WagerLand🔥 Britain's Hottest Casino Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Nie polecam brać u nich bonusów powitalnych. Warunki są tak skonstruowane, że praktycznie nie da się tego obrócić. Maksymalna stawka na spin przy aktywnym bonusie to tylko 20 zł, a jak przypadkiem kli... See more

Rated 4 out of 5 stars

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

J'ai testé pas mal de casinos en ligne…

J'ai testé pas mal de casinos en ligne et celui la se situe dans la moyenne basse. l'inscription est rapide mais des que tu veux cashout ca commence a chipoter pour des broutilles sur la carte d'identite. une fois cette etape passee le virement arrive en 3-4 jours ouvrés. les bonus de depot sont pas oufs avec trop de restrictions sur les machines jouables. un bon point quand meme pour le chat en direct qui est dispo 24/7 meme si parfois on sent que c'est un traducteur automatique derriere.

Rated 5 out of 5 stars

Zdecydowanie odradzam to miejsce ze…

Zdecydowanie odradzam to miejsce ze względu na problemy techniczne. Podczas gry w Crazy Time postawiłem spory zakład na bonus i akurat wtedy gra się zawiesiła z błędem serwera. Po odświeżeniu strony saldo było pomniejszone o stawkę a rundy oczywiście nie mogłem dokończyć bo gra toczyła się dalej bez mojego udziału. Kiedy skontaktowałem się z obsługą klienta kazali mi czekać na decyzję działu technicznego. Czekam już tak dwa tygodnie i jedyne co słyszę to że sprawa jest w toku i żebym był cierpliwy. To jest ignorowanie klienta i brak szacunku dla naszych pieniędzy. Nie grajcie tam bo w razie problemu zostaniecie sami ze stratą.

Dla mnie bomba

Dla mnie bomba. Gram rekreacyjnie w weekendy pod piwko i nigdy się nie zawiodłem. Wpłacam niewiele, czasem coś ugram czasem przegram ale zabawa jest super. Strona przejrzysta, bez zbędnych wodotrysków. Przelew na konto po wygranej dotarł na drugi dzień.

Rated 5 out of 5 stars

Samo kasyno ok ale ich system…

Samo kasyno ok ale ich system powiadomień to dramat. Dostaje po 5 maili dziennie z jakimiś durnymi promocjami mimo że odznaczyłem zgody marketingowe w profilu. Napisałem do nich i niby wyłączyli ale spam dalej leci. Strasznie to irytujące na dłuższą metę.

Rated 5 out of 5 stars

Mam wrażenie że niektóre sloty mają u…

Mam wrażenie że niektóre sloty mają u nich obniżone rtp do minimum. Grałem w te same gry w innym kasynie i tam bonusy wpadały znacznie częściej a tutaj potrafię zrobić 400 spinów na minimalnej stawce i kompletnie nic zero zabawy tylko zjada balans. Z drugiej strony na uznanie zasługuje sekcja kasyna na żywo, stoły od pragmatica i evolution ładują się natychmiast i nie ma lagów nawet przy słabszym necie. Wypłaciłem u nich raz 500 zł i nie robili problemów więc oszustwa tu nie ma ale wygrać coś na slotach graniczy z cudem.

Rated 5 out of 5 stars

Wszyscy tak straszą tą weryfikacją a u…

Wszyscy tak straszą tą weryfikacją a u mnie poszło ekspresowo. Wysłałem fotkę dowodu bez zasłaniania danych (tylko pesel zakryłem) i rachunek za prąd, po godzinie dostałem maila ze konto zweryfikowane. Od tamtej pory wypłacam mniejsze i większe kwoty na MiFinity i pieniądze mam u siebie w max kilkanaście minut. Sloty działają płynnie, nie zauważyłem żadnych podejrzanych zachowań rtp też wydaje się uczciwe bo czasem sypnie ładnym bonusem. Jak dla mnie jedno z lepszych kasyn obecnie na rynku.

Rated 4 out of 5 stars

Mają bardzo fajne turnieje slotowe z…

Mają bardzo fajne turnieje slotowe z nagrodami bez obrotu to rzadkość dzisiaj. Szkoda tylko że ciągle te same gry dają do turniejów, ciągle tylko pragmatyk i pragmatyk. Mogliby dać pograć też na maszynach od Hacksaw albo chociaż Push Gaming.

Rated 5 out of 5 stars

Bardzo duży wybór providerów

Bardzo duży wybór providerów, są nawet niszowe gry których ciężko szukać u konkurencji. Strona ładuje się mega szybko, a ciemny motyw nie męczy oczu w nocy. Co do wypłat to na razie wypłacałem raz 300 zł i przeszło bez żadnego gadania w parę godzin na kartę.

Rated 5 out of 5 stars

Chciałem ostrzec innych przed tym…

Chciałem ostrzec innych przed tym miejscem. Obsługa klienta to jest jakiś żart, czat live niby 24/7 ale jak przychodzi do konkretnego problemu to bot rzuca linkami do FAQ albo przełączają cię do innego konsultanta który znowu pyta o to samo. Miałem sytuację, że gra mi się zawiesiła w trakcie rundy bonusowej, pobrało kasę z salda a rundy nie dokończyło. Zamiast sprawdzić w logach to wmawiali mi że sam anulowałem grę albo że miałem słaby internet. Zero proklienckiego podejścia, straciłem tylko nerwy i parę stówek. Omijajcie.

Mam mieszane uczucia

Mam mieszane uczucia. Z jednej strony spoko bonusy bezdepozytowe dla starych graczy w newsletterze, z drugiej ich aplikacja mobilna ciągle się wywala przy wejściu w sekcję live. Pisałem do supportu kazali wyczyścić ciasteczka ale to nic nie dało. Na kompie działa ok.

Rated 5 out of 5 stars

Jestem na tej stronie już dość długo i…

Jestem na tej stronie już dość długo i niedawno dostałem status VIP. Muszę przyznać że menedżer konta naprawdę robi robotę, prezenty urodzinowe i spersonalizowane bonusy bez obrotu są mega miłym zaskoczeniem. Jeśli chodzi o same gry to głównie siedzę na blackjacku na żywo od Evolution i rzadko mam jakieś problemy z transmisją. Czasem zdarzy się lag ale to raczej wina mojego łącza. Wypłaty jako VIP mam praktycznie natychmiastowe na konto bankowe. Polecam każdemu kto gra za większe stawki bo dbają o stałych graczy.

14 July 2026

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look