Har lavet en aftale med Tobias i marts…
Har lavet en aftale med Tobias i marts 2022, men skulle ikke bruge ham alligevel. Har stadig ikke fået mine penge retur okt 2022 og han svare ikke. Fusker firma. Brug ham ikke!!
Rekruttering, Outplacement samt rådgivning
Bryggergården 6, 5600, Faaborg, Denmark
Jeg fik den mest fantastiske hjælp. Alt fra uadrbejdelse af ansøgning og cv til forberedelse til jobsamtale. Jeg havde zoom møder med Tobias, hvor vi diskuterede alle aspekter af min jobsøgning.
Jeg følte mig virkelig godt klædt på, når jeg efterfølgende søgte jobs og kom til samtaler. Det gav en hel særlig selvsikkerhed.
Og ikke længe efter blev jeg ansat i drømmenstilling. Kan kun give Tobias mine varmeste anbefalinger
God og professionel rådgivning til forretningsplan. Meget konstruktiv feedback.
Mine bedste anbefalinger til proSee og Tobias
Tobias og proSee hjalp mig videre i karrieren efter min fritstillelse hos en større, dansk detailkæde. Tobias og proSee hjalp mig med udarbejdelse af CV samt sparring og gode råd til jobsamtaler.
Tobias var meget imødekommende, lyttende og utroligt kompetent undervejs i hele forløbet. Resultat blev en ny lederstilling i en anden større, dansk detailkæde.
Jeg vil anbefale samtlige jobsøgende at tage kontakt til proSee og bruge deres erfaring og stærke faglige kompetencer i jagten på det næste job!
Stort engagement og højt serviceniveau i gode rammer 👍🏻
Jeg mistede mit job som følge af Corona og havde lagt mærke til Prosees tilbud om gratis jobrådgivning på linkedin. Det kunne jo ikke skade at prøve det af og jeg synes jeg fik en del ud af samtalen med Tobias og føler mig bedre klædt på til det næste skridt i min karriere. Varm anbefaling herfra