Ravnsport ApS Reviews 60

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ejeren Birgitte Ravn er meget venlig og imødekommende. Tøjets kvalitet er dejligt at have på. Behageligt og praktisk. Den ene bluse med lommer, evt til bolde, når der spilles padl, er bare super.

Rated 3 out of 5 stars

Jeg valgte at købe et par tights, fordi jeg selv har samme navn, efternavn Ravn. De er fine. Men ruller ned i tajlen. Så sidder ikke helt så super tæt. Kunne godt have haft en elastik i måske.... See more

Company details

1. Sportswear Shop

Written by the company

Ravnsport leverer træningstøj i lækkert design, samt i gode kvaliteter til den voksne kvinde. Prøv vores super bløde træningstoppe, vores squatproof tights og bliv flyvende under din næste træning.

4.7

3-star
2-star
1-star

God kvalitet

God kvalitet, god og hurtig service. Perfekt!

16 March 2026

Tak Tina =)

super gode produkter

super gode produkter - hurtig levering og så blev de pakket ind U/B !

12 December 2025

Reply from Ravnsport ApS

Kæmpe tak Holger. Dejligt du sætter pris på både vores produkter, samt vores tilbud om gratis indpakning af julegaver. De bedste hilsner, Birgitte Ravnsport

Altid gode oplevelser

God, hurtig og opmærksom.
Jeg havde bestilt til en anden by end den på min Faktureringsadresse. De var hurtige til at række ud og spørge om den kom det rigtige sted hen. Meget god kunne service. Og fantastisk tøj

12 December 2025

Reply from Ravnsport ApS

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟
Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og vores tøj.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Glædelig jul, Birgitte fra Ravnsport

Perfekt tøj

Perfekt tøj. Sidder som støbt. Hurtig levering. 1000👍

24 November 2025

Kæmpe tak for den fine anmeldelse. Skønt at høre ❤

Rated 5 out of 5 stars

Absolut kvalitetsprodukt der 100% lever…

Absolut kvalitetsprodukt der 100% lever op til beskrivelsen. Pasformen lige i skabet.
Firmaet anbefales afgjort herfra

21 October 2025

Reply from Ravnsport ApS

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du er lige så glad for dine LENA POCKET TIGHTS som jeg er ❤

Tights som smør😍

En aften mødte jeg Birgitte fra Ravnsport i fitnesscentret, hun var dernede og præsentere hendes kollektion, det var første gang jeg havde fingrene i de smarte modeller fra Ravn,. Metervaren er som smør og jeg tænkte, jeg mister jo ikke noget ved at prøve et andet mærke end det jeg plejer. HVORFOR HAR JEG IKKE GJORT DET FØR! Jeg siger jer, de er som smør at have på den fedeste tights at have på, jeg har valgt den model der hedder Lena pocket tights, dem skal jeg have flere af💪😘🙏
De sidder så godt i taljen og så er der en syning bagpå vandret der gør noget godt for måsen, man får virkelig en flot silhuet ❤️
Tak Birgitte Ravn for at gøre mig opmærksom på dem😍

6 October 2025

Reply from Ravnsport ApS

Kæmpe tak for din anmeldelse Annika. Det glæder mig du er lige så glad for Lena pocket tights som jeg selv er ❤️

Rated 3 out of 5 stars

Det var ok.

Derfor 3 stjerner.

4 September 2025

Reply from Ravnsport ApS

Hej Majbrit, det er jeg ked af at høre. Du kan sende den retur via portalen. Det er forskelligt fra person til person hvilken model der passer bedst, og BIBI 3/4 TIGHTS er rigtig mange heldigvis super glade for. Jeg håber du vil prøve med en af de andre modeller. Dejlig dag, Ravnsport

Endnu et godt køb

Jeg har handlet med Ravnsport flere gange, og det er klart et af mine favoritmærker i sportstøj.

11 June 2025

Tusind tak Majbritt. Det er jeg så glad for at høre 💛

Super lækker kvalitet

Super lækker kvalitet. Men små i størrelsen, så anbefaler at man tager en størrelse større end normalt 😁

30 April 2025

Reply from Ravnsport ApS

Hej Rie, tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at du er fan af kvaliteten. De bedste hilsner, Birgitte

Fine styles

Fine styles - God service ved ombytning

23 April 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse Anne. De bedste hilsner, Birgitte

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt tights og sports-bh hos…

Jeg har købt tights og sports-bh hos RavnSport. Det er en virkelig god kvalitet og har en perfekt pasform. Stor anbefaling herfra :-)

1 March 2025

Tusind tak Lotte. Dejligt at høre. God dag, Birgitte