Sadelspecialisten ApS Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde Kit ude og se på to sadler. Det var en utrolig positiv oplevelse, og jeg følte mig godt vejledt og gik derfra med en følelse af at være blevet meget klogere på min hest og udstyr. Kit tog sig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ingen tvivl om at Kit og de andre hos Sadelspecialist gør et stort stykke arbejde for at uddanne andre fagfolk (dyrlæger, beridere, behandlere m.fl) med det ene formål at øge velfærden hos ridehest... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har brugt sadelspecialisten/Kit i mange år. Ærlig, kontant og ekstremt vidende service, der gør at man som kunde er meget tryg. Altid hestens velfærd for øje kombineret med en bredspektret indsig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har endnu engang købt en sadel under kyndig vejledning af Kit. Sadlen passer perfekt til min hest og jeg er meget glad for købet. Kit er altid behagelig ærlig og med en professionel og passionere... See more

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Vi blev henvist til sadelspecialisten

Vi blev henvist til sadelspecialisten, Kit gennem osteopat Pauline. Vi kom på besøg, og vores pony var stresset grundet nye omgivelser og på det tidspunkt havde ponyen ondt i ryggen. Kit havde meget travlt med at fortælle os, at hun anbefalede vi tog kontakt til en adfærdsspecialist, da hun mente, vores pony ellers ville være til fare for vores datter. Hun stillede spørgsmålstegn ved , hvorfor vi brugte næsebånd, sporer og pisk. At vi evt. tog på kurser angående tolkning af ponyens signaler. Jeg ville ønske, vi havde sagt fra, for mødet gik langt over vores grænser, specielt, når vi ikke spurgte Kit til råds. Yderligere kunne hun slutte af med, at hun kunne sælge et sadel til 24.000 kr. Vi vil aldrig anbefale sadelspecialisten.

1 February 2024

Den perfekte løsning

Kit har fundet en perfekt sadel løsning til min vallak, hvor to sadelmagere tidligere ikke har kunnet finde en funktionel løsning. Han er ikke nem, men nu virker det :-).....og så er sadlen smuk.

28 September 2021

Den bedste ever

Har brugt Kit i mange år, hun har altid hestens bedste for øje og opgiver ikke før der er en løsning. Har i år Købt en ny sadel til min fjordhest som ellers ikke nem og den ligger perfekt og jeg sidder fantastisk i den

16 September 2021
Rated 1 out of 5 stars

Øv øv øv.. Penge lige ud af vinduet.

Kit solgte mig en sadel til min hest, som slet ikke fungerede Til hesten, kit tilpassede den igen og så fungerede den endnu værre. Sadlen er alt alt for smal i bom. Både kiropraktor og anden sadelmager har kasseret sadlen. Her skrevet til kit omkring problemstillingen, men hun er aldrig vendt tilbage. Kan under ingen omstændigheder anbefale sadel specialisten.

28 March 2021
Rated 5 out of 5 stars

Kit er en fremragende sadelmager, som er tro mod sit håndværk

Kit er en dygtig sadelmager, som er tro mod sit håndværk. Vi opsøgte Kit efter nogle dårlige oplevelser med to andre sadelmagere.
Den første sadelmager, som i øvrigt slet ikke er uddannet sadelmager, havde lavet et forfærdeligt stykke tilpasningsarbejde, som resulterede i, at min datters pony fik dårlig ryg.
Den anden var kun interesseret i at sælge sine egne sadler og ville ikke engang se den oprindelige sadel, som i øvrigt var en relativt ny sadel til 12.000 kr.
Derfor blev vi positivt overraskede, da Kit som noget af det første spurgte, om hun måtte se vores sadel, som vi næsten havde afskrevet. Hun mente sagtens, at hun kunne tilpasse den med en bomændring og en ny omstopning. Den var færdig ugen efter og lægger nu perfekt på ponyen:) Stor ros til Kit for et flot arbejde:)
Kan kun anbefales herfra!!!

27 September 2018
Rated 5 out of 5 stars

Super service og fair priser

Stod med to sadler der ikke længere var optimale
Fandt selv et par alternativer
Tog det hele, ponyen og piloten med ned til Kit
Alt blev gennemgået, vores ønske om billigste brugbare løsning blev respekteret
En af de sadler vi havde med, kunne bruges så det tog ikke lang tid ... og ikke noget salgspjat for at få solgt noget
Den anden sadel skulle udvides i bommen og ellers have en fuld omstopning
Ponyen blev installeret i en kæmpe stor boks med frisk hø og vi blev inviteret ind i varmen på værkstedet de godt to timer omstopningen varede
Ca 4 timer ialt var vi hos Kit og kørte med en god billig løsning og to sadler der bare passer!9

28 January 2017

Proffesionel og behagelig service

Jeg kan helt sikkert anbefale Kit. Hun er et super behageligt menneske og yder en proffesionel service. Hun er ærlig og forklarer rigtig godt og forståeligt. Hun er helt klart "et besøg værd". 5 stjerner herfra uden tvivl!

6 February 2016

Dårlig service

Min sadel blev fuldt omstoppet af Kit, som lovede at komme og lave et eftersyn på sadlen efter ca. en måned. Da der var gået en måned, begyndte jeg at kontakte hende via sms, hvilket er den måde, hun selv ønsker at blive kontaktet på ifølge hjemmesiden.
Efter utallige sms'er uden svar får jeg omsider et flabet svar. Nu finder jeg en anden sadelmager til at lave min sadel.
Sadlen ligger i øvrigt rigtig dårligt efter omstopningen. Desuden var sadlen dårligt emballeret, da den blev sendt retur til mig = stor risiko for ridser osv.

Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse og en ikke tilstedeværende kundeservice.

23 December 2014

Is this your company?