Laten iedere keer alle zakken staan waar niks mis mee is, plakken er geen sticker op laten ze gewoon staan en rijden het huis voorbij. Weet niet wat voor halve gare er op die vrachtwagens zitten maar... See more
See what reviewers are saying
Bezint eer ge begint! Nooit meer Renewi. En wel hierom: elk jaar minstens één "indexatie". In 2020 begonnen aan 75,87 euro per 3 maand voor rolcontainer 240l restafval aan 1 lediging per 4 wek... See more
Company replied
Wij wensen contract die we aangingen in 2017 stop te zetten, wat blijkt hebben ze contract in 2022 vervalst met een handtekening in onze naam te zetten zodat we zogezegd vasthangen tot2027. We moet... See more
Company replied
Misleidende contracten zijn opgesteld op lange termijn zodat je vast hangt vanaf het moment dat je tekent. Enkel wanneer je bedrijf stopzet kan je nog weg.... Gewone wijziging of verandering van a... See more
Company details
Written by the company
Het afval van vandaag is de grondstof voor morgen. Laat uw bedrijfsafval ophalen door Renewi en draag zo bij aan een circulaire economie. Voor elke afvalstroom hebben we afzonderlijke containers en verwerkingsprocessen. Zo maken we van PMD, papier, hout, plastic en glas nieuwe grondstoffen en producten. De diensten van Renewi: containerverhuur - afvalophaling - afvalverwerking - afvalmanagement - total waste management - rolcontainers, afzetcontainers en perscontainers voor elke afvalstroom.
Contact info
No recent history of asking for reviews
Replied to 91% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Oude manier van werken contract…
Oude manier van werken contract opzeggen is 50% Opzegging en 100€ Ophaling container.
Het is zo een verkeerde cultuur van nog zo oubollig te werken dat ik nooit nog met zulke firma zal werken.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.