At lytte til Radio4`s "Mathias Helt Talkshow" i bilen på vej fra København til Nordjylland var en frygtelig radiooplevelse. En fnisende, tilsyneladende, uforberedt vært, der åbenbart syntes at ALT... See more
See what reviewers are saying
I har på det seneste udvist meget selektiv journalistik i dækningen af valget. For eksempel sagen med Inger Støjberg, hvor hun talte om lukningstruede skoler foran en lokal skole. I fokuserer på, at s... See more
Tandløs Radio. Harmløs og ingen satire eller interessant debat. Meget kedeligt mrd small talk, men der findes lyspunkter i mørket. Programmet Genau er klart til 5 stjerner. Kraniebrud, Grarups program... See more
Jeg har virkelig forsøgt mange gange. Har tunet ind flere gange ugentlig siden start, uden at blive fanget af spændende indhold eller værter :-) Kavliteten af lyden på rigtig mange af programmerne... See more
Company details
Information provided by various external sources
Radio4 er navnet på den nye radiokanal, der sender på FM4-båndet, DAB, Web og podcast fra 1. november 2019 til hele landet
Denmark
- radio4.dk
Jeg elsker den nye radio.
Jeg elsker den nye radio.
De første uger var ikke perfekte, men det havde jeg nu heller ikke regnet med.
Morgen-værterne er geniale, dem hører jeg hver dag i badet og videre i bilen.
Og så er Kraniebrud og Vennetjenesten også super.
Er kedelig
Er kedelig, tandløs og amatøragtig radio. Vil hellere have en rodbehandling end at lytter mere til radio 4.
R4dio er en gang politisk korrekt
R4dio er en gang politisk korrekt
Propaganda. Er ikke til at holde ud og høre på. 🤮
Få den lukket. Nu! Og genopret 24syv
Som det er sagt utallige gange før af andre: Det er P4 jam, om muligt endnu mere tandløs og blodfattig.
24syv var vaklende og snublende de første måneder og år, men den var underholdende, nytænkende og havde tydelige aspirationer lige fra starten.
Det kan man på ingen måde sige, om dén her gang uengagerede bestillingsarbejde.
fiskerinderne
"Det ufatteligt lave ambitionsniveau hos radio4 sikrer - indtil videre? - nul konkurrence til P1. Godnat til dansk taleradio." 1 Stjerne.
sådan lød min mening et halvt år inde i radio 4.
Men jeg har hørt udsendelsen "Fiskerinderne" et par gange og det var ret sjovt, så her er 4 stjerner for det.
radio 4 kedelig ligegyldig tandløs…
radio 4 kedelig ligegyldig tandløs spild af skatte kroner.
Har forsøgt at lytte mindst 30 gange nu har jeg opgivet, En stor fordel nu får jeg tid til at lytte til mine lydbøger.
mvh Niels BG
R4dio - har gjort taleradio til et 4 letter word
Jeg har virkelig givet det en chance. Jeg kører meget bil, og lagde R4dio ind på Radio24/7 knappen da den lukkede. Og så har jeg lyttet når jeg kører bil - morgen, middag og aften. Jeg kører rigtig meget bil.
Og jeg lyttede rigtig meget til 24/7 - Det gør jeg så ikke til R4dio. Det er som mange skriver ikke en tale- men en snakke radio. For det meste ligegyldig snak. Ofte tager jeg mig selv i bare at have bla bla snakken kørende som baggrund - uden behov, interesse eller anledning til at lytte. Den snakker bare og blander sig med baggrundsstøjen. Ikke ubehageligt, bare ligegyldigt.
Jeg havde egentlig overvejet af give 5 stjerner - ikke for R4dio, som fortjener 0. Hvis de havde sendt stilhed, lige som Radio24/7 gør nu, kunne de have fået 1 stjerne. Men de 5 stjerne vil jeg give fordi jeg nu igen har stor fornøjelse af min musiksamling som har ligget i årevis på en USB memory uden at være blevet aflyttet. Det bliver den nu. Og det er jeg glad for - 5 stjerner til musiksamlingen, når det nu ikke kan være anderledes.
Når humøret er til andet end musik så må DR P1 lægger indhold til. Det er trods alt samme kvalitet som det har haft i de sidste 20-25 år, ikke ringe, men oplysende, neutralt og for det meste godt. Og nogle gange ligefrem lidt morsomt.
Hvorfor 24/7 måtte lade livet til fordel for den sørgelige omgang bla bla radio der har erstattet den, må guderne vide. Hvorfor bruge millioner af offentlige kroner på at opbygge noget som modtagerne er kommet til at holde af, for så at starte helt forfra - med nye millioner. Ja, ok, 24/7 havde også sine startvanskeligheder, men jeg fornemmer at kvalitets-niveauet i R4dio fra starten ligger lavere end der hvor 24/7 startede. Og der en ingen ændringer at spore i kvaliteten i de måneder R4dio har kørt - Hvis der overhovedet er en ændring er det i mine øjne til det værre.
Og til R4dio's hjemmeside: Den er om muligt endnu værre end det der kommer ud igennem højttalerne. Siden er pæn at se på, men uden en søgefunktion og en ordentlig indeksering af alle programmer, er det fuldstændig umuligt at genfinde noget som helst.
Indrømmet - det jeg søgte var nogle eksempler på kanalens dårligdomme, som jeg så ville afspille for venner og bekendte, blot for at få deres mening (og for at udelukke muligheden af at det bare er mig som ikke forstår "dybden" i den nye kanal). Men nop - det eneste du kan søge på er programmets titel og manchet. R4dio: Tag lige et kig over på DR og se hvordan man laver en brugbar søgefunktion i lyd-indhold.
Så desværre. R4dio er - nok ubevidst - kommet til at gøre taleradio i Danmark til et 4 letter word - i bogstaveligste forstand. Det er i hvert fald uartig ringe at lytte til.
dårlig lokalradioniveau
Prøvet at holde ud ca 10 gange men kan virkelig ikke. Trist.
men vi er alle forskellige, så der er sikkert nogen der finder dette niveau stimulerende.
En radio med en klar venstreorienteret…
En radio med en klar venstreorienteret slagside kombineret med værter af meget ringe kvalitet og uden aktuel relevans.
Jeg kan godt forstå, at selv radioværterne sidder og gaber.....
Jeg ville egentligt have givet 0 stjerner, men det kan man desværre ikke....
Jeg har virkelig forsøgt at give Radio4 en chance, men at høre på gabende radio værter og tissende "journalister" blev bare for meget!
Radio4 har de mest fantastiske muligheder for, at lave en god tale radio.... Istedet vælger de så, at lave sådan en omgang ligegyldigt, undskyld mig, bras....
Jeg savner i dén grad Radio24syv!!!!!
Gav op
Forsøgte, men gav op....Forsøgte lidt senere igen, men gav op igen.
Hørte Kraniebrud og tænkte.....” hvor tandløst”. Gode emner men overfladisk, skøjtende og ligegyldigt.
Beklager, men jeg bliver ikke en fremtidig lytter....
Desværre bare kedeligt
Desværre bare kedeligt
Det er ikke fordi det er dårligt, det er bare rigtigt kedeligt og uden kant
Vanterne op af lommen.
Håber de vil erkende deres strategi, jeg hører ikke radio og podcast, bare for at bryde stilheden med stemmer.
Jeg vil rigtig gerne have viden, blive uenig, enig, forarget, berørt, provokeret, og sådan er det dsv. Ikke.
Heldigvis behøver man ikke give jyderne skylden, for det hele er stort set lavet i københavn, forlyder det.
Uinteressant og kedelig radio
Spild af tid
Har prøvet at lytte med utallige gange i håb om bare skyggen af en erstatning til 24syv - men interessen er kun blevet vakt én gang ud af 10. Så nu er kanalen ikke længere kodet ind og jeg må nøjes med P1 og P3.
Alt for meget tomgang og dårlige værter
Har forsøgt at lytte nogle gange
Har forsøgt at lytte nogle gange, men hvem orker at bruge tiden på almindeligheder - intet nyt spændende eller provokerende.
Radio24syv fik mig til at lytte til…
Radio24syv fik mig til at lytte til taleradio fremfor stilhed eller god musik.
R4dio har fået mig til at prioritere stilhed eller god musik igen...
Jeg vil hellere slå mig hårdt over hånden med en hammer fremfor at blive tvunget til at lytte til R4dio i mere end 5 min.
Ligegyldig sladder og ingen politisk…
Ligegyldig sladder og ingen politisk indhold og kritik.Som sagt lige gyldig radio.Og jeg var nødtil at gi dem en stjerne for at skrive det her.De skal ikke HA EN. hilsen b.
Det er som at lytte til dårlig…
Det er som at lytte til dårlig amatørradio. Indholdet meget uinteressant og den tekniske kvalitet ualmindelig dårlig - ikke mindst på Nattevagten. Radio4 havde - og har måske stadig - alletiders chance for at lave god radio. Lytterne fra Radio24syv sad - og nogle sidder måske stadig - parate til at tage imod spændende, satiriske, kulturelle, oplysende programmer og veloplagte værter, der kunne give os lidt at fundere over og berige vores hverdag 24/7. Grib dog chancen og se tilbage på, hvad der skabte så store lyttertal hos Radio24/syv!!!