Company details
Information provided by various external sources
Hej löpare, vi älskar löpning lika mycket som du! Hos Runon hittar du löparstrumpor, löparvästar, flipbelt och andra smarta tillbehör.
Contact info
566 32, Habo, Sweden
- runon.se
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jag har stora problem med Runon. De vägrar betala tillbaka mina pengar.
Jag har haft stora problem med Runon.
- Jag beställde ett par skor den 23 juli för 1605 kr
- Jag fick två nummer för små skor jämfört mot beställning och skickade tillbaka skorna den 31 juli och skrev in på deras webbplats
- Den 5 augusti mejlade jag dem "Hej,
Jag undrar hur det går med min retur? Jag vill ha pengarna tillbaka. Fick två nummer för små jämfört mot beställning. Har köpt skor på ett annat ställe nu. Bifogar inlämningskvitto från PostNord. "
- Den 14 augusti mejlade jag "Jag har inte fått mina pengar. Varför svarar ni inte på mejl? "
- Den 20 augusti fick jag detta svar "Hej Samuel ledsen för sen återkoppling, vi är ett litet företag, drivs av tre löparentusiaster vid sidan av andra jobb. Jag som normalt har hand om returer kom precis tillbaka från semestern, mina kollegor borde ha löst din retur men har nog inte riktigt haft koll. Beklagar detta. Jag har gjort bytet och skickat rätt skor till dig, men ser nu att du ångrar bytet. Stämmer det att du inte längre vill ha skorna? för i så fall stoppar jag försändelsen. Bekräfta gärna."
- Den 20 augusti svarade jag "Hej, Jag vill inte ha nya skor utan pengarna tillbaka. Jag köpte skor på ett annat ställe när ni skickade mindre skor än jag beställt. "
- Den 21 augusti mejlade jag "Hej igen,
Jag fick nyss en avisering från posten om att jag har ett paket att hämta ut från er. Hur gör jag nu? Ska jag bara låta bli att hämta ut det? "
- Den 8 september mejlade jag "Hej igen,
Dåligt med statusuppdatering från ert håll. Var är mina pengar? Går det snabbare om jag beskriver förloppet på Trustpilot?"
- Den 15 september mejlade jag "Nu får ni faktiskt skärpa er och ge mig mina pengar. Nästa steg från mitt håll blir recension på Runon och inlägg i löpargrupper på Facebook på fredag om jag inte hört någon positiv signal före dess. Steget efter det ARN. "
Jag har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar och återkopplingen är den sämsta jag varit med om från ett företag.
Köpte Hoka Skyward X nu i veckan och…
Köpte Hoka Skyward X nu i veckan och leveransen från Runon var klockren och smidig .
Vill också tillägga att jag använt Hokas olika modeller som Bondi 7 o 8 , Gaviota , Clifton , Mach 4 o några till men dessa Skyward X var i särklass de bästa skor jag sprungit med .
Rekommenderas 👍🏻👍🏻👍🏻
Orimligt dyrt returfrakt
Bästelde ett par tofflor från runor. När jag returnerade de efter öppetköp debiteras jag först 59 kr och sedan 75 kr,så sammanlagt 134 kr. Tycker att det är orimligt dyrt.
Jag kommer ALDRIG mer köpa något från Runon och uppmanar andra att överväga om det är värt att köpa från de,för återigen frakten är orimligt dyrt.

Toppen
Beställde en helg mitt i semestertider. Tänkte att det får väl ta ett tag med ett litet företag. Tog 2 bankdagar så fanns de att hämta ut på lokala postombudet.
Kändes personligt samt att jag uppskattade den tydliga infon om att clifton 10 gått från 5 till 8 mm drop. Det har inte framgått nån annanstans (inte så att jag har upptäckt det iaf)
Beställde en produkt som inte levde upp…
Beställde en produkt som inte levde upp till produktbeskrivningen vilket framgick först efter användning. Runon tog direkt ansvar för misstaget på ett snabbt och smidigt sätt.
Mycket bra affär!
Mycket bra affär! Bra kund bemötande, rask leverans, inget att klaga över.
Snabb leverans av mina Hokas och…
Snabb leverans av mina Hokas och trevlig service! Rekommenderas!
Skulle köpa nya löparskor och fick SÅ…
Skulle köpa nya löparskor och fick SÅ bra hjälp av grabbarna. Är ganska nybörjare så kändes tryggt att få hjälp av någon som verkligen kan, till skillnad från de stora varuhusen. Landade i ett par Hoka Bondi 8 och det känns som att jag flyger fram!
Toppen!
Otroligt trevlig ton! Känner mig peppad efter köpet som förövrigt gick både snabbt och smidigt. De säljer verkligen löparglädje. Dessutom känns det alltid bra att stötta de mindre företagen istället för giganterna.
Heja er!
Run-on svarar inte på mejl
Run-on svarar inte på mejl, angående returen. Dålig kundtjänst.

Super snabb leverans
Super snabb leverans, ger det där lilla extra som gör att man vänder sig dit igen. 5 av 5
Bästa servicen man kan förvänta sig
Bästa servicen man kan förvänta sig. Jag rekommenderar verkligen denna löparbutik.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.