Yderst tilfreds
Super sød, effektiv og dygtig ung mand. Vi fik vores hæk klippet og den har ikke været så pæn I de 4 år vi har haft huset, som den er nu.
Stor ros og en kæmpe anbefaling herfra
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Stor ros og en kæmpe anbefaling herfra
Udførte den aftalte opgave med super tilfredsstillende resultat

Reply from Primegarden
Primegarden har hjulpet mig med at flytte, klippe hæk, fælde et træ og flere andre ting. Alt bliver lavet hurtigt, effektivt og med god kvalitet. Primegarden er value for money. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Reply from Primegarden
Godt arbejde, kan klart anbefales.
Vi har brugt dem til snerydning.
Opgaven blev udført af en flink og arbejdsom ung mand.

Reply from Primegarden
Vi havde for første gang besluttet os for at “outsource” vores høkkeklipning og drengene her bød ind på opgaven.
Det var et par venlige, effektive unge mennesker der arbejder igennem og får løst opgaven hurtigt og til en fornuftig pris.
Kan klart anbefale dem.
Vores hus har været til salg, og vi har ikke haft mulighed for at passe haven selv, så Primegarden I/S har stået for at holde haven.
Plænen har stået skarpt og kanterne har været holdt i samme flotte standard - til en rigtig god pris.
Haven har stået super flot i hele salgsperioden og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det har været en medvirkende faktor til at huset blev solgt.
Det er ærgerligt, at vi nu bor så langt væk fra de flittige unge mennesker.
En kæmpe anbefaling herfra.
Primegarden klippede hækken flot og præcist, ryddede alt op efter sig og klarede hele arbejdet på én dag. Rimelig pris – jeg bruger dem helt sikkert igen!