Podvod!!
Podvod!!! Jestli nechcete přijít o peníze tak v žádném případě nehrajete na tomto kasinu! 26.4. provedla jsem vklad pomocí kryptopenezenky. Částka mi odešla, kasino ji přijali do své kryptopenezenky, což je jasně vidět na blockchainu, ale peníze se mi na herním účtu neukázali. Kontaktoval jsem podporu, kde mibteklibze jobztusil poskytovatel. Po konfrontaci a důkazech, že peníze mají oni, mi napsali, že mi částka bude navrácena. Tři dny se nic nedělo, tak jsem napsala znovu. Odpověď po dvou dnech byla že potřebujete jinou adresu peněženky , protože nelze vrátit peníze na stejnou. Adresu sem zaslala. Po 4 dnech vrácení neproběhlo. A tvrdili, že oddělení na tom pracuje a během chvíle bude navráceno. To bylo 10 dní po vkladu. Další den napsali to samé... Dnes je to již 17 dní a peníze stále nemám a na e-maily už ani nepodepisují!! Na live chatu vždy napíši, že už to je téměř vyřízené a za okamžik dostanu peníze!!! Ale okamžik uzbtrava dva týdny!!! Jsou to lháři, podvodníci a zloději!!! Jejich jasný záměr je okrádat klienty!! Čekám ještě dnes a následně zde zveřejníme veškerou komunikaci s tímto kasinem. A upozorňuji že to stojí za to. To jak lžou a co jsou schopni vám napsat je úplně mimo realitu a zásady slušného chování. Porušují úplně všechny zákony a směrnice! Nikdy sem nic podobného nezažila!!! Je smutné, že takovéto stránky mohou normálně fungovat!!!