See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fik både renset motor og fandt en "billig" fejl og løsning, som ellers ville havde betydet et dyrt værksteds besøg. Kim var professionel og hjalp endda udenfor normal arbejdstid. Kan kun anbef... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har fået foretaget en Brint rengøring af vores Toyota Avensis 2,0 diesel motor, som har gået ca. 225.000 km. Herefter fik motoren en meget mere rolig tomgang, større ydeevne og kører nu ca. 10% læn... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har fået renset motoren i dag hos Renmotor.nu. Da bilen havde fået renset motoren ,kunne jeg allerede der høre og se en roligere tomgang. På vej hjem kunne jeg også bemærke at der var en roligere m... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg ringede og fik en snak med Kim. Det er ikke småting den mand ved, og han havde næsten stillet diagnosen før han fik sat egne måleapparater på bilen. Du kan oven i købet være heldig, at de arbej... See more

Company details

1. Valeting service
  2. Engine Rebuilding Service

Written by the company

Vi er en virksomhed som udfører udkørende hydro motorrens med brint samt bygger alle benzin og diesel biler om til energivenlige hybridbiler, derudover renser vi partikelfiltre på alle personbiler med avanceret maskine på eget værksted. Renmotor.nu tilbyder også avanceret computerdiagnose og fejlfinding på personbiler.

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Kim fandt det andre ikke kunne – grundig fejlsøgning og ordentligt arbejde

Jeg har haft min bil hos Kim fra Ren Motor to gange, og jeg er virkelig imponeret over både hans fejlsøgning og hans måde at arbejde på.

Første gang kæmpede jeg med en generator-kommunikationsfejl, som havde drillet i lang tid. Jeg havde endda prøvet at få skiftet generatoren uden held, men fejlen var der stadig. Den fejl gav samtidig en masse mærkelige elektroniske fejl rundt i bilen, så bilens elektronik opførte sig ikke normalt. Kim fandt fejlen på en formiddag, hvor det viste sig, at der var to brud på LIN-kablet samt en defekt måler/sensor på batteriet. Han fik det rettet hurtigt og præcist, og bagefter forsvandt de elektroniske fejl med det samme, og bilen opførte sig normalt igen.

Anden gang kom bilen ind igen, fordi den var begyndt at gå meget hårdt i motoren, konstant startede køleblæseren og hele tiden forsøgte at regenerere partikelfilteret. Kim gik bilen grundigt igennem og opdagede, at der på et tidspunkt i bilens levetid havde været rodet med softwaren, og han kunne se, at nogle parametre stod forkert. Han hentede derfor den nyeste originale software hjem og lagde det korrekt ind.

Samtidig fik han renset mit partikelfilter, som viste sig at være fyldt med omkring 70 % aske og i praksis stod til udskiftning. Efter rensningen blev det som nyt igen. Hele bilen blev også gennemgået for fejl, og resultatet er, at den nu kører markant bedre, mere normalt og langt mere som den skal.

Det, der også virkelig skiller Kim ud fra mange andre, er, at han er ekstremt dygtig til at måle hele bilen igennem. Han læser alle sensorer, signaler og værdier, og han er virkelig skarp til hurtigt at se, hvad der skiller sig ud, hvad der reelt er defekt, og hvad fejlen faktisk skyldes. Det giver en helt anden tryghed end de værksteder, der bare begynder at foreslå, at man skifter det ene og det andet.

Det jeg især sætter pris på, er netop, at Kim fejlsøger ordentligt, før han begynder at skifte dele. Alt for mange værksteder har efter min erfaring for vane bare at foreslå, at man prøver at skifte det ene og det andet. Hos Kim har jeg undgået at bruge penge på en masse unødvendige dele. Set i bakspejlet skulle jeg klart have kørt bilen til ham fra starten, før jeg selv begyndte at skifte generator og andre ting. Det viste sig nemlig at være billigere at få Kim til at fejlsøge bilen korrekt og reparere den rigtige fejl, end det var at begynde at skifte dele på gæt.

Det er sjældent, man møder nogen, der både er så skarp til fejlsøgning og samtidig virker reel og ordentlig i sin tilgang. Min oplevelse er, at Kim går op i at finde den rigtige løsning i stedet for bare at skifte dele på må og få.

Jeg vil helt klart anbefale, at man får Kim til at teste bilen grundigt igennem, før man begynder at udskifte forskellige dele. Det kan meget hurtigt vise sig at være den billigste løsning i sidste ende. Jeg vil også klart anbefale, at man ved køb af brugt bil betaler for at få Kim til at komme ud og måle hele bilen igennem. Det kan hurtigt spare en for mange penge og mange overraskelser bagefter. Det burde jeg helt klart have gjort ved køb af min bil – så var jeg blevet sparet for rigtig mange overraskelser.

Kan klart anbefales.

23 April 2026

Verdensklasse service

Verdensklasse service 🚘

Efter 6 måneders periodisk fejl på min Opel Astra 1,5 diesel fra 2020 med fejlmelding nedsat motorkraft og motorlampe der tændte og slukkede og et autoriseret Opel værksted der ikke kunne finde fejlen trods udskiftning af luftmasse måler og rens af partikelfilter og gentagne gange på Opels tester uden at blive klogere på problemet - Opel opgav bilen og bad os om at sælge bilen til dem til en meget lav pris.
Det ønskede vi ikke og ved søgning på nettet fandt vi frem til Renmotor.nu og Kim - og hvor er vi glade og taknemmelige for det. En tur på tester den ene dag for udfindelse af problemet og endda afhentning af bilen på min arbejdsplads 2 dage efter, for at den kunne komme under Kims kyndige og profesionelle behandling for udskiftning af en ødelagt/defekt MAP sensor, et defekt gløderør, motor brintrens og dyserens, udskiftning af olie, oliefilter og grundig rens af bundkar og si. Bilen leveret igen på min arbejdsplads samme dag. Bilen kører bedre end den har gjort de sidste mange år og ingen motorlampe der lyser og en motor der spinder.
Kim fandt fejlen hvor Opel gav op. Han er teknisk dygtig, kompetent, ærlig og giver en kundeservice ud over det sædvanlige.
Behøver vi at sige at vi er faste kunder hos Renmotor.nu og Kim i resten af vores bils levetid.

25 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse og perfekt resultat

Jeg var så heldig at få en "haster" tid hos renmotor, Kim ringede til mig om aftenen og allerede næste formiddag var vi igang.
Min Mercedes C220 fra 2011 og 300.000 km på klokken havde en fejl P2463 partikelfilter, vi startede med en røgtest, derefter en motorrengøring med brint, hvor vi virkelig kun høre at motoren blev meget mere rolig og sensoren på partikelfilteret som ellers virkede som defekt kom til live og regenerering startede op igen, efter en tur på motorvejen hvor Kim aflæste de forskellige værdier, blev vi enige om at hvis resultatet skulle være 100% perfekt, skulle der en partikelfilter rens til dagen efter.
Jeg afhentede bilen dagen efter og hold nu k...., nu har jeg næsten en ny bil, motoren er helt rolig og køre meget blødere, men samtidig har den også fået sin fulde styrke og optræk tilbage.
Jeg kan ikke andet end at anbefale Renmotor med ☆☆☆☆☆ til alle der
ønsker super god service og som vil have en hel "ny" bil igen.

29 May 2025

Kære Jan,
Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er glade for at kunne hjælpe dig.

Fantastisk service

Fantastisk service – fandt fejlen hvor andre gav op!

Min Opel Astra K diesel fra 2018 havde døjet med motorlampe og EGR-fejl i lang tid. Den havde været forbi flere forskellige mekanikere og fået både EGR-ventilen udskiftet to gange samt en ny luftmassemåler – men problemet blev ved med at vende tilbage.

Hos renmotor.dk fik jeg endelig en oplevelse, der skilte sig ud. Allerede inden for en time havde de scannet og gennemgået alt i bilen meget grundigt og professionelt. De fandt hurtigt frem til, at fejlen skyldtes en defekt MAP-sensor og en EGR-køler – noget ingen af de andre havde opdaget.

Efter en grundig brintrensning var flere måledata så forbedrede, at motorlampen nu er slukket – og når de to dele bliver udskiftet, er jeg sikker på, bilen kører som ny igen.

Jeg er meget imponeret over den tekniske indsigt, ærlighed og service, jeg oplevede. Kæmpe tak til renmotor.dk – jeg kommer helt klart igen og kan varmt anbefale dem til andre!

2 May 2025

Kære Kenneth,
Tusind tak for den fine anmeldelse og ikke mindst de 5 stjerner.
Vi er glade for at vi fik løst problemet og at du er tilfreds.

Ren Motor & Billig Løsninger

Kan kun anbefale herfra. 🙏

NB. Fik også tilsendt yderligere information på test og løsninger (reservedele)

20 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super god service og fantastisk resultat!

Min dielselbil blev en fredag kasseret til syn med for høj forurening - 1,8 i røggastal og grænsen var 0,5. Jeg kontaktede Kim fra Renmotor.nu samme dag. Jeg fik en tid til om søndagen og det var en super god og spændende oplevelse. Kim var yderst grundig, kiggede ikke på klokken og bilen blev foruden rens med brint, tjekket godt igennem før og efter rens, med fejlsøgningsudstyr.
2 dage efter kørte jeg til syn igen og bilen blev godkendt med et røggastal på 0,47. Så det er et 100% bevis for den store effekt denne rens har på en motor.

Tusind tak for hjælpen og den ekstraordinære service - det er ikke sidste gang jeg kommer forbi!

2 February 2025

Kære Jacob,

Vi takker for de 5 stjerner og den pæne anmeldelse.
Det var godt at vi kunne hjælpe dig og at du blev tilfreds.
Du skal være velkommen en anden gang.

Rated 5 out of 5 stars

Kvalitet for alle pengene! - og ingen kig på klokkenJeg ringede og fik en snak med Kim.

Jeg ringede og fik en snak med Kim.
Det er ikke småting den mand ved, og han havde næsten stillet diagnosen før han fik sat egne måleapparater på bilen. Du kan oven i købet være heldig, at de arbejder en lørdag eller en søndag!
Da et par af sonderne i bilens indsugning og udstødningssystem var defekte, så var "operationen" lidt længere-varende end den gode time en brintrens og diagnose tager, men bilens motor Passat 2,0 tdi ha faktisk ikke kørt meget bedre end nu, så vores 2 andre dieselbiler får sig også snart en tur.
Og nu glæder jeg mig virkelig til at køre de 3000 km til alperne i uge 5.

22 December 2024

Kære Jens,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.
Vi er superglade for at du blev tilfreds og glæder os til at hjælpe dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun varmt anbefale dette sted

Jeg kan kun varmt anbefale dette sted.
Kim går ikke kun en ekstra mil, han går hellere 10 ekstra mil, for både at finde og afhjælpe problemerne med bilen. Han bruger den tid det tager, uden at tage betaling for de mange timer han bruger på dette, også selv om at det er på en søndag.

15 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Brint er fremtiden og Renmotor.nu mestrer den

Min diesel svinede for meget og efter 3 værksteder gav op, fandt jeg renmotor, som fandt og løste problemet. Super professionelle dygtige mekanikere, som giver en troen tilbage på, at sådanne fandtes i Danmark. Jeg frygter kun at køen bliver meget lang.

15 December 2023

Utrolig hjælpsom og VED MEGET om biler

Utrolig hjælpsom og VED MEGET om biler, nu har min bil været på 5 forskellige værksteder og INGEN kunne finde fejlen, kim brugte bare en halv times tid så var dommen klar, min difference tryk sensor var defekt, så kører I thansen og køber en ny, de giver mig så en forkert!!! Igen opdager kim at den nye sensor er forkert, og må Igen i thansen og få byttet til en ny, denne gang spiller det så bare og nu kører den igen som en DRØM, ingen huggerier mere, og næsten 20 på literen igen. En ting er sikkert jeg kommer 100% igen med bilen hvis det bliver nødvendigt. Kim er utroligt passioneret omkring sit arbejde og ved rigtig meget om teknikken på min bil. 5 KÆMPE STORE stjerner herfra.

1 January 2024
Rated 5 out of 5 stars

Da Vi fik en motorfejl på Vores Peugeot 2008, kunne en kammerat, fortælle at partikelfilteret var årsagen til fejlen... Vi forsøgte selv at tvinge bilen til at regenere, uden held.

Så måtte google igang. For det er en temmelig dyr affære at skifte partikelfilteret.

Renmotor.nu kom frem. Og hjemmesiden blev nærlæst. Men skeptisk som Jeg er, var Jeg meget i tvivl om, at de kunne gøre noget ved Vores filter....

Men chancen skulle tages. Vi fik tid til en motorrens med udlæsning af fejl. Desværre havde filteret et modtryk på cirka 26 bar, mod normalt cirka 3 bar.

Kim var ikke i tvivl om, at det kunne de sagtens rense ud, med en filter rens....

Efter den første motorrens var lyden på motoren meget blødere. Har altid syntes at bilen var en kvik bil, og kunne egentlig ikke mærke forskel, på turen hjem.

Men så blev filteret renset og bilen fik endnu en motorrens. Hold da op, sikke en forskel det gjorde. Hvis bilen var kvik tidligere, Ja så ved Jeg ikke hvad den blev efter rensningerne... Det er næsten en ny motor, vi har fået

Kim er meget kompetent. Han er et fantastisk menneske, der virkelig går op i tingene. Intet er overladt til tilfældighederne. Jeg har følt Mig i rigtige godt hænder, gennem hele processen.

Nu er der lavet en aftale om, at Vi skal ha monteret et hybrid anlæg. Vi glæder Os rigtig meget.

Kan kun anbefale renmotor.nu.

8 September 2023
Rated 5 out of 5 stars

Nok det bedste jeg nogen sing har…

Nok det bedste jeg nogen sing har offeret på min bil.
Fik en rens, og havde inden da, kørt 16,1/L, men på vejen hjem, var den allerede oppe på 18,2/L, på min Mercedes C200 CDI, der har kørt 485.000 km.
Jeg havde tidligere fået en HYDRIVE rens, det kun holdt ganske få tankninger, så jeg var lidt skeptisk, men samtidigt meget overrasket, når man kunne høre hvordan at motoren ændrede lyd.
Det er tydelig forskel på motor støjen.
Så nu er planen, lige at køre 1-2 uger, og nok helt sikkert skal have fastmonteret et hybrid anlæg, så den bare er ren inden i, hele tiden.

19 August 2023
Rated 5 out of 5 stars

Som at få en ny bil efter brintrens

Min V70 D5 185 HK fra 2006 kørt 356.000 km, var nede hos Renmotor.nu i Holmegaard hos Kim, til en brintrens af motoren.

Før rensen døjede jeg med at den ruskede i rattet ved mellemaccellerationer, den gik lidt hårdt i tomgang speeder respons var der ikke meget af og sejtræk var ikke imponerende.

Jeg havde ikke de store forventninger til behandlingen, men tænkte ikk at det kunne skade at give det et skud.

Efter brintrensen som tager en time, er motorgangen mere blid og ikke støjende som før, rystelser i rattet er forsvundet og den har et helt helt andet bundtræk nu og føles generelt som en helt anden bil. Nærmest som at få 20 ekstra hk.
Speeder respons er der også masser af efter behandlingen.

Man kunne allerede efter ti min høre, at motorgangen ændrede sig og begyndte at gå mere blidt.

En behandling koster 999 kr inkl moms og Kim ejeren, går virkelig meget op i at fortælle om brint og hvad det kan.

Kæmpe anbefaling herfra

14 August 2023

Kære Peter,
Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner.
Vi er glade for at behandlingen gjorde underværker og fordi du gav dig tid til at lave en anmeldelse på trustpilot.

Rated 5 out of 5 stars

Brint rengøring af diesel motor:

Herefter fik motoren en meget mere rolig tomgang, større ydeevne og kører nu ca. 10% længere på literen.
Det virker overvældende men sandt og jeg kan derfor klart anbefale denne behandling til andre.
Vi blev betjent af Kim som er meget kompetent og imødekommende - helt igennem en positiv oplevelse.

23 June 2023

Kære Allan,

Vi takker for de pæne ord og ikke mindst for de 5 stjerner.
Dejligt at du syntes vores behandling var god.
Og jeg har videregivet din ros til Kim, det blev han glad for.

Nyt besøg hos renmotor.nu

sidste besøg var den 30 April, det er nu tid til vores andet besøg ved Kim hos Ren motor og endnu en gennemgang af bilen med diagnose og en ny omgang rens, og vi kan bare stå og høre hvordan motoren af en 3 cylinder bliver bedre og bedre.
Der bliver rettet nogle motorfejl og små justeringer efter rensning og vi kan igen kører fra Ren motor med stor fornøjelse, og en meget forbedret motor gang.
vi tager igen motorvejen med hastigheder mellem 100 og 130 km/t op Karlslunde og landevej hjem til Frederikssund efter de opgivne hastigheder og vi bliver meget overrasket over hvor meget vi nu har kørt på literen, sidste gang var vi på 15,3 km/L nu havde vi kørt 17,8 km/L så vi er vildt glade over resultatet.
Vi overvejer nu at få sat et anlæg på bilen både for miljøet og for at opretholde de km/L vi kan opnå ved den renere forbrænding. Det tager en time og få lavet rensning, men det er umagen værd og så er det meget skånsomt for motoren at rense med brint.
vi har igen kun gode ting at sige om Kim og
RenMotor.nu

5 June 2023
Rated 5 out of 5 stars

Min har hugget (man har ikke kunnet…

Min har hugget (man har ikke kunnet finde fejlen på Kia) når den kørte efter rens går den fra 14,6 til 17,2 på literen den går blødere i motoren gearskifte er blevet bedre den tager gassen med det samme hvilket den aldrig har gjort før den er blevet en drøm at køre i

14 December 2022

Reply from Renmotor.nu

Tusind tak for de 5 stjerner.
Det var dejligt at vi fik løst problemet.

MOTOR-FORYNGELSE

Hvis det ikke var fordi at jeg havde overværet hele renseprocessen ville man kunne bilde mig ind, at Renmotor.nu i smug chiptuner motoren bag kundernes ryg til at kunne yde 20% mere.
For det er hvad jeg umiddelbart efter behandlingen oplevede at motoren vandt på parametrene: Trækkraft, acceleration og smidighed.

Jeg er den tilfredse ejer af en AUDI A2 1,2 TDI fra 2003 der stadig kan køre 30 km/l på lige vej, men har i de seneste par år oplevet tiltagende merforbrug ved bykørsel og tiltagende motorvibrationer. Hvilket nok også er normalt når kilometertallet nærmer sig
450.000 km.
Så da jeg læste om Renmotor.nu tænkte jeg, at en brintrens burde prøves for, i det mindste, at prøve at reducere de nævnte skavanker.
Og jeg må sige at jeg meget sjældent har haft en så markant "før og efter" oplevelse.
For da jeg første gang kørte bilen efter Renmotor.nu´s brintbehandling føltes det nærmest som om der var skrællet 350.000 km af triptælleren og motoren havde genvundet sin oprindelige smidighed og rolige jævne tomgang.
Er spændt på hvad det vil betyde for forbruget, men alene gevinsten i oplevet forbedring af accelerationen, trækkraften og rolig motorgang er alle pengene værd.

13 December 2022
Rated 5 out of 5 stars

Udover at være et helt fantastisk menneske

Udover at være et helt fantastisk menneske med hjertet på det rette sted . Krydret med del krudt i r**** på den gode måde .

Så kan kim skisme sit p** .
Jeg fik renset min bil idag og har tidligere brugt kim til rens af partikelfiltre .

Hver evig eneste gang er kim ,perfektionist, arbejdet overgår forventningen .
Han går altid en ekstra mil for sine kunder .

Kort fortalt, kim kan trylle motoren og filteret rent !.

Glæder mig til samarbejdet fremover

28 October 2022

Frisk igen efter 325000 km

Har lige fået en motor rens på min ældre Kia Picanto 1.1 D 325000km
Efter rens lyder den som en drøm, selv efter en kold nat ingen lugt eller røg ved start, kan varmt anbefales

21 December 2021

renmotor.nu

Fik en motor rens og hold da op. Det var som at køre med en helt ny motor. En ting er at forureningstilstanden kom langt under hvad det skulle, men selve motoren spinner som en ny. Samtidigt bliver bilen testet for eventuelle fejlkoder og gennemgået. Alt i alt kører jeg nu rundt og er meget tilfreds. Jeg anbefaler alle at overveje motor rens, og kigge på deres hjemmeside for andre gode tilbud.

9 November 2021

Hej Kim,
Vi takker for den fine anmeldelse og vores 5 stjerner.
Det er dejligt at læse, at du er blevet glad for vores service og er en tilfreds
kunde som kan anbefale os.

Renmotor.nu Kundeservice

Take a closer look