See what reviewers are saying
Company replied
Mine varmeste og største anbefalinger. Tillidsvækkende, holder aftaler, trygt og godt samarbejde, fantastisk service.;) Nordsjællands borydning har fortjent mere de stjerner man kan give .Rasmus... See more
Company replied
Written by the company
Nordsjællands Borydning ApS tilbyder opkøb og rydning af dødsbo, restbo og flyttebo i en svær tid. Vi kommer altid til den aftalte tid og udfører altid det aftalte arbejde, til en yderst konkurrence dygtig pris. Herudover tilbyder vi gode og fair priser, for de dele af indboet med værdi, som du ønsker at sælge. Når du skal have ryddet et bo, er det os du skal vælge.
Søborg , 2860, København , Denmark
- kontakt@nordsjaellands-borydning.dk
- retrofurniturecph.dk
Bedste og billigste borydder
Jeg mødte flere boryddere og talte med endnu flere og valgte Rasmus fordi han ikke kun er den billigste men også den bedste, simpelthen fordi jeg ikke kan forestille mig at nogen kunne have gjort det bedre. Han er yderst grundig og effektiv og meget pålidelig og tillidsvækkende og så ovenikøbet rar og rolig at omgås. Han holdt selvfølgelig hvad han lovede og så overgik han alligevel sig selv ved at afslutte opgaven meget hurtigere end ventet. Jeg kan kun anbefale ham og hans makkere på det varmeste, men tag kontakt i god tid for jeg er langt fra alene i min begejstring så de har forståeligt nok travlt!
Super effektiv rydning
Rasmus tilbød den bedste pris og fik ryddet og rengjort min mors dødsbo hurtigt og effektivt i henholde til vores aftale. Rasmus er meget tillidvækkende og professionel og var vældig god til at dokumentere og opdatere status. Jeg kan varmt anbefale dette firma.
Betjening totalt i top
Ringede til flere for at få et tilbud på rydning af et bo. Rasmus var ikke allerbilligst, men tæt på.
Rasmus var ærlig, lige til og virkede sandfærdig. Han levede op til det hele. DE STØRSTE ANBEFALINGER HERFRA.
Stor anbefaling herfra
Vi kan varmt anbefale dette firma til rydning af dødsbo. Rasmus har været utrolig professionel og imødekommende hele vejen igennem. Han svarer hurtigt, giver fair og gennemskuelige tilbud og er fleksibel i forhold til tidsfrister – hvilket betød rigtig meget for os, da vi stod med en ret kort deadline.
Vi har nu haft fornøjelsen af hans hjælp to gange, og servicen har været i top begge gange. Denne gang har han endda også hjulpet os videre med et tilbud på logistik af møbler, hvilket vi virkelig satte pris på.
Vi er meget tilfredse med både serviceniveauet, prisen og hele forløbet. Det har været en tryg og god oplevelse i en situation, der ellers kan være både praktisk og følelsesmæssigt krævende.

Reply from Nordsjællands Borydning ApS
Jeg har haft en virkelig god oplevelse
Jeg har haft en virkelig god oplevelse. Alt forløb super professionelt, kommunikationen var klar og hurtig, og tingene gik vildt godt hele vejen igennem. Det er sjældent, man oplever, at alt bare spiller, men det gjorde det her. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen og kan varmt anbefale dem til andre.
Den bedste
Vi valgte Rasmus da han var så behagelig og ikke mindst ærlig , hvilket mange i branchen ikke er .
Virkelig omsorgsfuld i en svær tid for os
Ville give ham 100 stjerner hvis jeg kunne
Tak rasmus du er den bedste .

Nordsjællands Borydning.
Vi havde en fremragende oplevelse med Rasmus og hans mænd, der med kort varsel ryddede min svigermors dødsbo, præcist som aftalt. Alt blev udført til ug med kryds og bolle, så vi kan kun anbefale dem til andre brugere.

Troværdige - hurtige - ordentlige - god kommunikation
En meget stor og hurtig hjælp.
Med glimrende kommunikation og troværdig tilgang - er absolut anbefalelsesværdigt

Reply from Nordsjællands Borydning ApS
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Rasmus er meget omhyggelig og overholder aftale samt meget behjælpelig. Alt var i orden og som lovet med handlen.

Reply from Nordsjællands Borydning ApS
Stor anbefaling til Nordsjællands Borydning.
Allerede fra første telefonopkald viste Rasmus en stor seriøsitet og ordentlighed.
Tilbud blev nemt giver ud fra billeder og på selve dagen knoklede de 3 gutter med at tømme huset.
Stor anbefaling til Nordsjællands Borydning.
Jesper

Reply from Nordsjællands Borydning ApS
Mine varmeste og største anbefalinger.
Mine varmeste og største anbefalinger.
Nordsjællands borydning har fortjent mere de stjerner man kan give .Rasmus og hans team hjalp mig da min søster hjem skulle ryddes, der var en fantastisk service og alle aftaler, rydning og aflevering var upåklageligt, Jeg følte mig tryg og fik løbende opdatering med billeder fra forløbet. Det bedste forløb i en svær tid.

Reply from Nordsjællands Borydning ApS
Nordsjællands Borydning ApS fortjener hver en stjerne.
Forløbet med Nordsjællands Borydning ApS’s rydning af vores lejlighed forløb fuldstændigt smertefrit fra start til slut.
Tiltalende leder af projektet, fornemt tilbud samt alle aftaler, pris, kvalitet, start - og sluttid, overholdt. Nordsjællands Borydning ApS fortjener hver en stjerne.

Mine varmeste anbefalinger.
Mine varmeste anbefalinger.
Tillidsvækkende, holder aftaler, trygt og godt samarbejde
Nordsjællands borydning har fortjent deres stjerner. Rasmus hjalp mig da min mors hjem skulle ryddes, forløbet omkring aftaler, rydning og aflevering var upåklageligt, hvilket gjorde at jeg kunne koncentrere mig om andre ting.
Stor tak for samarbejdet.
Kan varmt anbefale Nordsjællands Borydning
Kan varmt anbefale Nordsjællands Borydning. Vi skulle have ryddet en lejlighed og kælderrum med meget kort varsel. Sagen blev håndteret yderst professionelt og til en rigtig god pris. Meget sympatiske medarbejdere og alle aftaler overholdt.
Stor anbefaling herfra.
Kan kun anbefale Nordsjællands…
Kan kun anbefale Nordsjællands Borydning. Dejlig professionel og effektiv og personligt venlig og hjælpsom.
At prisen så også var meget fin er jo kun et plus.

Super oplevelse
Utrolig god oplevelse og jeg kan varmt anbefale firmaet. Kommunikationen var nem og behagelig og alt forløb uden problemer. En stor og kompliceret opgave med rydning af 4 etagers hus blev løst super professionelt.

Professionel og empatisk
Er super tilfreds med Rasmus som hele vejen igennem har været mega professionel og meget empatisk.
Vil helt sikkert anbefale jer til alle jeg kender.

Reply from Nordsjællands Borydning ApS
Jeg brugte Rasmus til at tømme min mors…
Jeg brugte Rasmus til at tømme min mors hus. Alt forløb som aftalt, og han leverende et super stykke arbejde. Absolut meget professionelt. Kan kun anbefales

Reply from Nordsjællands Borydning ApS
Tømning af mine forældres hus
Vi brugte Rasmus til at tømme mine forældres hus, og vi var meget tilfredse med det. Alt forløb som aftalt, og super kommunikation under hele forløbet. Meget professionelt. Kan kun anbefales.

Den fineste anbefaling herfra
Den fineste anbefaling herfra. Simpelthen så behagelig en oplevelse! Vil helt sikkert bruge ham igen.