LA TOODLES Reviews 44

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Natuurlijk 5 sterren, wij hebben dezelfde ervaring met Sanne en Arno zoals staat beschreven in de andere Reviews. De klik was er meteen en wij hebben geen moment getwijfeld over La Toodles. We hadden... See more

Rated 5 out of 5 stars

Sanne is een hartelijke vrouw met het hart op de juiste plek. Ze heeft ons professioneel begeleid met de keuze van een pup. In de afgelopen maanden was zij altijd bereid om te luisteren en advies te... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben niets als goede ervaringen met deze fokker. Professioneel, en alles is heel netjes in orde, inclusief de gezondheidsverklaringen. Onze pup heeft een hele goede en huiselijke start gehad... See more

Company details

1. Dog Breeder

Written by the company

LA TOODLES is gespecialiseerd in het trimmen, fok en verkoop van het mooie ToyPoodle hondenras altijd met een FCI Stamboom. Altijd aanwezig in Nederland. U bent van harte welkom voor een kennismaking.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Bennie

Erg blij met ons nieuwe vriendje die we dankzij Sanne hebben mogen krijgen.

Aan het begin van onze wens voor een hondje zijn we bij Sanne geweest voor een kennismakingsgesprek. Dit hebben wij als erg fijn ervaren om wederzijds vertrouwen op te bouwen en onze wensen te kunnen bespreken. Na het gesprek contact gehouden hoe het met de pup ging en daarna op bezoek geweest om te kijken of het echt een match was en dat was gelukkig zo. Later die week hebben wij Bennie opgehaald. Sanne gaf ons het gevoel dat een goed huisje echt belangrijk voor haar is en daarom vinden wij de meerdere contact en kijk momenten erg goed!

Ook nadat Bennie bij ons thuis kwam hebben we contact gehouden en konden we met vragen altijd bij haar terecht. Bennie had een wat moeilijke start bij ons thuis maar Sanne heeft ons daar heel netjes in begeleid en geholpen.

19 October 2023

Hele goede ervaring

Wij hebben onze lieve Frenkie bij Sanne gekocht.
De eerste keer zijn we geweest voor een kennismaking. Een heel fijn gesprek wat meteen al vertrouwd voelde.
Wij vonden het heel prettig dat Sanne alles van ons wilde weten. Ook haar uitleg en informatie vonden wij heel fijn.
Voor haar is echt een 5 sterren huisje belangrijk. Frenkie past met zijn karakter perfect bij ons. Dit heeft Sanne zo goed gedaan.
De communicatie is heel prettig. Ook nadat Frenkie met ons mee naar huis ging, is er nog steeds contact. Sanne stuurt regelmatig een berichtje hoe het allemaal gaat.

Ons andere hondje moest vandaag naar de dierenarts. Frenkie is mee geweest en meteen ook even nagekeken.
De dierenarts zag een gezonde vrolijke hond!

Sanne, bedankt voor ons lieve knappe mannetje, wij zijn zo blij en gelukkig met hem!

18 September 2023

Bibi’s avontuur

Zeer professionele informatie gekregen over het hele proces, haar werking, de hondjes, enz. Ook communicatief werd er steeds snel geantwoord op vragen. Daarnaast hebben we een goede ontvangst gekregen door Sanne. Sanne heeft veel kennis van zaken en weet waarover ze spreekt. Wij hebben er een super lief, zacht en schattig hondje bij dankzij Sanne!🐾

17 September 2023

Super!

Sanne is iemand die heel lief is voor de hondjes en veel verstand van haar vak heeft. Ze geeft heel veel informatie en luistert ook heel goed naar de wensen van de koper. Wij zijn heel blij met onze Evi.🥰 en kunnen Sanne altijd om advies vragen.Wij zijn super blij dat we een toypoedel bij Sanne gekocht hebben!

1 September 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look