4.2

3-star
2-star
1-star

Handel og forløb

Reol købt og er i rigtig fin stand. Lever op til billeder på hjemmesiden. Fragtmand ringede 45 minutter før ankomst og hjalp med at bære ind. Møbel var perfekt pakket ind til transport. Sms modtaget fra retroen om dato for levering to dage før. Alt i alt en rigtig fin handel og forløb

27 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har købt tre flotte retromøbler hos…

Vi har købt tre flotte retromøbler hos Retroen online. De er alle virkelig smukke gamle designmøbler, i god stand og i massivt træ, i en kvalitet der bare ikke laves længere. Alle til en rigtig fin pris. Shipping tog omkring en uge hver gang, selvom at vi bor på en ø. Kan virkelig godt anbefales.

17 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Købte et Henning Kjærnulf spisebord af…

Købte et Henning Kjærnulf spisebord af Karsten som var så venlig at holde bordet et par dage indtil jeg kunne nå forbi at hente.

Super kvalitet, nænsomt restaureret med respekt for det originale design.

Fik en rigtig god behandling og et rigtig flot spisebord med derfra.

Kan varmt anbefales!!

29 December 2021

Rigtig god oplevelse!

Vi besøgte Retroen sidste søndag og var imponeret over det store udvalg af lækre møbler. Jeg havde tidligere på ugen spurgt om det ville være muligt at sætte nogle stole til side for os som jeg havde set på hjemmesiden. Det blev gjort og blev kommunikeret med en sød mail. Oplevelsen derude var også rigtig god og vi fik en del hjælp til at vælge et passende spisebord til vores stole. Det hele blev leveret om tirsdagen med god kommunikation fra chaufføren og sød service. Tak for det.
Jeg kan klart anbefale at tage en tur derud hvis man er interesseret i at købe nogle flotte danske snedker møbler.

8 December 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ærgerligt

En stjerne for de fine møbler- nul for service og kundehåndtering😳
Jeg fortrød efter 2 timer køb af bord- bordet havde hverken forladt butik eller hjemmeside. Alligevel kunne jeg ikke få pengene tilbage, jeg kunne få gavekort til Butikken på bordets værdi 3600,-
Men det har jeg ikke umiddelbart råd til at have liggende.
Jeg henvendte mig igen og hørte om det ikke kunne være en mulighed med tilbage betaling under nævnte omstændigheder hvor butikken ingen ulejlighed havde haft evt mod et mindre beløb (jeg tænkte 100-200)
Butikken melder tilbage at jeg kan få 3000 tilbage eller gavekort, bevares -men 600 kr for intet, det synes jeg er jævnt dårlig stil.

8 June 2021

Take a closer look