Purevalues Reviews 32

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

At arbejde sammen med Charlie og Nikolaj de sidste par måneder har været en fantastisk oplevelse. Da jeg startede forløbet, havde jeg absolut ingenting – og nu, efter kun to måneder, har jeg opnå... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg startede på forløbet tilbage i Januar. Charlies forløb har lært mig en masse om personlig udvikling og selvsikkerhed. Det skal dog siges, at jeg sprang fra, midt i forløbet af personlige... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg anbefaler klart Purevalues for dig, som vil ændre dit mindset og få det bedste ud af livet. Du får så mange nyttige mentale redskaber, som du kan bruge hele livet. Dette forløb har givet mig så... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun anbefale Charlie! Nu har jeg haft snakket/lyttet til nogle forskellige coaches, men kun en kan jeg virkelig sige "han har gjort sin lektie, til punkt og prikke og han forstår spillet".... See more

Company details

1. Career Coach
  2. Class
  3. Consultant
  4. Educational consultant
  5. Life Coach

Written by the company

Vi gør mødegenerering og salg simpelt.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Kan helt klart anbefales

At arbejde med Nikolaj og Charlie de sidste par måneder, har været en fornøjelse.

De er 2 meget begavet gutter, som uden tvivl har hjulpet mig med der hvor jeg er idag, både mentalt men også forretningsmæssigt.

29 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Purevalue lever i høj grad op til sit navn

Tilbage i slutningen af december 2025 stod jeg i en situation uden kunder og en forretning, der efter næsten et halvt år stadig ikke kunne køre rundt.
Jeg havde stadig en ild i mig, men jeg var på dybt vand og usikker på, hvilke skridt jeg skulle tage.

En dag besluttede jeg mig for at hoppe på et møde med Charlie, og jeg har ikke set mig tilbage siden. Efter vejledning og støtte for Charlie og Nikolaj.
Har jeg lukket min første high-ticket kunde på mit allerførste salgskald. Men det vigtigste for mig har været den måde, jeg har lært at tænke forretning og salg på.
Kort sagt på den nemmeste måde, man bygger ikke kun en succesfuld forretning, man bygger også en stærk karakter.

23 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Det har været en vild rejse

Det har været en vild rejse, og jeg er så glad for den udvikling, jeg har gennemgået med Charlie og Nikolajs støtte. At stå her med en helt ny tro på mig selv og min forretning føles fantastisk.

Jeg havde aldrig troet, at jeg ville kunne sælge forløb til de priser, men nu er det virkelighed, grundet deres støtte.
Jeg har en kæmpe taknemlighed til de gutter 🙏🏿♥️

En hel klar anbefaling herfra, hvis du ønsker 🚀 vækst og mega god vibe at arbejde i ✨

3 February 2025

60.000kr på 2 måneder

Da jeg startede forløbet, havde jeg absolut ingenting – og nu, efter kun to måneder, har jeg opnået en omsætning på 60.000 kr. (eks. moms).

Dette havde ikke været muligt uden den vejledning, jeg har modtaget. At deltage i forløbet har uden tvivl været en af de bedste beslutninger i mit liv!

14 March 2025

Før jeg begyndte hos Purevalues

Før jeg begyndte hos Purevalues, sad jeg fast i min forretning. Jeg brugte timer på at overtænke og tvivle på de næste skridt, så jeg tog aldrig handling.
Efter få måneder med Nikolaj og Charlie er det en helt anden historie. Nu tager jeg action hver dag, og det kan mærkes.

✅Jeg har fået langt større selvtillid i salgsprocessen.
✅Jeg har flere salgsmøder end nogensinde før.
✅Jeg har allerede lukket mine første kunder.

Nikolaj hjalp mig med at få styr på mit mindset og min forretning. Han viste mig præcis, hvad der holdt mig tilbage og hvordan jeg kom videre. Jeg blev mødt i øjenhøjde med konkrete råd og præcise action steps, der skridt for skridt fik mig fremad.

Hvis du vil have flere møder, lukke flere kunder kunder og blive udfordret på, hvordan du kan sælge til premium priser – så får Nikolaj og Charlie mine største anbefalinger.

14 March 2025

Kan helt klart anbefales

Charlie har været min coach siden sommer 2022 og han har i den periode hjulpet mig med at forstå salgs og business verdenen meget bedre. Jeg er blevet mere selvsikker i mine egne evner og han har lært mig diverse salgsmetoder og teknikker der har gjort det nemmere for mig som selvstændig og sælger.

Kan helt klart anbefales!

8 February 2023

Min Bedste Investering!!!

I 2022 gjorde jeg mig nogle overvejelser omkring, hvorvidt jeg skulle tage et spring ud i det ukendte.

Efter lidt eftertænkningstid så jeg mig ikke tilbage!

Jeg kan 100% anbefale at investere i Charlies forløb, hvis du gerne vil udvikle dine kompentencer (business relateret) og derudover også som person!
Personlige problemer bliver dine business problemer.. bare rolig. Det hører du nok om igen:)

Selve forløbet har alle de redskaber du har brug eller får brug for.

Og husk! Det er en investering i dig selv.

8 February 2023

Utrolig kompetent!

Utrolig kompetent!

Gennem de 9 måneder jeg har haft Charlie som coach er jeg blevet meget mere kompetent til salg. Jeg performer langt bedre på mine salgskald, og det har resulteret i at jeg lukker mange flere at de møder jeg får ind.

Charlie er utrolig god til at formidle sig når han coacher. Man kan følge med gennem det hele og han er god til at forklare på en måde så han er sikker på man forstår det.

Jeg har samtidig gennemgået en stor personlig udvikling som klart har hjulpet mig til at blive en bedre version af mig selv.

5 stjerner herfra 🙌

7 February 2023

Danmarks bedste salgscoach

Jeg har haft glæden af at blive coachet af Charlie i omkring 9 måneders tid. Jeg har både været en del af hans Game Changer og Up-level forløb.

Charlie er DEN bedste salgscoach jeg kender til i Danmark. Jeg er blevet coachet af en masse forskellige danske coaches, men jeg må sige at Charlie har være den klart bedste!

Igennem Charlies forløb har jeg udviklet mig utroligt meget på det personlige plan, og er blevet markant bedre til salg. Dette har resulteret i en kæmpe vækst i min virksomheds omsætning, og investeringen i Charlie har bestemt betalt sig hjem igen mange gange.

Hvis du sidder derude og gerne vil blive markant bedre til salg, er Charlie den helt rette at tage fat i!

3 February 2023

Game Changing!

Charlie er super kompetent, og har et helt vildt forløb. Han har nogle midler som jeg ikke oplever andre har, i forhold til virksomheden. Han hjælper med alt fra salg, til at forstå de kerne elementer der skal til for at en stærk virksomhed til at løbe godt rundt.

Hvis du skal investere i en coach, må det være Charlie. Rigtig stor anbefaling herfra!

30 December 2022

Kæmpe Game Changer!

Charlie's forløb har været en kæmpe game changer for mig - og det er i konstant udvikling!

Jeg er utrolig glad for at være med på Charlie's forløb, og den løbende udvikling har overrasket mig utrolig meget!

Hvis man går open-minded ind i forløbet, og er klar på at give den gas, vil man uden tvivl lære, og opnå meget mere end man kunne have håbet på, samt styrke sig selv og sin virksomhed.

Charlie er utrolig kompetent og dedikeret til at hjælpe dig og din virksomhed, uden tvivl.

Charlie, og hans forløb får de største anbefalinger herfra!

6 May 2022

Sand fornøjelse

Min oplevelse hos Purevalues har været en sand fornøjelse. Charlie har været en fantastisk coach, som har hjulpet mig meget med mange af mine problemer. Også problemet som jeg ikke selv kunne se, men som han hjalp mig med at overkomme.
Charlie er en utrolig behagelig person, og er nemt at snakke og lære fra, og han svare altid hurtig tilbage på mine beskeder, hvis jeg skulle have et spørgsmål.
Så hvis du overvejer at være Charlies næste kunde, kan jeg kun opfordring til at blive det. Jeg har lært så meget, som jeg ikke selv ville kunne have lært på den tid, og har ikke fortrudt det 1 sek.

25 April 2022
Rated 4 out of 5 stars

Kan varmt anbefales!

Jeg startede på forløbet tilbage i Januar.
Charlies forløb har lært mig en masse om personlig udvikling og selvsikkerhed.
Det skal dog siges, at jeg sprang fra, midt i forløbet af personlige årsager.
Gennem hele min rejse hos Charlie, som er ekstremt god til at lære fra sig med forskellige teknikker, som han bl.a. også lærer dig hen af vejen i forløbet - har jeg udviklet mig mentalt og fysisk lige fra at stå op tidligt til at finde kvalificerede leads.

En game-changer for mig, var da Charlie spurgte "Betaler andres meninger dine regninger", det var her, jeg begyndte at ændre mig og spille spillet, som jeg er blevet instrueret i.
Hvis du godt kunne tænke dig at blive udfordret på alle parametre i din hverdag, og blive en dygtig, udfordrende og uovervindelig markedstingskonsulent, så bør du overveje et forløb hos Charlie, som kan ændre dig og KOMMER til udfordre dig på alle niveauer.

"for every level there's another devil"

Forløbet kan varmt anbefales herfra!

24 April 2022

Et gennemført forløb!

Et gennemført forløb!

Der er ingen tvivl om at Charlie kan sit, når det kommer til salg og samtidig kunsten i at kunne lære det fra sig.

Det har været min oplevelse at Charlie forstår at tage hånd om hver enkelte elev. Han motivere en, til virkelig at bevæge sig ud af sin komfortzone i mange aspekter, hvilket har gjort det til en fornøjelse at samarbejde med ham.

23 April 2022

Hver en krone værd!

Det her forløb, har uden tvivl været en game changer for mig - Charlie vender op og ned på det hele, når han tager dig med på rejsen, mod at skabe en succesfuld forretning!

Charlie har ikke bare ændret hele mit syn på det at sælge, men ændret det inde for så mange forskellige aspekter i forretningsverdenen.

Man kan hele vejen mærke hans dedikation, for at lære fra sig. Her formår han virkelig, at formidle det komplekse, til et sprog alle kan forstå.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger til dem, som ønsker at tage sig selv og sin forretning til det næste niveau!

23 April 2022
Rated 5 out of 5 stars

Ik' køb hvis du gerne vil være gennemsnitlig...

Hvis du gerne vil være gennemsnitlig og ligesom alle andre, så skal du ikke købe Charlies forløb.
Charlies forløb er ikke bare next level, det er et helt nyt stadie. Et nyt stadie hvor du får en masse ny viden og nye kompetencer, som ALDRIG vil være spild af penge.
Charlie er en virkelig rar person, som du altid kan snakke og regne med. Han kan altid overraske en med et eller andet, som hver gang gør noget godt.
Han giver f.eks. stadig coaching hvis han er syg, hvilket overraskede mig på daværende tidspunkt.
Så er du klar til at blive blandt de 1% mest succesfulde i verden?
Så ik' tøv, Charlie står ved din side igennem hele rejsen til minimum 1 kunde og til han tror på du kan klare det selv!
Men pas på, du kan med høj risiko blive en meget bedre version af dig selv!

20 April 2022
Rated 5 out of 5 stars

Er det forløb pengene vær

Er det forløb pengene vær?
Hvis du sidder og tænker om charlies forløb er pengene vær så er det meget normalt jeg havet det på præcis samme måde var tæt på at trække mig da det kom til betaling da det er et stort beløb men Charlie fik forklaret mig hvorfor jeg gerne ville have det forløb og gudskelov for det. For hvis du skal noget som helst med salg så kan du ikke undvære charlies forløb da det giver alle de redskaber der skal til for at kunne sælge.

Kan klart anbefales 👍🏻👍🏻👍🏻

19 April 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun anbefale Charlie!

Jeg kan kun anbefale Charlie!
Charlie er ikke kun en ung coaching ekspert, men er også en god menneske kender! Jeg har selv flere gange under hans forløb, fået positive overraskelser, over hans coaching!
Der bliver for alvor gået i dybden med personlig kontakt (mentor) til hans elever, og han har for alvor lært mig, mere end jeg overhovedet havde i sigte, da jeg købte hans forløb! Klar anbefaling herfra💎

19 April 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look