QualityKits raad ik zeker aan. Top kwaliteit sportshirts die tijdens het sporten goed ademen. Vriendelijke klantenservice die heel snel reageren en met de klant meedenken! Levertijd mag sneller, maa... See more
See what reviewers are saying
Niks gaat binnen komen, via app werd mij 1,5 week geleden verteld dat die binnen 2 dagen binnen is. Als ik erom vraag? “Komt het binnen 1-2 dagen” maandje verder niks binnen gekregen. Advies? Niet bes... See more
Company replied
Beste shirts van NL voor een fatsoenlijke prijs en kortingscodes regelmatig. Shirt duurde te lang met leveren uiteindelijk kwam Qualitykits met een oplossing om een mysteryshirt cadeau te doen, hoe to... See more
Top kwaliteit en top service! Er was wat vertraging met mijn bestelling en dit hebben de heren van QualityKits heel netjes opgelost en ze houden je goed op de hoogte over je bestelling. Ze verkopen mo... See more
Company details
Written by the company
"QualityKits – Specialist in voetbalshirts en trainingspakken. Wij leveren complete voetbalsetjes, retro shirts en gepersonaliseerde tenues in heel Europa. Bekende namen als Josylvio, Charbonn, IliasVietto, KleineJohn, Chavante, Moeman en Bokke8 hebben met trots onze unieke designs gedragen. Of je nu een teamoutfit nodig hebt of een opvallend shirt voor jezelf – wij staan voor kwaliteit, stijl en snelle levering. 100% personaliseerbaar en altijd met de juiste uitstraling. QualityKits – Voetbalstijl. Op jouw manier."
Contact info
Netherlands
- info@qualitykits.nl
- qualitykits.nl
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goeie kwaliteit niks op aan te merken
Goeie kwaliteit niks op aan te merken ! 👊🏻
Duurde even maar dan krijg je ook wat
Duurde even maar dan krijg je ook wat, de shirtjes zien er goed uit!
Ze doen hun naam eer aan
Ze leveren topkwaliteit en komen hun woorden na. Op advies van hun heb ik de juiste maat kunnen kiezen. Ik zou zeggen: BESTELLEN BOYS! Ohja en GIRLS.
Goed opgelost door qualitykits
na een misverstand alsnog goed opgelost door qualitykits!
Dankjewel!
19 dagen
Heb duurde precies 19 dagen tot me pakketje binnenkwam, wat al jammer was. Had een setje met bedrukking besteld, kreeg een paar dagen erna te horen dat het uitverkocht is, mocht een trainingsetje op directe voorraad uitkiezen, had iets uitgekozen, weekje erna blijkt het ook uitverkocht te zijn. Zou 1 mysterie shirt krijgen ter compensatie, niet binnen gekregen. En dat trainingsetje mocht ik zelf niet eens uit kiezen. Voor de rest is het wel best goed kwaliteit.

Goede klantenservice
Er was iets misgegaan met het leveren van mijn pakket, de klantenservice gaf me een kortingscode en was snel en vriendelijk. 🙏
Quality kits 🐐
Kwaliteit aanwezig, klantvriendelijkheid aanwezig, positief gevoel bij bestellen. Ik zeg het nogmaals haal jullie truitjes bij quality kits
Ik vind het jammer dat wanneer je een…
Ik vind het jammer dat wanneer je een mistery shirt zou moeten krijgen en dat shirt niet binnen krijg dat je een kortingscode krijgt voor de volgende keer. Het gaat erom dat ik mijn shirt wil hebben geen kortingscode. Voor de rest was de levering en kwaliteit van het shirt dat ik had besteld goed.

Goeie kwaliteit!
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Shirts allemaal qua kwaliteit helemaal prima, missen alleen wat kleinere details. Het duurde ongeveer 2,5 weken voordat ze kwamen. Prima shirtjes voor een goeie prijs
Kwaliteit was goed 9,5/10
Kwaliteit was goed 9,5/10, bezorgen ging snel en ze kwamen hun woorden na.
Kwaliteit is top en het lijkt precies…
Kwaliteit is top en het lijkt precies op het zelfde. Moet je halen
Kwaliteit en levering
Originele kwaliteit, maar kan misschien eerder geleverd worden.
Altijd goede kwaliteit en de service is…
Altijd goede kwaliteit en de service is top

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.