Régler Watches Reviews 65

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Snel, behulpzaam, klantvriendelijk, betrouwbaar en prachtige horloges! Oh ja, Daan… Deze meneer is echt geweldig. Mijn horloge kwam binnen 24 uur aan🥰

Rated 5 out of 5 stars

Echt een prachtig en stevig horloge fijn dat er tools bij zitten om hem kleiner te maken en als je de Qr code scant in de doos krijg je er een uitleg video bij zeker een aanrader

Rated 5 out of 5 stars

Omdat ik de eerste horloge niet had ontvangen(zoekgeraakt) bij de postbezorger, werd meteen een 2de verstuurd. Die heb in ontvangen mijn compliment naar de medewerker Hr Daan. Groetjes W.Ghisaidoobe... See more

Company replied

Company replied

Company details

1. Watch shop
  2. Clock watch maker

Written by the company

Régler envisions a world where individuality meets luxury, where every tick echoes the uniqueness of its bearer.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Geweldig

Snel, behulpzaam, klantvriendelijk, betrouwbaar en prachtige horloges!
Oh ja, Daan… Deze meneer is echt geweldig. Mijn horloge kwam binnen 24 uur aan🥰

12 February 2026

Horloge

11 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Omdat ik de eerste horloge niet had…

Groetjes W.Ghisaidoobe

2 February 2026

Reply from Régler Watches

Hartelijk dank Wiesnoedat voor de mooie review! Goed om te horen dat de bestelling in goede orde is afgeleverd. Veel plezier toegewenst van de aankoop.

Rated 5 out of 5 stars

Goede service. Eerste bestelling was kwijt geraakt bij het post bedrijf. Na dit was geconstateerd. Werd er direct een vervangend product opgestuurd die ik extra snel in huis had. Communicatie was ook erg prettig.

19 January 2026

Reply from Régler Watches

Hartelijk dank Ruben voor de mooie review! Goed om te horen dat de bestelling in goede orde is afgeleverd. Veel plezier toegewenst van de aankoop.

Rated 5 out of 5 stars

Gemakkelijke online bestelling en…

Gemakkelijke online bestelling en snelle levering. Fijn dat er een tooltje bijzat om de bandmaat aan te kunnen passen! top horloge van mooie zware kwaliteit .

14 January 2026

Reply from Régler Watches

Hartelijk dank Jeroen voor de mooie review! Veel plezier toegewenst van jouw Régler horloge.

Fantastisch horloge

Fantastisch horloge. Erg mooi en de verpakking geeft ook een chique uitstraling.

2 January 2026

Reply from Régler Watches

Bedankt voor de mooie review, Ilse! Veel plezier toegewenst van de aankoop!

Mooi en handig

Bestelling gedaan en snelle levering en daar het met de speciale verpakking zo door de brievenbus kan is helemaal perfect. Scheelt hoop gedoe met wel of niet thuis. Horloge is echt heel mooi en dan nog gratis tool om het bandje op maar te maken, heel handig om zelf te doen.

12 December 2025

Reply from Régler Watches

Bedankt voor de mooie review! Veel plezier toegewenst van de aankoop!

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering keuring op tijd

Snelle levering keuring op tijd!
Prachtig horloge! 😁👍🏻

30 November 2025

Reply from Régler Watches

Hartelijk dank voor de prachtige review, Hanneke! Veel plezier toegewenst van het nieuwe Régler horloge.

Perfecte service!

Voor dat ik een mooi horloge had besteld, had ik nog een aantal vragen. Hier werd serieus binnen 10 min op gereageerd! Ontzettend fijn,
Maandje later horloge besteld en binnen 2 dagen in huis.
Ontzettend mooie verpakking ook, heel leuk dat ze er ook een tasje bijgeven zodat je het aan iemand kado kan doen!
Alles zit er bij wat je nodig hebt, een verstel zetje, tasje, mooi verpakt in een doosje.
Persoonlijk vind ik de details echt ontzettend prachtig, die R op de seconde wijzer geeft net iets extra’s.
Je hebt volgens mij ook 2 jaar garantie zelfs ook als je horloge verkleurd!
Mega goeie service!
Ik hoop dat mijn vader der ook net zo blij mee gaat zijn met zijn nieuwe horloge als dat ik nu al ben over de service!

26 November 2025

Reply from Régler Watches

Hartelijk dank voor de prachtige review, Marloes!
Daar worden wij natuurlijk ook blij van. We wensen jouw vader veel plezier toe van het nieuwe Régler horloge.

Positief gevoel

De levering duurde iets langer, maar er werd direct op de app gereageerd. Goede communicatie en afhandeling. En mooi produkt!

19 August 2025
Rated 4 out of 5 stars

Het is een zeker de geld waard om een…

Het is een zeker de geld waard om een horloge te kopen.
Maar hellaas is het heel laat Bezorgd.

9 August 2025

Hi Dania!

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je blij bent met jouw Régler horloge! We begrijpen dat het vervelend was dat jouw eerste pakket helaas bij PostNL verloren is gegaan. Daarom hebben we als oplossing een nieuwe opgestuurd, zodat je bestelling alsnog veilig bij je aankwam.

We hopen dat je er veel plezier van hebt!

Prima

Snel, netjes en zorgvuldig, met verstelapparaathe

29 July 2025

Reply from Régler Watches

Hartelijk dank voor de positieve review, Petra!
Veel plezier toegewenst van jouw Régler horloge.

Echt super

Echt super, aan alles is gedacht! 👌

28 July 2025
Unprompted review

Reply from Régler Watches

Hi Max, bedankt voor je leuke review! Veel plezier van je aankoop.

Fijne ervaring

Fijne ervaring, snel verzonden naar DE. :)

17 June 2025
Unprompted review

Reply from Régler Watches

Bedankt voor de review, Elin.
Fijn om te horen en veel plezier toegewenst van je nieuwe Régler horloge!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look