Ravn Detailing Reviews 44

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fik rengjort min bil som var møgbeskidt og masser af hundehår som jeg gav op på og få renset. Så jeg tog kontakt til Daniel og fik meget hurtig svar og en tid til en rengøring. Prisen er helt fair o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestemt ikke sidste gang jeg bruger Ravn-detailing. Min bil fremstår igen som ny takket være Daniel og hans top professionelle arbejde!🤩 Hans passion for biler og bilpleje og sans for detaljen mærker... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik klargjort min bil både indvendigt og udvendigt, og resultatet var intet mindre end perfekt. Min bil har aldrig stået pænere og jeg er ovenud tilfreds! 5 stjerner herfra og absolut ikke sidste... See more

Rated 5 out of 5 stars

Var inde med min bil hos Daniel for at få en fuld rengøring indvendig og udvendig, og der var ikke noget at sætte en finger på! Fælgene skinnede, bilen stod skarpt og alt var støvsuget, rengjort og tø... See more

4.7

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Ovenud tilfreds! :)

Prisen er helt fair og kundeservicen er i top! Bliver helt sikkert ikke sidste gang jeg benytter mig af Ravn-Detailing! :)

23 March 2026

Virkelig god service

Virkelig god service og fantastisk resultat. Min bil har fået en lakforsegling og en kvik polering så at den står klar til vinteren nu!

17 November 2025

Absolut verdens klasse

Jeg fik gjort en Mercedes GLE ren, efter et besøg ved et andet firma vi ikke var tilfredse fik Ravn et skud.

Vi har en læder kabine, hvor vi synes læderet skinnede ret meget. Her blev det renset godt og grundt, og nu har vi en hel matte læder kabine igen. Bilen føles som ny igen, stor ros herfra. Tak til Ravn detailing.

3 November 2025

Rigtig god service

Rigtig god service, Daniel er super imødekommende og man får en god sludder for en sladder hvis man er til det. Varmeste anbefaling herfra. Kommer helt sikkert tilbage.

2 November 2025

Fantastisk resultat 🤩

Fik lavet en keramisk coating på vores nye bil og resultatet er ikke til at tage fejl af. Bilen står kniv skarpt. Kun de varmeste anbefalinger herfra 👍🏻

5 April 2025

Enestående resultater

Enestående resultater kombineret med god behandling. To ting som gør Ravn Detailing til det ideelle valg til både din bil og MC. Der findes så mange dårlige detailers i denne branche. Gør dig selv en tjeneste og benyt Daniel, her får du ekspertise og fleksibilitet pakket ind i god service som ikke fås andre steder. Kan klart anbefales!

1 October 2024

Fantastisk bilpleje!

Jeg fik min bil vasket og rengjort af Ravn Detailing, og jeg kan kun sige, at det var en fremragende oplevelse! Bilen blev efterladt skinnende ren både indvendigt og udvendigt, og det var tydeligt, at der blev lagt stor omhu i arbejdet.

28 March 2025

Har fået min bil vasket

Har fået min bil vasket, poleret og rengjort hos ravn detailing. Alt var som det skulle være, både resultat, service, og endda et par gode råd med på vejen

27 March 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look