Havde den kunne få 0 stjerner havde den fået det! :( Vi ankommer med vores to børn på 7 og 9 år, og allerede da vi kommer ind fornemmer vi en vis irritation fra ejeren af stedet, som star... See more
Restaurant Vedfjorden
See what reviewers are saying
LAD VÆR AT KOMME HER!!! Jeg har ALDRIG fået en sådan dårlig behandling på en restaurant før. Aldrig. Og jeg har ellers prøvet lidt af hvert. Havde der været mulighed for nul stjerner hav... See more
Vi har haft en dejlig oplevelse på restaurant Ved Fjorden i Struer. Sød og venlig betjening og lækker mad. Det faldt sådan ud at vi både spiste frokost og aftensmad der. Frokosten var med i Hotel... See more
People also looked at
Middag i lynfart
Maden var fin, men tjeneren havde så travlt med at få os ud af døren igen, at tre retter blev serveret i et rasende tempo, uden pauser.
Uforskammet tjener
Fint mad.
Forfærdelig oplevelse da ældre tjener giver dårlig stemning og taler grimt til både os kunder og hendes egen medarbejder. Ikke det eneste smil, desværre virkelig dårlige kundeminded.
Lidt lang ventetid på smørbrød..
En god atmosfære
Mine drenge og jeg havde en hyggelig aften med god mad, venlig og smilende personale. Et charmerende hyggeligt sted med en skøn udsigt....Vi kommer gerne igen en anden god gang fra Sydfyn af.
Fantastisk hyggelig aften
Fantastisk hyggelig aften, hvor vi i særlig grad mærkede passionen fra ejeren, som formåede at skabe hygge og naturlig interesse i os som gæster! Maden var lækkert og der blev serveret lækre vine. Gæstfriheden var dog aftenens højdepunkt sammen med den nye drink fjordskum!
Fremragende oplevelse
Fremragende oplevelse. Besøgte restauranten i går aftes. Utrolig lækker mad, sødt og opmærksomt personale. Vil klart anbefale restauranten.
Hyggeligt sted
Hyggeligt sted. Tjeneren forberedte os på længere ventetid på maden da de havde et selskab i andre lokaler. Det var fint. Men vi ventede 30 min på at bestille drikkevarer.
Stjerneskud til 225 kr. lidt specielle ønsker til den ene portion blev taget fint i mod. Men den stegte fisk var ikke sprød men sejlede i fedt(tror det var margarine) den kogte fisk smagte for meget af fisk 🙄 men lækkert anrettet.
“Stjerneskud” til 235kr hvor det hele…
“Stjerneskud” til 235kr hvor det hele sejler i fedt og torsken er skam tilberedt
Men værst af alt er at deres pommes var direkte ulækre - de var ikke sprøde overhovedet, men tilgengæld sejlede fedtet ud af dem når man trykkede på dem