Sålehuset  Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Sålerne har hjulpet min søn, på 12 år med Severs syndrom, helt fantastisk. Han spiller fodbold næsten hver dag og er gået fra, at måtte afbryde træning/ spille med lavere intensitet til nu at være st... See more

Rated 5 out of 5 stars

Da vores dreng fik ondt i sine hæle kontaktede vi Danny hos Sålehuset. Hurtigt fik vi en tid, hvor hælene blev undersøgt, og allerede samme dag leverede Danny et par såler. Vores søn mærkede strak... See more

Rated 5 out of 5 stars

Den største anbefaling herfra. Min ældste fodboldglade dreng bøvlede med ekstreme smerter i hælene og begyndte at miste modet til at tage til træning. Takket være Danny som hjalp med at skabe de... See more

Company details

1. Sporting Goods Shop

Written by the company

Sålehuset – Specialist i at lindre hælsmerter hos børn og unge. Hos Sålehuset har vi specialiseret os i at hjælpe aktive børn og unge, der oplever smerter i hælen, ofte som følge af Severs Syndrom. Denne tilstand, som skyldes en betændelse bag på hælbenet, kan være både smertefuld og begrænsende – og i værste fald kan barnet blive nødt til at opgive sport og andre aktiviteter. Vi fremstiller speciallavede såler, der er skræddersyet til det enkelte barns behov. Vores såler er designet til at give optimal støtte og aflastning, så dit barn kan fortsætte med at dyrke sport og leve en aktiv hverdag uden smerter. De kan bruges i næsten alle typer af fodtøj, lige fra sportssko til hverdagssko, og de er udviklet til at give en mærkbar effekt. Vi går op i kvalitet og resultater, og derfor tilbyder vi garanti for, at vores såler har en positiv effekt. Vores mål er at sikre, at hælsmerterne forsvinder, så dit barn kan få livsglæden og aktivitetsniveauet tilbage. Sålehuset er en dansk virksomhed med fokus på kvalitet, professionalisme og kundetilfredshed. Vi sætter en ære i at hjælpe hver enkelt familie med at finde den rette løsning og gøre processen så enkel som muligt. Hvorfor vælge Sålehuset? Vi er eksperter i behandling af hælsmerter og Severs Syndrom. Vores speciallavede såler er skræddersyede og passer til det enkelte barns behov. Sålerne kan bruges både i hverdagen og til sport. Vi tilbyder garanti for, at vores løsninger virker. Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe og vejlede jer. Bestil nemt jeres såler på www.saalehuset.dk. Her kan du også læse mere om Severs Syndrom, vores produkter og kundernes oplevelser. Tag det første skridt mod en smertefri hverdag for dit barn i dag – vi glæder os til at hjælpe jer!

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

Super Service og KnowHow

Dygtige Danni har hjulpet både min søn på 12 med ondt i hælen og undertegnet med hælspore+nedsunken forfod. Professionel til fingerspidserne og med stor erfaren indenfor diverse problematikker.
De bedste og varmeste anbefalinger herfra.

20 December 2023

Reply from Sålehuset

Kære Ronnie. Tusind tak for den positive feedback 🤩 Vi er super glade for at høre sålerne virker optimalt, og at de har hjulpet både dig og sønnike. Fantastisk at kunne hjælpe jer mod en sjovere hverdag💪 Vi ønsker jer en stærk og smertefri fremtid🤩

Fremragende service og produkt

Min søn på 14 år går til fodbold, og havde længe klaget over, at han havde ondt i anklerne.
Jeg kontaktede Sålehuset, og fik lavet såler til min søn.
Han vil slet ikke undvære dem nu, og skal snart have nr. 2 par. Sålerne har hjulpet ham utroligt meget ift. at han stadig kan spille fodbold.
Tusind tak til Danni og Bob🤩💯

24 January 2023

Reply from Sålehuset

Kære Jeanette. Tusind tak for de positive ord 🤩 Vi er super glade for at høre sålerne har hjulpet din søn, og at han nu kan spille fodbold uden smerter⚽ Vi står altid klar til at hjælpe jer igen💪 Vi ønsker jer en aktiv og smertefri fremtid🤩

KÆMPE anbefaling herfra

Hej Danny

En kæmpe tak for din hjælp med såler til vores dreng Malthe på 10 år. Din hjælp og ekspertise har gjort, at vores dreng nu igen kan spille fodbold.

Sålerne har simpelthen flyttet vægten og presset væk fra hans hæle, ligesom du sagde. Efter blot 2 dage med sålerne, har Malthe igen kunne gennemfører træning og kamp uden at have ondt.

Inden vi købte sålerne, kunne Malthe ikke gå ordentligt, uden at have ondt, og kunne på ingen måde deltage i nogen som helst form for fodbold, idræt i skolen eller leg i skolegården.

Endvidere har du været yderst professionel og hjælpsom med svar på alle spørgsmålene fra "de frustreret forældre" - så en kæmpe anbefaling herfra, hvis dit barn har ondt i hælene.

Mvh Casper og Stine - der igen har en glad dreng, der kan spille bold og løbe rundt uden smerter.

30 September 2023

Reply from Sålehuset

Kære Stine og Casper. Tusind tak for den flotte anmeldelse, og de positive ord 🤩 Vi er super glade for at høre sålerne virker optimalt, og at der nu kan spilles en masse fodbold uden smerter⚽ Fantastisk at kunne hjælpe og gøre en forskel, og vi står altid til jeres rådighed💪 Vi ønsker jer en stærk og smertefri fremtid🤩

Rated 5 out of 5 stars

Oplevelsen har været langt over…

Oplevelsen har været langt over forventning . Yderst professionelt og brugbart produkt og value for money. Den varmeste anbefaling

4 October 2023

Reply from Sålehuset

Kære Jens. Mange tak for din flotte anmeldelse og anbefaling🤩 Vi er super glade for at høre sålerne virker optimalt, og at der nu kan dyrkes sport uden smerter⚽Fantastisk at kunne hjælpe jer, og gøre en forskel💪 Vi ønsker jer en stærk og smertefri fremtid🤩

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og kyndig hjælp fra Danny til at…

Hurtig og kyndig hjælp fra Danny til at lave såler til vores datter på 10 år som spiller meget fodbold og som havde store smerter i hæle. Sålerne havde god effekt med det samme og vi kan kun anbefale Sålehuset.
Vh jan Henriksen

7 September 2023

Reply from Sålehuset

Kære Jan. Tusind tak for de positive ord 🤩 Vi er super glade for at høre sålerne virker optimalt, og at jeres datter nu kan spille fodbold uden smerter⚽ Fantastisk at kunne hjælpe jer💪 Vi ønsker jer en aktiv og smertefri fremtid🤩

Hurtig levering og brugervenlig

Efter en træls fodboldkamp, med ond i hælene, bestilte jeg sålerne til min søn. Meget nem hjemmeside at bestille såler på. De blev leveret meget hurtigt, så de var klar til brug den kommende fodboldkamp. Der var lindring med det samme ❤️ Kan klar anbefale sålehuset.

23 August 2023

Reply from Sålehuset

Kære Dea. Mange tak for den positive feedback 🤩 Vi er super glade for at høre sålerne virker optimalt, og at din søn nu kan spille en masse fodbold uden smerter⚽ Fantastisk at kunne hjælpe og gøre en forskel, og vi står altid til jeres rådighed💪 Vi ønsker jer en stærk og smertefri fremtid🤩

Kæmpe anbefaling herfra!

Min datter på 8 døjede rigtig meget med ondt i hælene ved selv korte gåture, men efter et par såler fra Saalehuset, har det hjulpet hende, så hun nu kan være med til det hele uden smerter. Danny er super professionel og behagelig, og sørger for alt er som det skal være.

15 August 2023

Reply from Sålehuset

Kære Pernille. Tusind tak for din flotte anmeldelse🤩 Vi er super glade for at høre sålerne virker optimalt, og din datter nu kan komme igennem dagen uden at have ondt. Fantastisk at kunne hjælpe og gøre en forskel, og vi står altid til jeres rådighed💪 Vi ønsker jer en stærk og smertefri fremtid🤩

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk rådgivning og fantastisk produkt

Fantastisk rådgivning som i den grad, hjælp min søn som havde holdt pause fra fodbold pga smerter i hælen.
Efter få kort tid er han helt tilbage på banen og træning. Han bruger nu kun indlæg!

1 March 2023

Reply from Sålehuset

Kære Rino. Mange tak for de positive ord 🤩 Vi er super glade for at høre sålerne virker optimalt, og at der nu kan spilles en masse fodbold uden smerter⚽ Fantastisk at kunne hjælpe og gøre en forskel, og vi står altid til jeres rådighed💪 Vi ønsker jer en stærk og smertefri fremtid🤩

Rated 5 out of 5 stars

Bedste anbefaling til Sålehuset!

Sålerne fra Sålehuset har gjort hele forskellen for vores 9-årige søn her i foråret. Alt i hans liv er fodbold, så det var en mindre katastrofe da han pludselig ikke kunne spille på grund af ondt i hælen. Med sålerne kunne han på under en uge være helt tilbage i fuldt vigør. Intersport i Holbæk var meget behjælpelig og ydede fantastisk service i forbindelse med købet. Den bedste anbefaling herfra.

23 March 2023

Reply from Sålehuset

Kære Nicholas. Mange tak for din flotte anmeldelse🤩 Vi er super glade for at høre sålerne virker optimalt, og jeres søn nu kan spille en masse fodbold uden smerter⚽Super dejligt at kunne hjælpe💪 Vi ønsker jer en stærk og smertefri fremtid🤩

Super god behandling

Jeg fandt Sålehuset efter endnu et desperat forsøg på at finde en rimelig løsning på min søns hæl-problemer.
Da de reklamerer med, at man kan få pengene tilbage, tænkte jeg, at de skulle have et forsøg.
Det første par såler kom lynhurtigt efter god kommunikation med Danny. De blev brugt et par uger, desværre uden nogen effekt. Jeg meldte tilbage til Danny, der straks lavede et par nye såler med et lidt større løft af hælen. Dem har min søn nu brugt i 2-3 uger, og de virker perfekt. Han er gået fra at have ondt i hælene efter 5 minutters fodboldkamp til at have spillet en hel kamp uden problemer.
Jeg kan kun anbefale at prøve sålerne. Jo før, jo bedre.

22 May 2023

Reply from Sålehuset

Kære Annette. Mange tak for de rosende ord 🤩 Vi er super glade for at høre sålerne virker optimalt, og at der nu kan spilles en masse fodbold uden smerter⚽Fantastisk at kunne hjælpe og gøre en forskel, og vi står altid til jeres rådighed💪 Vi ønsker jer en stærk og smertefri fremtid🤩

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har aldrig nogensinde oplevet så…

Jeg har aldrig nogensinde oplevet så fantastisk en kundeservice, det er virkelig helt utroligt 👌
Derudover er sålerne virkelig pengene værd, vi har prøvet lægen, fys. Og kiropraktor intet har virket, men allerede efter 1. Idrætstime med sålerne i, oplevede vores søn tydelig forbedring og kunne gå resten af dagen uden smerter🙏
Vil anbefale dem til alle der har børn med ondt i hælene 👍

16 January 2023

Reply from Sålehuset

Kære Victoria. Mange tak for din flotte anmeldelse🤩 Vi er super glade for at høre sålerne virker optimalt, og at der nu kan dyrkes sport uden smerter⚽Fantastisk at kunne hjælpe og gøre en forskel, og vi står altid til jeres rådighed💪 Vi ønsker jer en stærk og smertefri fremtid🤩

Rated 5 out of 5 stars

En yderst venlig og seriøs betjening af…

En yderst venlig og seriøs betjening af Danny. God tid og fokus på at besvare spørgsmål man har. Min søn var meget tryg ved Danny og synes han var meget dygtig. Hæl smerterne er ikke et problem mere, et par dages tilvænning og nu kører det. Min søn kan spille fodbold igen uden hælsmerter. Utrolig effektiv sål.
Tak for en fantastisk behandling, Danny og Sålehuset for alle anbefalinger herfra.
Mvh Brian

15 December 2022

Reply from Sålehuset

Kære Brian. Mange tak for din flotte anmeldelse🤩 Vi er super glade for at høre sålerne virker optimalt, og at der nu kan spilles en masse fodbold uden smerter⚽Fantastisk at kunne hjælpe og gøre en forskel💪 Vi ønsker jer en stærk og smertefri fremtid🤩

Alle pengene værd.

Vores søn har i en længere periode kæmpet med smerter i hælen, hvilket hæmmende ham en del når han dyrkede sport.
Han afprøvede sålerne og efter en uge kunne han mærke stor forskel og er efter fire uger smertefri.
Kan kun anbefale at afprøve sålerne og at bruge sålehuset, de har en god vejledning og service.

27 November 2022

Reply from Sålehuset

Kære Emil. Mange tak for din flotte anmeldelse🤩 Vi er super glade for at høre sålerne har virket efter hensigten, og at der nu kan dyrkes en masse sport uden smerter💪 Vi ønsker jer en stærk og smertefri fremtid🤩

Rated 5 out of 5 stars

Perfekte mod severs syndrom 👍…

Min søn spiller meget fodbold og fik pludselig meget ondt i hælene og kunne faktisk ikke gå uden smerter. Efter disse såler i både hverdags og sportssko er han tilbage til stort set normal aktivitet. kan kun give de bedste anbefalinger ❤️
Stor tak for den hurtige respons på alle mine spørgsmål 🙏

1 October 2022

Reply from Sålehuset

Kære Stine. Mange tak for din positive anmeldelse🤩 Vi er super glade for at høre sålerne virker optimalt, og at han ikke har smerter i hans hæle længere 💪 og vi står altid klar hvis du skulle have spørgsmål✔ Vi ønsker jer en stærk og smertefri fremtid🤩

Kæmpe succes!

Vores søn havde problemer med ondt i hælene. Han blev scannet, målt og undersøgt og fik et par såler der passer lige til ham. Det tog et par dage for ham at vænne sig til dem, men allerede efter en uge syntes han at det hjalp. Nu har han ikke ondt i hælene mere, og han er selv meget opmærksom på at skifte sålerne rundt i indendørs/udendørs sko.
Kan bestemt anbefales!!!

18 May 2022

Reply from Sålehuset

Kære Morten. Mange tak for din positive anmeldelse🤩 Vi er super glade for at høre sålerne virker optimalt, og at der ikke er smerter i hans hæle længere 💪 Vi ønsker jer en stærk og smertefri fremtid🤩

Super fantastiske såler 🤩

Super fantastiske såler 🤩. Min datter havde døjet med ondt i specielt den ene hæl i meget lang tid når hun spillede fodboldt. Det var så slemt at hun var tæt på at måtte stoppe hende elskede sport. Men vi ville prøve alt først så vi forsøgte med sålerne og må indrømme jeg var meget overrasket over hvor hurtigt og god effekt det havde. De har gjort at hun nu igen kan spille fodboldt uden smerter i hælen det er så skønt og fantastisk hvad de såler kan gøre af stor forskæld 🤩 kan kun give de bedste anbefalinger ❤️
Stor tak til Danny der gav en god vejledning og hjælp med sålerne 😊

6 June 2022

Reply from Sålehuset

Kære Svenja. Mange tak for din flotte anmeldelse🤩 Vi er super glade for at høre sålerne virker optimalt, og at der nu kan spilles en masse fodbold uden smerter⚽Super dejligt at kunne hjælpe💪 Vi ønsker jer en stærk og smertefri fremtid🤩

Super god service.

Super god service.
Professionel og grundig vejledning, samt et sæt såler der har afhjulpet mange smerter i hælene hos en dreng på 10år.
De varmeste anbefalinger herfra.

27 August 2022

Reply from Sålehuset

Kære David. Mange tak for din positive anmeldelse🤩 Vi er super glade for at høre sålerne virker optimalt, og at vi har fået helt styr på begge hæle💪 Vi ønsker jer en stærk og smertefri fremtid🤩

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og super produkt!

Fantastisk service og super produkt!

Danny fik fikset en top bøvlet hæl med nye såler og hele processen var så god og nem!

Kan på det varmeste anbefale Sålehuset og Danny:-)

Tak:-)

14 March 2022

Reply from Sålehuset

Kære Christoffer. Mange tak for din flotte anmeldelse🤩 Vi er super glade for at høre sålerne har virket efter hensigten, og at der nu kan dyrkes masser af sport uden smerter🎾💪 Vi ønsker jer en stærk og smertefri fremtid🤩

Rated 5 out of 5 stars

Super rådgivning og lynhurtig effekt

Vores søn på 11 år havde store problemer med smerter i hælene, men efter at have fået rådgivning og tilpassede såler hos Danny, er smerten nu helt væk. Det tog kun et par uger, og der var en mærkbar effekt allerede første gang han havde dem på. Nu er han 12 år og stadig uden smerter trods 3-4 træninger om ugen plus 1-2 kampe hver weekend, men træner han uden sålerne bare et par gange, kommer smerterne igen. Det er derfor super vigtigt, at han altid har dem på, når han spiller fodbold.
Klart anbefalelsesværdige, de har gjort en kæmpe forskel for ham 👌

6 March 2022

Reply from Sålehuset

Kære Sofie. Mange tak for din fine anmeldelse🤩 Vi er super glade for at høre sålerne virker optimalt, og at der nu kan spilles en masse fodbold uden smerter⚽💪 Vi ønsker jer en stærk og smertefri fremtid🤩

Rated 5 out of 5 stars

Super service og fuld effekt !

Når der er fuld gas på fodbolden med 4-6 træninger/kampe pr. uge og hælene begynder at gøre ondt, så tager man bare fat i Danny, der har styr på det bedste match på fodtøj og såler !

Det hjalp stort set med det samme, så en skadespause kunne undgåes 👍🏼

Nu er der såler i både fodboldstøvler og alm. hverdagssko - det spiller bare…

De bedste anbefalinger herfra 👌🏼

5 March 2022

Reply from Sålehuset

Kære Morten. Mange tak for din flotte anmeldelse🤩 Vi er super glade for at høre sålerne er med overalt, og at der nu kan spilles en masse fodbold uden smerter⚽💪 Vi ønsker jer en stærk og smertefri fremtid🤩

Take a closer look