See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi er super tilfredse med vores 6 meter garageport fra Reaporte. Kvaliteten virker rigtig god, og den fungerer præcis som den skal. Både montering og service har været i topklasse, og hele proce... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har lige monteret en port på 300X228cm. Virkelig heftig kvalitet hele vejen igennem. Porten kørere fuldstændig lydløs. Pris og leveringstid var også rigtig god. Og produceret på fabrik i Danmar... See more

Rated 3 out of 5 stars

Godt produkt, virker godt og ser pænt ud, dog lidt problemer med installationen, falser i porthullerne er der slået fliger af under montage. REAPortes svar på skaderne "det sker, det er ærgerligt" E... See more

Company details

1. Garage door supplier
  2. Building Materials Supplier
  3. Garage Builder
  4. Industrial door supplier

Written by the company

Reaporte leverer porte der er målrettet kvalitetsbevidste kunder. Vi fremstiller portene på vores fabrik i Danmark og kan derfor sikre en hurtig leveringstid. Vi producerer porte i Stål, alu og træ.

4.6

3-star
2-star
1-star

5 Stjerne 👍

Både montering og service har været i topklasse, og hele processen har været nem og professionel.

Kan klart anbefales – især prisen får man rigtig meget for pengene. 👍

2 March 2026

Reply from Reaporte

Tak for de fine ord Christoffer. Det er vi super glade for at høre.

Rated 5 out of 5 stars

Reaporte et godt produkt og en god proces …

Reaporte var hurtige med et tilbud som var klart og attraktivt. Portene bliver lavet på mål i Danmark, så leveringstiden var kort. Montøren havde porten med i bilen, så der var ingen problemer eller koordinering med fragtmand. Montøren var dygtig, effektiv og venlig.

3 December 2025

Hej Poul.
Tak for den fine anmeldelse !

Rated 5 out of 5 stars

Har lige monteret en port på 300X228cm.

Har lige monteret en port på 300X228cm.
Virkelig heftig kvalitet hele vejen igennem.
Porten kørere fuldstændig lydløs.
Pris og leveringstid var også rigtig god. Og produceret på fabrik i Danmark. 🇩🇰
Eller som vi siger her ude på landet. På en scala fra 1 -10, så rykker det bare helt igennem!!.
Anbefaler 100% 👍😊🇩🇰

16 November 2025

Reply from Reaporte

Hej Johnny. Tak for den fine anmeldelse og dejligt at høre at I har været tilfredse!

Rated 5 out of 5 stars

Billig, hurtig og høj kvalitet.

Reaport installeret en ny ledhejseport til min nybygget garage, og jeg kunne ikke være mere tilfredse. Porten var meget billigere end alle andre firmaer jeg snakket med, og så var afleveringstid meget kortere. Selvom det var juleperioden, blev porten installeret indenfor få uger. Installering selv tog kun en dag inkluderende installering af fjernbetjeninger til motoren.

Porten er pænt og godt isoleret, og motoren kører hurtigt.

Kan godt anbefales.

13 January 2025

Reply from Reaporte

Mange tak for den fine anmeldelse og tillykke med din flotte nye port og garage.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået leveret og monteret 2 el…

Vi har fået leveret og monteret 2 el ledhejseporte.
Fik et skriftligt tilbud der holdt 100%•
Flotte porte,hurtig leveret og flot monteret.
Stor anbefaling herfra.

14 October 2024

Hej Yvonne.

Tak for de pæne ord! Det er vi glade for.
Mvh. Reaporte

Ledhejseporte

Ledhejseporte
To stk monteret, super behandling gennem hele forløbet 😀
Bedste anbefalinger herfra.
Tage Konge

6 June 2024

Reply from Reaporte

Hej Tage. Mange tak for den fine anmeldelse - Det er vi glade for !
Og vi håber du bliver glad for de 2 nye porte i værkstedet.

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik leveret en fin ledhejseport med…

Vi fik leveret en fin ledhejseport med massive egetræs lameller i sommeren 2023. Leveret og opsat til tiden som aftalt. Fjernbetjening er altid lige ved hånden da vi tilkøbte mulighed for at åbne og lukke via mobiltelefonen. For beskeden merpris demonterede de den gamle port og tog den med. Så det var meget let for os at få skiftet garageport. Tak for hjælpen og super service.

15 June 2023
Rated 5 out of 5 stars

God kvalitet og høj service

Vi fik leveret vores garageport fra Reaporte i september 2022. Porten er i yderst god kvalitet og den blev monteret meget professionelt. Den skulle monteres med en speciel ramme efter ønske og montørerne kan bare deres håndværk, og er der det mindste senere, så stiller de på adressen. Det er tydeligt at mærke, at de vil have tilfredse kunder. Servicen er helt i top!

20 September 2022

Hej Thomas.
Tak for de pæne ord og tillykke med det nye hus og den flotte port.

Professionel porte

God og venlig service...kan absolut anbefales Først og fremmest tak for det fine arbejde i har udført
Lige som jeg ønskede mig det skulle være…godt arbejde

11 August 2023

Reply from Reaporte

Hej Mikael. Tak for det og tillykke med din nye port!

Rated 5 out of 5 stars

Super service, jeg har bestilt en port ved reaporte, få dage efter bestilling, var porten klar til afhentning, porten var fint emballeret til transport, og kom hele vejen til Bornholm uden skader. Jeg har valgt at måle og montere selv, hvilket gik smertefrit, og passer spot on. Porten var nem at montere selv, på trods af en bredde på 5 meter. Jeg kan ikke være mere tilfreds

5 March 2023

Reply from Reaporte

Hej Brian. Godt at høre at du er glad for produktet og Tak for de 5 stjerner.

Hold op pænt stykke arbejde der

Hold op pænt stykke arbejde der
lave vis man kunne give 10 så har i fået det.
Og sikker en fint behandling man fået ved jer.
Vil klart anbefale jer

11 October 2021

Hej Kaj.
Tillykke med din nye port og tak for de pæne ord!

Rated 5 out of 5 stars

Kanon port og god kvalitet.

Købte en port på 3x3 meter lige før påske som jeg kunne hente dagen efter bestilling.
Jeg valgte selv at stå for montering.
Hertil havde jeg brug for assistance et par gange og det fik jeg omgående af Michael selvom det var påske og helligdag.
Jeg giver derfor her mine bedste anbefalinger.

10 April 2021
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service

Dårlig service, bestilte en port inkl. montering, i opmålingen gøres det klart at porthullet er større end hvad porten er, få besked om at de kan lave dette med en alukant der passer til portens farve "ja tak" i monteringen havde de så ikke denne del med...! dette har jeg så ringet om igennem 1 år og den sidste besked fra firmaet "vi har ikke så brede plader, og kan ikke hjælpe dig" fedt at bruge et år på og med en åbning på 35 cm. og en topskinne de bare lagde på adressen, hvorpå de folk der monterede fortæller hvad den er til. De 2 montøren var dygtige og flinke folk men Michael R. skal i ikke stole på over en dørtærske, han lover og lover og intet sker. Så ingen anbefaling herfra.

1 April 2021

Reply from Reaporte

Hej Benny. Jeg er ked af din anmeldelse. Som du ved fra vores mail var der ikke nogen inddækninger med i dit tilbud. Derfor har du også kontaktet os for at få en pris på dette. I dit tilfælde hvor der er over 35 cm mellem port og overligger var og er mit bedste råd fortsat at kontakte en tømrer el. lignende for at lukke hullet der. De inddækninger vi bruger som standart passer ikke på så stort et hul. Det er ikke et udtryk for at vi ikke kan eller vil lave det for dig blot at vores dygtige montører IKKE er uddannet tømre og derfor heller ikke har den store erfaring deri.

Bred port

Fik monteret en port på næste 6m i bredden.
Godt produkt
Flinke og dygtige montøre
God pris

Montøren glemte at ligge mine fjernbetjeninger, det blev hurtigt fikset uden problemer.

2 January 2021

Hej Martin.
Tak for den fine anmeldelse! Dejligt at du er glad for din flotte nye port.

Rated 1 out of 5 stars

Lover meget mere end de kan holde

Jeg mødte en flink sælger fra virksomheden på en messe for private. Her spurgte jeg på en porte til vores garage. Jeg fik en god pris, og sælgeren kom på besøg for at måle op. Jeg lavede lidt tilvalg, hvilket var helt fint. Sælgeren fortalt at monteringen naturligvis var inkl. elarbejde og montering af en kontakt i garagen.
Da jeg får prisen er den ca. 25% dyrere end det lovede. Jeg spørger derefter ind til elarbejdet, da dette ikke fremgår af tilbuddet. Det var så pludselig heller ikke med, de laver ikke elarbejde fik jeg at vide.
Derfor spild ikke jeres tid på dette firma, det er ganske enkelt useriøst den måde man forsøger at sælge på.
Jeg har trukket følehornene til mig, og finder en mere seriøs udbyder. Dem er der heldigvis nogle af.

2 December 2018

Reply from Reaporte

Hej Claus. Jeg er da ked af at du mener at have spildt din tid på at få et tilbud fra os. Håber du bliver glad for din nye port når du får købt den et andet sted.

Flot port, der fungerer

Har fået god rådgivning og illustrationer af mulighederne og herefter prof opsætning af porten, som fungerer perfekt. Tilmeld billigste tilbud på port og opsætning. Når arbejdssjakket tager ens gamle port ned, så vil det naturligvis i mange tilfælde efterlade nogle pudshuller, som man selv bliver nødt til at ordne, med mindre andet er aftalt.

28 March 2018
Rated 3 out of 5 stars

Godt produkt, træls montage

REAPortes svar på skaderne "det sker, det er ærgerligt"
Efter jeg selv har haft skrevet E-mail og ringet, ikke nogen info efter montage om at de er kommet til at ødelægge noget, træls oplevelse

27 November 2017

Take a closer look