Goede en betrouwbare medewerkster
Goede en betrouwbare medewerkster. Geeft vertrouwen. Zeer professioneel zonder het te formeel te maken.
Super

Reply from PWR Poortwachter Reïntegratie
PWR ondersteunt sinds 2014 werkgevers en hun werknemers bij de begeleiding naar werk met inachtneming van de wet- en regelgeving. Zowel de werkgever als werknemer staan er niet alleen voor! Hierbij kunt u denken aan begeleiding bij langdurig ziekteverzuim in het kader van de Wet verbetering Poortwachter 2e Spoor, loopbaanbegeleiding en outplacement. Door onze pragmatische en persoonlijke benadering behaalt PWR al jaren een perfect resultaat voor zowel werkgever en werknemer. Kenmerkend voor deze benadering is dat PWR werkt met een vaste adviseur, overzichtelijk trajectplan en transparante werkwijze. Daarbij bieden wij de werkgever ondersteuning bij HRM-vraagstukken en Casemanagement.
van Leeuwenhoekweg 2, 3225 LX, Hellevoetsluis, Netherlands
Super

Reply from PWR Poortwachter Reïntegratie
Vanuit PWR hebben wij intensief contact gehad met Sylvia Ucles en dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Sylvia was oprecht betrokken, empathisch en altijd goed bereikbaar. Ze nam echt de tijd om naar ons verhaal te luisteren en dacht actief met ons mee in elke stap van het traject.
Haar begeleiding was duidelijk, zorgvuldig en professioneel, maar vooral ook mensgericht. Ze gaf heldere uitleg, hield het overzicht waar wij dat niet hadden en zorgde ervoor dat wij wisten waar we aan toe waren. Dankzij haar warme en persoonlijke aanpak voelden wij ons gesteund en serieus genomen. Dat heeft voor ons een groot verschil gemaakt binnen het re-integratietraject.

Maatwerk!
bij PWR verstaan ze hun vak en vergeten ze de menselijke kant niet uit het oog. De blik is naar voren gericht en het tempo wordt aangepast op de situatie. Deskundig, realistisch en empathisch. Dankbaar voor de ontvangen begeleiding.

Reply from PWR Poortwachter Reïntegratie
Vriendelijk en behulpzaam. Ook denken buiten de gebaande paden

Reply from PWR Poortwachter Reïntegratie
PWR had heel snel mijn vertrouwen gewonnen. Ookal stond ik in het begin niet erg open voor het spoor2 traject. Wat mij opviel was het maatwerk en begrip wat voor mijn situatie getoond werd. Ik voelde mij gehoord en begrepen tijdens fijne gesprekken. Niet een standaard lijstje afwerken maar gericht op mij, mijn wensen en situatie. Dank je wel PWR voor al jullie kennis, kunde, steun en behulpzaamheid. Ik heb erg veel aan jullie gehad!

Reply from PWR Poortwachter Reïntegratie
Er is met aandacht geluisterd en constructief meegedacht. De persoonlijke aanpak gaf vertrouwen en gaf mij ondersteuning in eigen daadkracht.
Ik had direct een klik met de warme persoonlijkheid van Sylvia en ik kan haar zeker aanbevelen.

Reply from PWR Poortwachter Reïntegratie
Ik heb de begeleiding bij het solliciteren als zeer waardevol ervaren. De ondersteuning bij het opstellen van mijn cv en motivatiebrief was duidelijk en professioneel. Ook de tips voor het voorbereiden van sollicitatiegesprekken hebben mij geholpen om met meer zelfvertrouwen het gesprek in te gaan.
Een mogelijke verbetering zou kunnen zijn om iets meer aandacht te besteden aan het oefenen van gesprekssituaties met feedback.
Over het algemeen ben ik erg tevreden over de geboden hulp en dankbaar voor de tijd en inzet.

Reply from PWR Poortwachter Reïntegratie
Vriendelijke, persoonlijke en betrokken contactpersoon. Kon zich goed inleven in mijn persoonlijke situatie. Bleef tot het einde toe betrokken. Had alleen niet veel kennis van mijn specifieke branch. Netwerkcontacten PWR hebben niets opgeleverd.

Reply from PWR Poortwachter Reïntegratie
Ik ben super geholpen door Nicole Kompier.
Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en heeft mee geholpen met vacatures zoeken, CV en motivatiebrief voorbeelden gegeven.
Super bedankt hiervoor 😃

Reply from PWR Poortwachter Reïntegratie
Zeer persoonlijke omgang en luisterend oor voor de situatie en werkt naar een passende re-integratie oplossing en denkt hierin mee. Samenwerking als zeer prettig ervaren!

Reply from PWR Poortwachter Reïntegratie
Na het sluiten van onze fabriek bij PWR aangemeld. Hoewel ik maar 2 gesprekken gehad hebt en zelf een baan gevonden heb, heb ik dit wel prettig ervaren. Het advies heeft mij ook geholpen hoe het te verwerken dat je na zoveel jaar je vertrouwde baan kwijt geraakt bent.

Reply from PWR Poortwachter Reïntegratie
Ik ben heel goed geholpen. Super persoonlijk en kijkt goed naar je voorkeuren. Bedankt Sylvia!

Reply from PWR Poortwachter Reïntegratie
Learn more about other kinds of reviews.