Lite luddiga bonusar men funkar
Lite krångligt med bonusvillkoren, fattade inte allt direkt. men insättningar med krypto funka prima och sen fick jag ju spela på dom exklusiva spelen. det var kul.
Reviant är ett svensklicensierat onlinecasino och en sportsbok som lanserades 2026. Sajten drivs av EntBox Limited (Malta, org.nr C113828), som ingår i ComeOn Group, och har licens från Spelinspektionen med licensnummer 26Si303, giltig mellan 2026-04-02 och 2031-04-01. Det innebär att spelet sker under svensk reglering med tillhörande konsumentskydd. Åldersgränsen är 18 år. Reviant använder Pay N Play, vilket betyder att du registrerar dig och loggar in med BankID utan långa formulär. Insättningar och uttag sker direkt via Swish och Trustly, och det finns även Expressinsättning via Trustly. Lägsta insättning och lägsta uttag är 100 kr, och uttag kan göras upp till 200 000 kr beroende på metod. Insättningar är direkta medan uttag tar från någon sekund upp till cirka 15 minuter. Inga avgifter tas ut, och verifieringen sköts automatiskt med BankID. Spelutbudet omfattar 3 557 spel, varav fler än 3 000 slots, över 500 livebord och mer än 150 jackpottar. Bland leverantörerna finns Evolution, Pragmatic Play, Play'n GO, NetEnt, Red Tiger, Games Global, Relax Gaming och Hacksaw Gaming. Det finns även fler än 30 spelshower, till exempel Crazy Time och Monopoly Live. Välkomsterbjudandet är 300% upp till 750 kr plus 25 free spins, där snurren ges utan omsättningskrav. Kundtjänsten är öppen dygnet runt på svenska via livechatt, e-post och telefon. För ansvarsfullt spelande finns verktyg som Spelpaus.se, insättnings-, tids- och förlustgränser samt kontakt till Stödlinjen.
Sweden
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Chatten svarade snabbt och förklarade Paysafecard ganska tydligt, tog 5min. Det är bra att det finns en svensk support, dock lite AI-aktiga svar men hjälpte i slutändan.
Testade Reviant med en liten insättning å uttag, det funkade bra med swish. Spelade lite Gonzo's Quest, varken vann eller förlora stort. kändes ok.
Har spelat hos Reviant i några månader under mina nattpass. Sajten fungerade helt okej, och oddsen var ibland bra. Nu har jag haft ett uttag på 500 kr som blockerats i över 48 timmar. Livechatten är värdelös, bara AI-svar som säger att de ska "eskalera vidare". Ringde till och med deras telefonnummer mitt i natten, en support som fanns där men inte kunde hjälpa till. De lovade att återkomma, inget händer. Känns som de bara vill att man ska tröttna och spela bort pengarna.
Jag gjorde mitt första uttag igår den 23 juli och tänkte det skulle ta tid med tanke på vad man hört om andra sidor men pengarna var inne på mitt konto nästan direkt via Trustly. skitbra!
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.