Company details

4. Home Furniture Shop
  5. Paint shop
  6. Wallpaper Shop

Written by the company

Pruis Woonbeleving is al decennia lang een begrip in Elburg en omstreken. Van een traditionele verf- en behangspeciaalzaak heeft Pruis zich ontwikkeld tot een speciaalzaak waar je terechtkunt voor alles op het gebied van raamdecoratie, gordijnen, vloeren en natuurlijk verf en behang. Vandaar dat een aantal jaar geleden het woord “Woonbeleving” aan de naam is toegevoegd. Door de persoonlijke benadering geeft het vakkundige verkoopteam je in de winkel al een “thuis-gevoel”. Kom daarom gerust eens langs en ervaar zelf de Woonbeleving die Pruis zo bijzonder maakt. Je vindt onze woonwinkel aan de Noorderbreedte 1 in Elburg.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Kinderachtige reactie meneer Pruis

Zoals altijd ga ik naar Pruis, koop bij de naastgelegen Gamma het hout en dan bij Pruis het verf.
Dit keer zagen ze me het hout inladen en toen gingen ze een lege auto even verzetten zodat ik klem kwam te staan en moest wachten. Heb daarom besloten dat ik klant af ben. Beetje kinderachtig meneer Pruis

7 March 2026

Raamdecoratie kinderkamer

Voor de kinderkamer hebben wij daar verf en raamdecoratie uitgezocht, dat ook perfect werd opgehangen. Nu wij gaan verhuizen, gaan wij zeker weer de dingen die wij nodig zijn uitzoeken bij Pruis woonbeleving omdat wij weten dat het goede kwaliteit is en de service ook top.

10 August 2025

Erg fijn bedrijf.

Erg fijn bedrijf.
Klantvriendelijk en oplossingsgericht.
Nemen de tijd voor je en denken goed met je mee.
Wij hadden een probleem met de verf. Dit losten ze netjes op.
Verf is top en goed dekkend.

28 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Een uitstekend bedrijf om je huis op te leuken.

Vanaf het begin - de eerste orientatie - werden we prima begeleid bij het keuzeproces. Er was voor hen niets teveel om het ons naar de zin te maken. Met veel professionele hulp en begrip van Pruis hebben we het traject tot een goed einde gebracht. Er zijn uitgebreide keuzemogelijkheden. We hebben te maken gehad met Henk, Alida en Niek. Alle drie hebben ze ons perfect geholpen. Dit bedrijf is voor iedereen een aanrader.

11 December 2025

Pruis woonbeleving en de beleving was:

Pruis woonbeleving en de beleving was:
Zeer positief!

Vriendelijk personeel, servicegericht, probleemoplossend, goed advies....

Ook de mannen/vrouwen op locatie (in ons geval leggen van PVC vloer) zeer professioneel en met een kritisch oog gedaan..... wij zijn zeer tevreden!

7 May 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look