Refreshfood Reviews 5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Regelmatige klant

Wij bestellen toch ook regelmatig en al een tijdje. De maaltijden zijn lekker maar toch soms een beetje te zout voor mij. Mss is het een idee om minder zout te gebruiken. Als de klant het gerecht zouter wil kan hij altijd zelf zout toevoegen. Zout eruit halen kan helaas niet.
Handig om thuis geleverd te krijgen.

29 November 2025
Unprompted review

Reply from Refreshfood

Bedankt voor het delen van uw ervaring!
Wat fijn om te horen dat u regelmatig bij ons bestelt en onze maaltijden waardeert.

We nemen uw feedback over het zoutgebruik zeker ter harte. We begrijpen heel goed dat iedereen een andere smaakvoorkeur heeft. Minder zout gebruiken is inderdaad makkelijker aan te vullen dan andersom, dus we bekijken graag hoe we dit nog beter kunnen afstemmen.

Dank u wel voor uw tip én voor het vertrouwen in onze service. We staan altijd voor u klaar en hopen u snel weer te mogen verrassen met lekkere maaltijden aan huis! :)

Rated 5 out of 5 stars

Zeer lekkere maaltijdboxen

Door onze drukke levens is het heel welkom om niet te moeten nadenken over wat we kunnen eten 's avonds. We vinden de maaltijden zeer lekker en gevarieerd en als bonus zijn ze gezond. Wij bestellen ondertussen al een tijdje en gaan nog wel eventjes door.

16 September 2025
Unprompted review

Reply from Refreshfood

Bedankt voor je fijne review! 💚 Wat leuk om te horen dat onze maaltijdboxen jullie dagelijks leven een stukje makkelijker én lekkerder maken. We vinden het geweldig dat jullie al een tijdje trouwe klanten zijn en we kijken ernaar uit om jullie nog lang te mogen verrassen met gevarieerde en gezonde gerechten.

Rated 1 out of 5 stars

Reply from Refreshfood

Hartelijk dank dat u de tijd genomen heeft om uw ervaring met ons te delen. Wij waarderen het enorm dat u al zes maanden een trouwe klant bent en dat u bewust kiest voor een West-Vlaamse firma zoals ReFresh.

Wij betreuren het dat u in het Frans werd gecontacteerd. Dit was absoluut niet onze bedoeling en we begrijpen dat dit verkeerd overgekomen is. Wij streven er altijd naar om onze klanten op een correcte en respectvolle manier te benaderen, zeker in de taal waarin zij zich het meest comfortabel voelen.

We hebben ondertussen telefonisch contact met u opgenomen om dit recht te zetten en ons verontschuldigd voor het ongemak. Ook hebben we gekeken naar de oorzaak van het probleem met het contactformulier die niet van ons kwam. We nemen dan ook maatregelen om te voorkomen dat dit in de toekomst nogmaals gebeurt.

Nogmaals onze oprechte excuses voor deze situatie.

Rated 4 out of 5 stars

Zeer goed eten en goeie service

Zeer goed eten en goeie service! Iets meer variatie in de te kiezen gerechten zou het perfect maken (nu veel gerechten met bv. kip en gehakt).
Doe zo verder!

11 March 2025

Reply from Refreshfood

Bedankt voor uw fijne feedback en uw complimenten over ons eten en onze service! We zijn blij te horen dat u genoten heeft van uw ervaring bij Refresh.

We begrijpen uw suggestie over de variatie in de gerechten. Daarom willen we u graag laten weten dat we momenteel 16 verschillende gerechten in ons aanbod hebben, met een brede diversiteit aan smaken en ingrediënten, dus zeker niet alleen kip en gehakt. Neem gerust eens een kijkje, we zijn ervan overtuigd dat er iets lekkers voor u tussen zit!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look