Opmærksom ledelse af Lars Worning er…
Opmærksom ledelse af Lars Worning er ikke for sjov! Jeg har haft den kæmpe fornøjelse at deltage som kursist og jeg kan bare sige... Det er ikke til dig der ønsker hurtige resultater og ej heller til dig der tror på, at ledelse kun er noget med tal, strategi og konsekvensberegninger.
Til gengæld er det kurset for dig der tror på, at vi skal tænke mere holistisk end aldrig før. For dig der tror på, at det personlige lederskab er kernen og for dig som tror på at sårbarhed faktisk har en reel plads i tilværelsen, hos dig selv, såvel som dine kollegaer.
Kurset er angstprovokerende (hvilket må anses for værende positivt når man skal udvikle sig), men bare rolig. Lars Worning tager dig godt igennem og sørger for på fineste vis sammen med øvrige kollegaer, at vise dig hvad opmærksomhed også kan være. At angst og forandringer har mange facetter og at vi skal turde spørge ind noget mere, turde tage temperaturen på organisationen og sidst men ikke mindst, turde tale om det der er svært.
Min varmeste anbefaling! Men pas på. Du kan risikere at forstå at du ikke nødvendigvis forstår alt... Og så må spørgsmålet være "hvordan har du det med det?"