mokasape2889 Reviews 310

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Nie polecam korzystania z usług. Zakupiłem dostęp do platformy NETFLIX na 120 dni. Usługa dostępna jest w okresach od 20 do 30 dni. Potem trzeba monitować o dostęp na następny okres

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Rated 3 out of 5 stars

Konto wykupione na 30 dni działało 12 dni. Po reklamacji informacja zwrotna, że to Netflix zablokował konta i że wszyscy otrzymają nowe loginy. Minęły dwa tygodnie i cisza. Na maile nie odpowiadają. S... See more

Company replied

1-star

Replied to 54% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Nie polecam korzystania z usług

23 March 2026

Reply from mokasape2889

Mieliśmy do czynienia z duża ilością naprawdę dziwnych zachowań, ale przypadek Jarosława Barwińskiego jest jedyny w swoim rodzaju i jest książkowym przykładem definicji typowej polskiej mentalności. Pan Jarosław musi być bardzo smutną osobą.

Ten "człowiek" dokonał zakupu dostępu do serwisu Netflix na okres 120 dni. Podczas tego okresu, mimo tłumaczeń na jakiej zasadzie działa długoterminowy dostęp, wypisywał niestworzone wiadomości, na które tak czy inaczej za każdym razem otrzymywał odpowiedź. Mimo, że wiadomości te dotyczyły dokładnie tej samej kwestii, jaką jest cykliczna wymiana konta co miesiąc, aby dostęp działał prawidłowo.

23.03 została wysłana informacja z ostatnim dostępem do konta w ramach zakupu. 17 minut po tej wiadomości napisał taką opinię - i niech ktoś powie, że ten "człowiek" jest normalny i zdrowy na umyśle. Nie było ani jednego dnia przerwy w dostępie do usługi, mało tego - zamiast zakupionego 120-dniowego okresu, otrzymał dostęp na 127 dni.

Pan Jarosław jest typowym polaczkiem marudą, który nie dokonuje zakupu żeby korzystać z produktu, tylko żeby szukać problemu w każdym możliwym miejscu, nawet takim, gdzie go absolutnie nie ma. Ostatni raz uśmiech na jego twarzy znajdował się podczas komunii, a swoje nieszczęścia życiowe wylewa na niewinnych podmiotach.

Takie zachowania należy potępiać, w przeciwnym razie mentalność tego narodu nigdy się nie zmieni. Kupił chłop dostęp na 120 dni, otrzymał na 127 i po otrzymaniu ostatniego okresu, wystawił taką opinię. No debil, łagodniej się tego nie da określić.

Można zauważyć pewną zależność wśród osób o barwnym imieniu "Jarosław" i nazwisku kończącym się na "ski". Bez paru takich osób, nasz naród byłby lepszy.

Zalecam każdemu przedsiębiorcy o zablokowanie jakichkolwiek zakupów od osoby podającej dane "Jarosław Barwiński". Najgorszemu wrogowi nie życzę użerania się z takim bucem.

Bartosz Duduś BMD STORE

Bartosz Duduś BMD STORE, adres: ul. Świętopełka 29a, 84-230 Rumia
MOŻE CHOCIAŻ DZIĘKI ZA POZYTYWNĄ RELACJĄ
W RAMACH POROZUMIENIA CZY ZNÓW BRAK KONTAKTU?????
TO CHYBA NORMA

19 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jestem bardzo zadowolony z zakupu

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Zamówienie zostało zrealizowane szybko, a produkt jest zgodny z opisem. Kontakt ze sklepem przebiegł bez problemów. Zdecydowanie polecam i chętnie zrobię tu zakupy ponownie.

6 March 2026

NIE POLECAM.

NIE POLECAM.
Zakupione konto netflix 30 dni dzialalo tylko 25 dni, brak odpowiedzi na napisane maile z reklamacja,
Sa inne lepsze strony

16 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Nie sugerować się fałszywymi opiniami

Nie sugerować się fałszywymi opiniami, skoro każdy może napisać tutaj cokolwiek bez żadnej weryfikacji. Każdy, kto jest w tym kraju przedsiębiorcą zdaje sobie sprawę, jak wygląda mentalność, szczególnie w przypadku konkurencji.
Kupuje od prawie 3 lat, zawsze wszystko działa sprawnie. Nawet jeśli wystąpiła większa awaria to problem zawsze był rozwiązywany.
Czytając niektóre komentarze, faktycznie się zastanawiam, czym sugerują się ludzie, którzy zamieszczają informacje że nie dostali odpowiedzi przez weekend 🤣 Obsługa klienta bywa przerażająca i jako przedsiębiorca po prostu współczuje. Nie sugerować się ****** i robić swoje.
Z mojej strony polecam w 100%, tak jak polecam wszystkim znajomym. Nie dajcie się w tym strasznym świecie, róbcie swoje.

14 January 2026
Rated 4 out of 5 stars

Zero odpowiedzi, do czasu

Usuwam moją opinię gdyż w przemiły sposób, zachowując najwyższe standardy osoba odpowiedzialna za obsługę techniczną wytłumaczyła mi co mam zrobić. Przeprosiła za opieszałość w reakcji gdyż nawał zgłoszeń spowodował nawarstwienie się niemiłych sytuacji z kontami. Wszyscy powinni się uczyć takiego podejscia do klienta. Dam 4 gwiazdki bo jednak troszkę czasowo się to rozciągneło

8 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

W imieniu całej rodziny przepraszamy za…

W imieniu całej rodziny przepraszamy za zachowanie Witolda. Żyje on we własnym świecie i jest bardzo zaburzony, prosimy o wyrozumiałość. Nie rozróżnia on, co jest dobre a co złe, nie rozróżnia też dla przykładu wszystkich kolorów. Przepraszamy i szczęśliwego nowego roku.

28 December 2025

Polskie premium omijac

Polskie premium omijac

nie kupowac nic u nich, umieja tylo pisac wyzwiska i obelgi, reprezentuja poziom sfrustrowanego dziecka.

Treść tej opinii narusza podstawowe standardy debaty publicznej. Zawiera zniesławienie, mowę nienawiści, bezpodstawne oskarżenia oraz ujawnianie danych osobowych, co samo w sobie może stanowić naruszenie prawa.

Opinia nie odnosi się w sposób rzeczowy do produktu ani usługi, lecz jest zbiorem obraźliwych insynuacji i ataków personalnych. Takie treści nie wnoszą żadnej wartości informacyjnej dla innych użytkowników i nie mogą być traktowane jako wiarygodna recenzja.

Wszelkie kwestie dotyczące zamówień, terminów realizacji czy błędnych opinii powinny być rozwiązywane w sposób cywilizowany – poprzez kontakt z obsługą klienta lub zgłoszenie do platformy, a nie przez publiczne znieważanie osób trzecich.

Z uwagi na powyższe, treść powinna zostać usunięta przez administratora jako sprzeczna z regulaminem i obowiązującym prawem.

28 December 2025

Po 2 tygodniach zablokowane konto

Po 2 tygodniach zablokowane konto, brak odpowiedzi na maile.
Dla jasności, zgłoszenie zostało wysłane w piątek rano, po wcześniejszych wielokrotnych próbach odblokowania, a w poniedziałek otrzymałam emalia z wyjaśnieniem czym jest WEEKEND!!! I brakiem jakichkolwiek informacji dot. Odblokowania konta.

19 December 2025

Reply from mokasape2889

Uwaga ludzie DRAMAT! ISTNY DRAMAT!
Na wiadomość napisaną w weekend trzeba poczekać do poniedziałku. Niesamowita i niespotykana sytuacja!!!

Wy ludzie naprawdę do reszty powariowaliście. Dramatem to jest akurat brak rozumienia pojęcia "weekend".

A te całe "zablokowane konto" to kwestia weryfikacji gospodarstwa domowego, która jest szczegółowo opisana w ogólnodostępnych informacjach.

Ale po co cokolwiek zweryfikować, albo jak człowiek poczekać na odpowiedź do dnia roboczego.
Piątek, światek czy niedziela - odpowiedź ma być już, bo inaczej opinia "1".
Jak wy ludzie na co dzień funkcjonujecie, nie znając podstaw otaczającego was świata?

Zamówienie #3892765 Lipa

Zamówienie #3892765 Po przeczytaniu tylu negatywnych opinii, jednak nie zdecyduję się ponownie na zakup netflixa w tej firmie bo na pewno nie będzie działać skoro właściciel to duduś a to już wiele mówi o profesjonaliźmie. Nie może być to rzetelna firma jak widać po opiniach i do tego nie wystawia żadnych paragonów jako dowodu zakupu co jest moim zdaniem skandalem.

2 October 2025

Reply from mokasape2889

Ale ty masz nieźle nierówno pod sufitem XDD Jeszcze 10 razy wystaw tę fałszywą opinię, która jest w kółko usuwana przez system. Najwidoczniej masz za dużo wolnego czasu. Trzeba być skrajnie głupim żeby myśleć, że w taki sposób się "zwalczy" konkurencję. Przy poprzednim wyrywie została zasugerowana pilna wizyta u psychiatry, lecz w przypadku takich osobników chyba tylko eutanazja jakkolwiek się sprawdzi.

Rated 2 out of 5 stars

Złe doświadczenia

Dzień dobry, nie polecam niestety , konto Disney wykupione na 3 miesiace oczywiście po 30 dniach problem, po napisaniu pierwszego maila odpowiedź blyskawiczna w tym samym dniu po odpisaniu juz niestety bez jakiejkolwiek odpowiedzi. Finalnie odpowiedzi brak konto zblokowane.

12 October 2025

rzadko daje złe opinie

rzadko daje złe opinie, ale nie mogłem się powstrzymać... od 4 dni czekam na uzyskanei kodu do disney, nie wiem skąd te pozytywne opinie. Nie dziękuję, stron jest wiele innych co maja podobne ceny, ale kontakt bezproblemyowy...

11 August 2025

Czyli podsumowując:
- "od 4 dni czekam na uzyskanie kodu" ale opinia oznaczona jako sytuacja z 11 sierpnia, który był miesiąc temu, bardzo ciekawe
- nikt o imieniu Adam nie zakupił konta Disney+ przez ostatnie 2 tygodnie
- nikt o imieniu Adam nie napisał wiadomości związanej z zakupem konta Disney+ przez co najmniej ostatni miesiąc
- nie podano numeru zamówienia i zapewne nie będzie to miało miejsca jak przy każdej takiej fałszywej opinii
- konto trustpilot założone dzisiaj i druga opinia wystawiona jedna po drugiej dla pozoru, aby rzekomo uznać tę fałszywą opinię za prawdziwą

Obyś poczuł ulgę w sercu po wystawieniu kolejnej fałszywej opinii.
Jak jest inaczej to załącz numer zamówienia lub jakikolwiek dowód potwierdzający taką sytuację. Jeśli nie dostanie to zrobione to oczywiście jest równoznaczne z tym, że jest to fałszywa opinia nerwuska z konkurencji.

Najlepsza strona na rynku

Po raz kolejny kupuję konto od tego ziomka i za każdym razem wszystko działa jak trzeba. Elegancko wytłumaczone co i jak, i do tych 40 letnich pań i panów którzy prują się że cos nie działa polecam zainwestować w okulary lub zacząć zarabiać więcej i kupić se zwykłego netflixa. Sicarios

21 July 2025

Polecam w 100%

Polecam w 100%, od dłuższego czasu dokonuje zakupów. Dla stałych klientów przewidziane są dodatkowe promocje, po zapytaniu mailowym o rabat, otrzymałem kod na 7% zniżki.

15 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Konto Disney przestało działać po…

Konto Disney przestało działać po 5 dniach korzystania i 9 dniach od zakupu - wyczerpany limit aktualizacji domostwa. Sprzedający odpowiedział w obraźliwym tonie grożąc, że jeżeli istnieje ta opinia to odpowie dokładnie ostatniego 14 dnia zgłoszenia. Z dotychczasowych doświadczeń zdecydowanie odradzam wchodzenie w jakąkolwiek interakcję z polskiepremium.pl.

15 July 2025

Reply from mokasape2889

Skoro zakup miał miejsce 4 lipca, a wiadomość napisano 14 lipca to można wnioskować że Pan Tomasz szerokim łukiem to omijał, ale matematykę, skoro wyszło mu 5 dni.

Przez jaki czas ten brak odpowiedzi na maile? Tydzień, 2 tygodnie, miesiąc, pół roku? Czy po prostu klasyczny przypadek panikarza, który defekuje pod siebie, bo czeka na odpowiedź na wiadomość z dnia poprzedniego.

Cały "problem" to obowiązująca od kilku lat weryfikacja gospodarstwa domowego, do czego procedura postępowania jest ogólnodostępna. Ale wiadomo, po co cokolwiek zweryfikować albo poczekać na odpowiedź. Czynność zbyt skomplikowana dla niektórych jednostek.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look