Robin Vloeren Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Komt de afspraken goed na en werkt erg nauwkeurig en netjes, ruimt de boel op en sociaal en prettig persoon in omgang.

Rated 5 out of 5 stars

Robin vloeren heeft bij ons een geweldige vloer gelegd !helemaal naar ons zin en ook nog een eerlijke man die zijn afspraken nakomt ik ga Robin vloeren aanbevelen bij al mijn kennissen.

Rated 5 out of 5 stars

Ze hebben werkelijk vakwerk afgeleverd. Zelf ben ik zeer kritisch en er is werkelijk niks op aan te merken. Ze werken nauwkeurig en afraffelen komt niet in hen vocabulaire voor.

Company details

1. Flooring contractor
  2. Floor refinishing service
  3. Flooring Shop
  4. Wood and laminate flooring supplier

Written by the company

RobinVloeren is een bedrijf dat met volle passie uw nieuwe vloer legt en ook uw volledige vloerproject kan verzorgen. Vloeren: hout, pvc en laminaat Schuren: oliën of lakken Trapbekleding: hout, pvc en panelen Plinten: ruime keuze aan kleuren en afmetingen Reparaties en verzekeringswerk: offertes en uitvoering Houten vloeren kopen en laten leggen Een houten vloer brengt warmte en karakter in uw woning. Kies uit eiken, noten of andere hoogwaardige houtsoorten in diverse afwerkingen. Onze vakspecialisten leggen uw vloer met precisie en oog voor detail. Zo creëren we een tijdloze basis die generaties meegaat. PVC vloeren kopen en laten leggen PVC vloeren zijn stijlvol, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ideaal voor elk interieur. Wij bieden een breed assortiment in hout- en betonlook, inclusief visgraatmotieven. Onze ervaren legservice zorgt voor een strakke afwerking op een perfect geëgaliseerde ondergrond. Laminaatvloeren kopen en laten leggen Laminaatvloeren bieden een praktische en betaalbare oplossing. Ze combineren uitstraling met gebruiksgemak. Wij leveren en leggen hoogwaardig laminaat met een natuurgetrouwe uitstraling en sterke toplaag. Snel gelegd en direct klaar voor gebruik. Trap bekleden met pvc, hout of laminaat Geef uw trap een nieuwe uitstraling met duurzame trapbekleding. Of u nu kiest voor pvc, hout of laminaat: wij leveren en monteren traprenovaties die aansluiten op uw vloer en interieur. Met slijtvaste treden, veilige antislip-opties en een naadloze afwerking zorgen wij voor een stijlvolle en veilige trap. Houten vloeren schuren en oliën of lakken Is uw houten vloer dof geworden? Wij herstellen hem professioneel. Door schuren en opnieuw oliën of lakken krijgt uw vloer een nieuwe uitstraling, terwijl het karakter behouden blijft. Plinten kopen en laten monteren De juiste plint maakt uw vloer compleet. Wij leveren vochtwerend MDF in moderne plinten in diverse kleuren en afmetingen. Onze monteurs zorgen voor een strakke montage langs muren, hoeken en deurposten. Alles voor uw vloer – van bestelling tot montage Website bezoeken en inspiratie opdoen Via onze overzichtelijke website ontdekt u een ruim aanbod aan vloeren: pvc, laminaat en massief hout. Foto’s, specificaties en prijzen worden helder weergegeven. Ook aanvullende diensten zoals schuren, oliën en plinten monteren zijn eenvoudig terug te vinden. Contact opnemen en afspraak maken Bij vragen over ondervloeren of onderhoud ontvangt u direct vriendelijk en deskundig advies. Afspraken voor levering en installatie kunt u eenvoudig online plannen. Vakmanschap van begin tot eind Het legteam werkt zorgvuldig en professioneel. Ook bestaande houten vloeren worden door ons vakkundig geschuurd en opnieuw in de olie of lak gezet. Plinten op maat gemonteerd Tot slot monteren wij plinten die perfect passen bij uw interieur. De afwerking gebeurt zorgvuldig en nauwkeurig. Klaar om te genieten Binnen één week kan alles geregeld zijn. Dankzij onze service, communicatie en vakmanschap kunt u rekenen op een vloer die tot in de puntjes verzorgd is en direct klaar is voor dagelijks gebruik. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoon, e-mail of WhatsApp: 0628982428 robinvloeren@outlook.com

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Vakmannen in aanleg, onderhoud en reparatie

Robin en collega zijn beide vakmannen met kennis van zaken in het leggen, onderhoud en reparatie van vloeren. Onze ervaring zit ‘m in het polijsten en oliën van een houten vloer en het leggen en reparatie van PVC vloer. Robin neemt ruim de tijd om mee te denken in wat de klant wil en wat de mogelijkheden zijn.

1 February 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look