazen en dat met het behouden van de oude data waarin vele jaren intensief werk zat.
Ploko heeft alle data veilig gesteld en een manier gevonden om in de nieuwe website op te nemen.
De nieuwe site is opgebouwd met behulp van AI en biedt volop mogelijkheden om verder uitgebouwd te worden in de toekomst.
Deze aanpak was nieuw voor mij, nog niet eerder heb ik met AI gewerkt, maar er ging een wereld voor mij open.
Ploko geeft heel veel persoonlijke aandacht en laat je meekijken en denken bij de opzet van een nieuwe website met behulp van AI.
Door deze aanpak ben ik erg positief geworden over de AI tools die Ploko gebruikt en overweeg nu met hulp van Ploko om eigen AI software te laten installeren.
De zeer behulpzame persoonljke aanpak van Ploko is een heel groot voordeel bij de samenwerking.
Ik raad zeker aan om een gesprek met Ploko aan te vragen over de mogelijkheden die ze kunnen aanbieden in het oplossen en invullen van vragen op het gebied van AI en websites.