Heinolan puu-ilossa käynti ja tarvittavien ostosten etsiminen. Kysyessämme 5 naispuoleisen tyontekijähenkilöryhmältä mistä kyseiset tuotteet mahdollisesti löytyisi. No siinä kikatuksen lomassa 1 etsi... See more
See what reviewers are saying
Ostimme kuljetustelineen kahdelle sähköpyörälle, mutta emme onnistuneet asentamaan sitä. Menin ongelmani kanssa Puuiloon, jossa Jorma-niminen työntekijä asensi laitteen automme takakoukkuun omilla... See more
Ostin Cailx auton moottorilämmittimen ilman Led valoa kun sellainen oli siellä myytävänä,ja ajattelin ostaa sen sitten erikseen, mutta eihän niitä ole siellä erikeen myytävänä eikä niitä ilmeisesti sa... See more
Company details
Information provided by various external sources
Autotarvikkeet, Lemmikit, Koti ja talous, Piha ja puutarha, Rakentaminen, Työkalut, Vapaa-aika
Contact info
Nuaskatu, 87400, Kajaani, Finland
- puuilo.fi
Olen todella pettynyt
Olen todella pettynyt. Vuokrasimme trailerin Puuilosta. Hakupäivänä tarkistimme trailerin kunnon, ja siinä oli puutteita. Kävi ilmi ettei edellisen asikkaan jälkeen traileria oltu tarkastettu. Jouduimme odottamaan pitkään kun traileria korjattiin. Ensimmäinen myyjä ei myöskään osannut korjata traileria vaan meidän porukka joutui neuvomaan ja avustamaan korjaustoimenpiteissä. Emme saaneet traileria sovittuna aikana eikä se ollut käyttökuntoinen noutohetkellä. Vaadin tietenkin kohtuullista korvausta, myyjä oli todella tyly eikä vastannut kysymykseeni. En enää ikinä vuokraa puuilosta mitään, ja pidän huolen siitä että ystävänikin tietävät kuinka puuilolla toimitaan epäammattimaisesti ja tylysti.
Puuilo kokemuksia
Oli muutama sähkötarvike haettavana, samalla näin poistohyllyssä valaisin ja alla pahvilappu missä tuote oli 50%, 1kpl hyllyssä jäljellä. Kassan luona tuote jostain syystä enä ollut tämä 50% vaan täysi hintainen. Ystävällinen kassahenkilö kysyi jos joku voi tarkistaa asiaa ja vastaus kuulluu kova äänisesti kajuttimesta että asiakas on kumminkin ottanut tuote jostain muualta ja yrittää hujata niin että varmaan kaikki 15m säteellä kuuli. Olkoon ne tuotteet mihin hintaisia tahansa kyllä ne jostain muualta ostetaan jatkossa. En voi suositella.
Tuotteen laatu erittäin huono
Tuotteen laatu erittäin huono. Einhell raivaussaha takuu 2 vuotta, 2 ja 1/2 vuotta vanha, siis takuu meni umpeen, 4 tuntia käytetty ja pakko putkeen pulttit poikki. Sitä ennen ostettu moottorisaha meni kolme viikon jälkeen rikki. Takku kyllä ja maahantuoja lähetti uuden sahan mutta kesti 4 viikkoa juuri kun olisin tarvinnut sahan.
Ilkeä asiakaspalvelu lapsia kohtaan
Katsoin siskoni kanssa muttereita ja siitä tultiin valittamaan. Eikö muttereita saa koskea ja katsella. Meillä oli hauskaa vielä ennen tätä. Kunnes tomera nainen tuli tuijottamaan ja valittamaan. Olimme ihan rauhallisesti ja vain koskettiin ruuvveihin/muttereihin eikä tehty mitään ilkivaltaa. Terveisin 12 ja 17 vuotiaat siskokset.
Tarkkana kuitin kanssa
Usein käy niin, että tarjoustuotteista ei ole kassalla tarjoushintaa, vaan kynivät täyden hinnan. TARKKANA KUITIN KANSSA!!!
Tilasin Puuilosta Denver digiboxin
Tilasin Puuilosta Denver digiboxin. Heiltä tuli ilmoitus, että nyt saatavana. Tein tilauksen ja maksoin. Veloitus näkyi tililläni. En saanut vahvistusta. Kysyessäni asiaa vastattiin, että tilaus oli jäänyt kesken. Tilaus toimitustietoineen oli tehty eikä osioon "maksamaan" pääsekään ennen kuin kaikki tiedot on tehty. Kun reklamaatiooni vastattiin kyseinen tuote oli loppunut eikä uutta tule. En enää tilaa sieltä mitään.
Puuilo Raisio
Fillarin takavanne kesti melkein 4kk kunnes laakerit hajosi. Ajoa noin 150km. Ei takuuta niin se siitä, seuraava kauppa on jokin muu. Taas tuli todistettua ettei halvalla hyvää saa.
Myymälänhoitaja käytös
Myymälänhoitaja käytös. Tiiriön puuilo.ostin aiemmin ruuveja ja koneen. Ne haki myyjä. Ne ei sopinut. Ja olisin vaihtanut. Irtotavaraa ei vaihdeta. Vaikka myyjän moka. Joo kaiken huipuksi myymälänhoitaja takavarikoi jo minun aiemmin maksamat ruuvit. Pyysin ei antanut. Joten jouduin ottamaan Ne väkisin hänen käsistä.sain pussin..tämää alkoi kiljuun. Vartija. Miksi. Minä menin kassalle.ja maksoin . Vartija tuli.kävi käsiksi. Voi kauhea. Sanoin että minä en ole tehnyt mitään pahaa, vaan maksanut, ja ottanut omani pois. Myymälänhoitaja jäi huutaan Älä tule tänne. Hulluko se on. Käsittämätöntä käytöstä. Kakarat ei osaa.Hoitaa asioita. Ja se Myymälänhoitaja yritti varastaa minun omani.hävetkää
Lämminvesivaraaja
Ostin lämminvesivaraajan, johon ei saanut jälkeenpäin seinäkiinnikkeitä eikä niitä saanut edes maahantuojalta. Puuilo ei suostunut julkaisemaan arvostelua tuotteesta heidän omilla sivuillaan, koska kirjoitin arvosteluun, että varaaja on valmistettu venäjällä. Varaajassa oli tyyppikilvessä teksti: made in russia. Puuilo kuitenkin ilmoitti, että varaaja olisi mukamas valmistettu Italiassa.
Ostin valonauha työvalon joka alkoi…
Ostin valonauha työvalon joka alkoi temppuilla todella nopeasti. Valossa piti olla 3 vuoden takuu. Vein tuotteen myymälään jossa myyjä totesi lampussa olevan pölyä "työvalo" sen jälkeen en ole saanut minkäänlaista vastausta kysymykseeni. Työvalossa ei saa olla pölyä ?
Yrityksenä kierrän kaukaa tällaisen kiinatavaran myynti paikan
Kävin 29.3 lauantain espoon puuilossa…
Kävin 29.3 lauantain espoon puuilossa noin kello 12.00. Varmistin ensin netistä että haluamaani tuotetta löytyy, saldo oli yli 25 kpl ja samaa näyttivielä myymälässäkin. Tuotetta ei kuitenkaan löytynyt, jos olisin myymäläpäällikkö olisin todella huolissani. Saldoa on muttei tuotetta.
Salon Puuilossa on ystävällinen ja…
Salon Puuilossa on ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta aina. Tuotevalikoima on runsas ja laadukas.
Koiran talutuspanta "Flexi" musta…
Koiran talutuspanta "Flexi" musta runko, neonkeltainen naru. Paksuin kohta katkesi muutaman käyttökerran jälkeen. Katkennut kohta on se leveä musta keltainen lattaliina. Sitä ei ole ommeltu olleskaan, ainostaan ultraääni tai kitkahitsattu. Tuotetta ei suostuttu vaihtamaan uuteen koska"väärin käytetty". Koira 4 kg. Remmi tarkoitettu isommille koirille.
Nopea toimitus, hyvin pakattu
Olen tilannut kaksi kertaa Puuilon verkkokaupasta. Molemmilla kerroilla tilaus toimitettiin erittäin nopeasti Postin kautta. Koko tilaus toimitettiin kerralla, tilaus oli pakattu hyvin sekä kestävään laatikkoon. Tilaan säännöllisesti verkkokaupoista, ja välillä toimitetaan rikkinäisiä ja heikkoja pakkauksia. Arvostan erittäin paljon Puuilon kunnollista, kestävää pakkaamista.
Joensuun myymälässä koettua:
Joensuun myymälässä koettua:
Olen nyt 3 eri kertaa käynyt ostamassa kissan märkäruokaa. Fiksuna tyttönä olen etukäteen tarkistanut netistä että tuotetta on myymälässä saatavilla.
No eipä ole. Muita tämän merkin makuja kyllä on. Sitten alkaa myyjän metsästys.
No tänään tapasin yhden naismyyjän, joka mutisi kohta palvelevansa, mutta hävisi kuitenkin. Odotin ja odotin...
Ystävällinen kassamies kävi sitten kyseiset kissanruokapaketit minulle varastosta. Näin on tapahtunut 3 eri kerralla, joten....
Kysymys kuuluu: Miksi h....tissä näitä ei laiteta myyntiin myymälän puolelle? Säästyisi aikaa kaikilta osapuolilta.
Tuli iloinen joulumieli kun pyörähdin…
Tuli iloinen joulumieli kun pyörähdin pikaisesti Lahden puuilossa ja pihalla oli trukin puikoissa positiivinen pohjanmaan poika joka toivotteli hyvät joulut ja alkoi baritoniäänellään lauleskelemaan ”taas toivotus hyvän joulun”👍
merinovillakerrasto
Ostin Hämeenlinnan Puuilosta merinovillakerraston. Alusasu kun oli kyseessä, tuotetta ei saanut palauttaa. Hinta oli edullinen, mutta neulos todella ohutta ja kun pidin sitä, niin alkoi hirveä kutina. En voinut tuotetta pitää enkä palauttaa.
!!!!
Kyselin taannoin yhden lampun ominaisuuksista sähköpostitse, mutta mitään vastausta en ole saanut.
Myöhemmin ostin parikin ko. lamppua liikkeestä ja olisin jonkin ajan kuluttua jättänyt arvostelun heidän nettisivuilleen. Tuon ilmoitettiin menneen tarkastettavaksi, mutta nyt on jo viikon verran kulunut eikä arvosteluani näy heidän sivuillaan. Ilmeisesti sensuroitiin pois, kun ei ollut kovin mairitteleva heidän myyntistrategialleen, vaikka itse lamppua kehuinkin.
Joskus vuosi takaisin sain parempaa kohtelua ja olisin siitä antanut kyllä viisi tähteä, mutta se oli silloin.
Epäselvää hinnoittelua
Epäselvää hinnoittelua. Lisäksi tarjouksessa olevia tavaroita ei koskaan löydy myymälästä.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.