See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Min drømmebil siden den kom ud har været en Tesla Moden 3 Long Range. Og sådan nogen havde RK Biler heldigvis! Det er og har været et genialt forløb med Rene og Philip. Der var en problematik med b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og tryghed. Hentede vores flotte Enyaq ,en hverdags aften længe efter lukketid, da vi havde lang transporttid for at hente den. Blev mødt med smil og godt humør. Vores første... See more

Rated 4 out of 5 stars

Fem stjerner til nogen, er næsten for useriøst. Men når det så er sagt, så havde jeg ikke noget at klage over, mht at prøve den bil jeg kom efter, og alt hvad der kom efter, hvor RK Biler købte, vores... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super service, var uden tlf på Nordsøen og arbejdede - via mail: depositum lavet, slutseddel, bil hentet på samme dag jeg ramte land igen, vinterdæk smidt i for en slik og kontakt info givet i tilfæld... See more

Company details

1. Used car dealer

Written by the company

Velkommen til RK Biler i Brørup. Vi specialiseret i at tilbyde brugte biler i alle prisklasser og fra alle mærker. Uanset om du leder efter en økonomisk bybil, en rummelig familievogn eller en elegant luksusbil, har vi det, du søger. Vi har et bredt udvalg af biler, der passer til enhver smag og ethvert budget. Med flere års erfaring inden for indkøb og salg af biler samt leasing, har vi den nødvendige knowhow til at håndplukke de mest pålidelige kvalitetsbiler til vores forretning. Vi sætter en ære i at finde biler med en god historik, der kan give vores kunder tryghed og tillid i deres køb. Vi sætter kundetilfredshed i højsædet og er altid klar til at lytte til dine ønsker og behov. Vi ses til en god bilsnak og en kop kaffe.

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Kan varmt anbefale at købe en bil hos…

Kan varmt anbefale at købe en bil hos rene, han er en rigtig fornuftig mand som er til og handle med og så hvis der sker noget er han god til at hjælpe og gøre alt hvad han kan for at man får en god oplevelse👍🏽

Købte en Audi a5 af ham i sommers 2023

26 July 2023
Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse, selv om der var fart på

Vovede at købe en nyere brugt bil ubeset, fordi jeg bor på Sjælland, og Rene alligevel skulle en tur herover næste dag. Samtidig kender jeg biltypen og havde brugt en del tid på at tjekke priser osv.
Rene sørgede for at få bilen serviceret og synet i en fart, slutsedlen kom til digital underskrift, jeg overførte beløbet, og Rene kom som aftalt og afleverede bilen hos mig næste dag.
Efterfølgende har min mekaniker tjekket, og bilen er i fin stand. Selv om det hele gik ret hurtigt, fik jeg reelle svar på spørgsmål og en behandling, jeg var tryg ved.

13 February 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har netop købt bil af Rene

Jeg har netop købt bil af Rene, og fra start til slut oplevede jeg en enormt reel, ordentlig og god behandling. Der var ikke noget "salgs-pres", kun ærlig snak - jeg var ikke i tvivl om noget i forløbet og følte mig godt taget i mod.

Det var en fornøjelse at handle med R. K. Biler.

28 January 2024

Fantastisk service

Vi har haft fornøjelsen af Rene fra RK Biler i forbindelse med et par prøvekørsler.
Vi følte os fra start velkomne og samtidig med at Rene udviste stor imødekommenhed, så følte vi os ikke overfuset. Vi fik den tid vi behøvede til at gå og snakke om og kigge på bilen for os selv.

Rene var fra start af meget åben og ærlig om de ting han selv vidste om og havde observeret på bilen. Der var derfor ikke et eneste tidspunkt, hvor vi ikke følte os trygge ved en handel.
Vi endte med ikke at købe bilen, hvilket dog udelukkende skyldtes vores bil-behov - og ikke RK biler.

En varm anbefaling af Rene og RK Biler herfra - det er bestemt ikke sidste gang vi sætter vores fødder i butikken.

24 January 2024

Glad bilejer

Vi købte en Fiesta, som vi er ganske glade for.

Rene virkede ærlig, og var til at snakke med. Bilens tandrem og vandpumpe stod til at skulle skiftes inden længe, og det fik vi en meget god pris på.

Efter købet fik jeg en mekaniker i familien til at gennemgå bilen. Der var nogle få ting som skulle laves, bl.a. slør i en bærekugle og et knækket flexrør, og det sørgede Rene for blev lavet, uden en ekstra regning. Det er god service.

Vi vælger gerne RK Biler en anden gang.

23 August 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg handlede bil i november 2023 ved RK…

Jeg handlede bil i november 2023 ved RK Biler. Bilen lever fuldt op til beskrivelsen i salgs annoncen.
Jeg lige haft en lille ting der skulle laves på garantien, hvilke var uden problemer.

3 January 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg handlede bil ved RK biler lige…

Jeg handlede bil ved RK biler lige inden jul. Og sikken en fantastisk oplevelse. Tillid og troværdighed er min klare oplevelse. En helt igennem super service - og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke :-) kan varmt anbefales.

13 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

En god og fair bilhandler

RK Biler solgte for nyligt min bil. Den blev solgt til en rigtig god pris.
Al kommunikation undervejs i processen har været rigtig god og hurtig.
En klar anbefaling herfra.

8 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte en Kia Picanto fra 2015 af…

Jeg købte en Kia Picanto fra 2015 af Rene fra Rk biler.
Jeg havde ikke mulighed for at besigtige bilen før køb da jeg arbejder i Norge.
Jeg fik en lang snak med Rene om min situation og en grundig gennemgang og bevarelse af alle spørgsmål.
Rene var bund ærlig om bilen og viste mig en lille Bilka bule bilen havde som var ubetydelig.
Jeg har fornemmelsen af at Rene er en super reel fyr og jeg vælger derfor at købe bilen i telefonen og Rene sørger for at bilen bliver leveret til min kone Ny-synet og Ny-serviceret imens jeg er på job og til min store overraskelse endda uden bulen den har Rene simpelthen fået udbedret selvom jeg sagde det behøvede han ikke.
Det er virkelig god service.!

Jeg har nu været hjemme i en måned og kørt i bilen og den er fuldstændig som Rene har fortalt i telefonen jeg er super tilfreds.
Bestemt ikke sidste gang vi kigger hans vej når det er tid til en udskiftning eller en ekstra.

5/5 stjerner herfra samt en stor anbefaling!

5 June 2023

Amazing

Det bedste oplevelse jeg har nogensinde haft hos en forhandler. Rene er bare så flink og hjælpsom med det hele! Kan sagtens anbefales.

10 July 2023

Take a closer look