Premiumkonto

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

W opisie nie jest napisane że kody chodzą tylko przez komputer - napisane jest że przez smart tv i aplikację. Mam chromecast, komputer maca. Kod do kosza. Nie odpisują od 2 tygodni na reklamacje

Rated 1 out of 5 stars

Totalna masakra. Od miesiąca próbuje odzyskać pieniądze. Kontakt ze sprzedającym tragiczny - według regulaminu na odpowiedź odnośnie reklamacji trwa do 14dni (ja czekam już 2 razy tyle). Mam 100zl w p... See more

Rated 1 out of 5 stars

Serwis działa prawdopodobnie niezgodnie z prawem. Na stronie obecnie w promocji pakiet Netflix obniżka ceny z 55 na 18 zł. Okazuje się że nie otrzymuje się dostępu do konta Netflix a jedynie kod do... See more

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Oszustwo w opisie !

23 November 2025

Uwaga oszustwo

Uwaga oszustwo

Szkoda że trzeba dać gwiazdkę.
Wysyłają śmieszne kody do >VodPnel < zamiast danych logowania.
Szkoda że nie sprawdziłem wcześniej na tej stronie.
Oni mają jeszcze więcej stron z "kodami"

7 March 2025

UWAGA!!!!

UWAGA!!!!
Oszuści.
Reklamacja nie działa, email nie działa, telefon fałszywy. Sprawa została zgłoszona do UOKIK myślę że się tym zajmą.

3 March 2025

UWAGA oszuści !!!

UWAGA !!! Oszuści !!!
Zakupiłem Usługę TIDAL na okres 350 dni. Po kilku godzinach od zapłaty otrzymałem dane logowania, które nie są prawidłowe. kilka razy zgłaszałem problem na zamieszczony link oraz wysyłając maila reklamacyjnego na ten fake'owy sklep

19 February 2025

Oszuści

Oszuści. Miesięczna subskrypcja wygasła po20 dniach. Zero kontaktu. Złodzieje, oszuści. Wcześniejsze problemy z dostępem do konta. Jedno konto sprzedają wielu osobom i nie da się oglądać. Musisz ustawić się w kolejce. Oszuści. Zlodzieje

20 February 2025

Oszustwo

Oszustwo, biorą kasę, przysyłają kod który nie działa, kasy nie zwracają, zero kontaktu z sprzedajacym

5 February 2025

Oszustwo omijać

Zakupiłem konto Netflix otrzymałem kod do jakiejś wtyczki VODPanel , wszystko zrobione według instrukcji i koniec.Zero dostępu do serwisu i zero kontaktu z kimkolwiek. Omijać i nie dać się nabrać.
OSZUŚCI

8 February 2025

premiumkonto.pl-dno

Niestety miałem wątpliwą przyjemność kupić coś na tej stronie dla mnie oszuści 0 kontaktu wysyłają produkt niezgodny z opisem wprowadzając klienta w błąd. Żenada stanowczo odradzam. NIE KUPUJCIE NA TEJ STRONIE CHYBA ŻE CHCECIE SIĘ ROZCZAROWAĆ.

7 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

Na stronie pisze że dostaje się login i…

Na stronie pisze że dostaje się login i hasło do Disney plus a tak naprawdę trzeba instalować wtyczki i zakładać konta na ich portalu żeby oglądać. Aplikacja na android nie działa tzn po zalogowaniu i naciśnięci na Disney + pisze że sesja wygasła. Działa tylko na laptopie i wysyłka na tv przez podpięte do tv urządzenie

29 December 2024
Rated 1 out of 5 stars

Reklamacje nie działają nie odpisują…

Reklamacje nie działają nie odpisują już 2 tyg od zakupu i mają mnie wiadomo gdzie.
Witam kupiłem u nich na stronie 2 konta otrzymałem jedno z którym i tak są problemy i muszę zgłaszać reklamacje nie działa mi jak chcę korzystać reklamacje to parę dni czekania .

14 November 2024

Nie otrzymałem zamówionego pakietu

Nie otrzymałem zamówionego pakietu
Skyshowtime! Na maile nie odpisują, kasy nie oddają. Krótko mówiąc 30 zł wyrzucone w błoto... Dane do konta dostałem dwa dni później i NIE DZIAŁA...

22 September 2024
Rated 1 out of 5 stars

Niestety dostałem hasło do konta, które nie jest aktywne. Nikt go nie opłacił. Kontaktowałem się z firmą jednak bezskutecznie. Niestety wszystko wygląda jak oszustwo. Nie polecam.

26 August 2024

Niestety oszustwo

Niestety oszustwo. Dają jakiś kod i dopiero proponują logowanie przez jakieś zewnętrzne wtyczki a nie bezpośrednio do platformy disney+. Wcześniej nie informują o takiej potrzebie. Szkoda na nich kasy choćby to była złotówka. Omijać.

25 August 2024

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look