See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Har præcis samme dårlige oplevelse som sidste anmelder - ingen varer afsendt, ingen mailrespons og ingen, der tager telefonen. Har annulleret min ordre og finder et andet sted

Company details

1. Security equipment
  2. Safety and work wear

Written by the company

SafeGear er din specialist indenfor brandsikring, førstehjælp, værdiskabe, butikssikring, tyverisikring, og har Danmarks største udvalg af kvalitetsprodukter.

1.5

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Køb dine varer et andet sted! Mega træls købsoplevelse. Kan ikke anbefales!

Bestilte et pengeskab, som var defekt ved levering. Kunne ikke åbnes. Dårlig kundeservice. Får klart et indtryk af at det ikke er fagfolk der kender deres produkter. Blev bedt om at forsøge at åbne pengeskab med en skruetrækker? Dette undlod jeg dog, da jeg ellers ikke ville kunne returnere varen.
Fik efter 4 mails endelig en bekræftelse af returnering. Dog mangler der kontaktperson og tlfnummer, på returadresse.
Kort fortalt en masse bøvl og tid.
Vil ikke handle hos Safegear igen og kan desværre ikke anbefale andre at gøre det.

Køb dit pengeskab/sikkerhedsskab hos fagfolk, som ved hvad de snakker om.

DEL2

Efter at have bestilt fragtmand til at returnere defekt pengeskab, er det sgu kommet retur. Danske Fragmænd har forgæves forsøgt at leverer varen til den adresse, som SafeGear oplyste mig om i en mail.

Når jeg nu ringer, for at høre hvad der er sket, får en en engelsk talende dame i røret, som er utrolig dårlig til at kommunikere.

KAN IKKE anbefale at købe noget som helst fra SafeGear.dk

12 May 2023
Rated 1 out of 5 stars

Den mest rådne kundeservice skal lede…

Den mest rådne kundeservice skal lede længe efter, men jeg fandt den her hos safegear.
Vi har købt et pengeskab for et par år siden, og kan kun tilslutte mig de beretninger der allerede ligger herinde om lange ventetider, lovning om det snart kommer etc.
Efter et indbrud er det nu gået i stykker, og min kollega talte med Rasmus for en måneds tid siden, han sagde han ville komme inden for to uger. Han sagde udtrykkeligt det var vigtigt det blev lavet. Efter 4 uger hvor jeg intet har hørt ringer jeg derind og taler med den mest flabede person, Rasmus, der blot udtaler, at han har da aldrig sagt han ville komme, og han da bestemt havde vigtigere opgaver og andre prioriteter end at komme og fikse et tastatur på et pengeskab Da jeg så spørger om hvornår han tror han kan komme, spørger han mig Gud hjælpe mig, om jeg slet ikke har opdaget der er covid-19 udbrud, og han skal da rundt på hospitaler etc. (Skal alle mundbind nu i pengeskab?!!??) Desuden regnede han ikke med jeg kunne finde nogle andre der gad at tage ud og reparere det, men jeg var da velkommen til at prøve!!
Jeg har fuld forståelse for der er travlt i perioder, især under covid-19, men jeg tolererer ikke, at han tror han kan behandle sine kunder sådan. Jeg vil hellere købe en vare til dobbelt pris et andet sted, end jeg så meget som gider at overveje at bruge min tid på safegear og Rasmus igen.

27 March 2020

Fem uger levering - useriøst

Fem uger! Så lang tid tog det at få leveret et våbenskab. Det til trods for, at der på hjemmesiden er angivet en enkelt uge.
Skabet blev bestilt i forbindelse med en flytning. Inden der blev afgivet bestilling, var min mand i telefonisk kontakt med Rasmus, der faktisk rådede til, at vi først bestilte en uge før, så vi var sikre på at få skabet, når flyttedagen kom.
Skabet kom aldrig den dag, det blev lovet. Heller ikke dagen efter. Faktisk skulle der gå fem uger og en dag, før vi modtog skabet.
Vi fik ingen besked om forsinket levering, før vi selv ringede til Rasmus og spurgte, hvor skabet blev af.
I første omgang fik vi besked om, at der var noget med bestilling i Tyskland, hvor skabet kommer fra. Senere var det bøvl med noget logistik. Efter tre uger, snakker vi med en fragtmand, der har leveret flere skabe, men ikke har hørt noget om vores, der efter sigende skulle stå på et lager. Hvad skal man så lige tro på?
Vi fik flere gange besked om, at skabet ville komme sidst på ugen eller først på ugen, alt afhængigt af, hvornår vi snakkede med Rasmus.
Jeg har tre positive ting at sige om oplevelsen:
1: skabet lever fuldt ud op til forventningerne.
2: trods nogle knap så pæne gloser, holdt Rasmus en pæn tone.
3: vi fik dog lidt rabat for den meget lange leveringstid.
Vi kunne sagtens have levet med den lange leveringstid, hvis dette havde været angivet på hjemmesiden, men når man ligefrem rådgiver kunder om bestilling og endda får at vide, hvor vigtigt det er, at skabet kommer til tiden, så våbene kan opbevaret efter de gældende regler, så lader det ikke til at, hverken firma eller kunder tages seriøst.
Jeg kan kun anbefale, at der strammes gevaldigt op og, at potentielle kunder informeres om muligheden for meget lang leveringstid på visse produkter.

11 June 2019
Rated 2 out of 5 stars

Som privat person så find et pålideligt firma

Jeg kan skrive side op og ned om de problemer jeg som privatperson har haft. Det vil jeg dog ikke gøre, men bare sige at jeg har købt kodelåse til yderdøre igennem firmaet. Efter fejl på dem viser firmaet sig fra deres korrekte side.Jeg får skylden for de fejl lige gyldigt hvad der er galt, hvilket i det ene tilfælde viser sig at være en kortslutning på et print efter jeg har fået det kontrolleret af et kompetent firma og selv om der står i kassen at der er 24 mdr garanti, så kryper Safegear udenom.
Har så sidenhen fra 3 part hørt hvorfor der er fejl på de kodelåse, da firmaet har købt dem billigt som restsalg, hvor de har stået og suget fugt.
Lad jer ikke narre af hans fantastiske salgspladder, for det kommer efter jer, hvis ikke skulle have brug for ham bagefter.
Mit bedste råd er: Hold jer langt væk

18 November 2018
Rated 3 out of 5 stars

Service & udfordringer

Hej

Jeg har fået en god service. Dog har der været nogle tider, hvor svartider ikke var gode.

Efter at have rykket dem flere gange kom der gang i dem og senest blev servicen en del bedre.

22 November 2016

Super proaktiv kundeservice!!

Min varer var desværre udsolgt og udskiftet med en ny model. Jeg blev kontaktet af Safegear.dk's kundeservice, som forklarede hvorfor min bestilling ville være en anden end på billedet på hjemmesiden, men varer/kvalitet var samme/bedre end bestilt. Pris var den samme (selvom den nye model var dyrere :)
Dejligt ikke blot at få den tilsendt og ikke vide hvorfor - God stil Safegear.dk!

29 September 2015
Rated 4 out of 5 stars

Fik varerne på 3 dage.

Jeg bestilte nogle røgalarmer hos Safegear.dk, og modtog dem med posten 3 dage senere. Altså ingen problemer. Var ellers lidt nervøs over et par negative anmeldelser af Safegear her på Trustpilot.

27 February 2014
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kundeservice, god og hurtig kommunikation både over mail og mobil!

Havde læst anmeldelserne på Trustpilot og var lidt skeptisk. Havde dog nogle spørgsmål om produktet, så jeg mailede Safegear en aften ved 20 tiden - jeg nåede ikke engang at logge af min mail, for i løbet af 2 min havde de svaret! Fik også hurtigt min vare, men ved en fejl havde de sendt den forkerte. Jeg ringer og de er hurtige til at løse problemet - da de ikke havde flere af den ønskede vare bliver jeg opgraderet til en nyere model uden ekstra beregning, på trods af at den er over dobbelt så dyr - og så kom den allerede med posten den efterfølgende dag. Men som de siger "Det er os der har lavet en fejl!". Super service, fornuftige at tale med og kan klart give de bedste anbefalinger herfra.

11 December 2013
Rated 2 out of 5 stars

Dårlig og utroværdig service og dårlig kvalitet af produkt

Halvdårlig oplevelse lige fra start.
Jeg kontakter SafeGear og spørger ind til ChubbSafes AIR 15, som er på lager, jeg spørger til kvaliteten og får at vide at jeg slet ikke kan sammenligne kvaliteten med et fra Harald Nyborg, men at man selvfølgelig, med rette værktøj, kan bryde ind i det (hvilket også er forventeligt)

Jeg vælger at bestille og får samme dag en faktura på e-mail, ganske som hos andre webshops, når varen går fra lager samme dag.

Efter 4 dage henvender jeg mig og får at vide at jeg lige skal give det et par dag mere, det er på vej.

Efter 7 dage henvender jeg mig igen og får at vide at det slet ikke er på lager (selvom hjemmesiden har givet udtryk for det i hele perioden..) og at det er i restordre hos producenten.

Det undrer mig at jeg så allerede har fået en faktura, hvor der står at det er sendt via post.dk..?

Efter 14 dage modtager jeg mit ChubbSafes AIR 15 med Danske fragtmænd (ikke post.dk - men det er nu ligemeget)

Jeg må tilstå at jeg slet ikke kan se hvorfor jeg først skal vente i 14 dage på noget der iflg. jeres hjemmeside skulle være på lager og så oveni købet give 3x så meget for et skab der ikke er bedre end dem fra Harald Nyborg.. skabet er skævt (hvis man stiller det på bordet vipper det med over 1 cm., det gaber så man kan se igennem og låsen virker som noget man skal slå på med en alm. hammer og så er man inde ved mekanikken..

Jeg er med på at det ikke er det samme som et skab til 50.000kr, men jeg er skuffet over at det reelt ikke er bedre end dem fra Harald Nyborg.

Det er så den ene ting, den anden er at jeg skriver et pænt indlæg (nogenlunde i stil med ovenstående) på jeres facebook profil samme aften som jeg modtager skabet og næste morgen er mit indlæg slettet, det er rigtig dårlig stil!

Jeg forsøger nu (d. 22-08-2013) at benytte mig af mine 14 dages returret og jeg vil følge op på hvordan det går.

Min anmeldelse er redigeret og følgende er tilføjet:

Produktet er så dårligt at man kan åbne det ved at slå ovenpå det med hånden!!

22 August 2013

De vil da ikke sælge

20 July 2013
Rated 2 out of 5 stars

Ingen levering, og ingen kontakt til kundeservice!

Jeg bestilte en del vare d. 3. september. Pengene blev ikke trukket, og varerne dukkede ikke op. d. 10. skrev jeg en mail for at rykke for bestillingen. Intet svar. d. 11. ringede jeg til kundeservice, de tog ikke telefonen. Jeg har nu annulleret min bestilling (har stadig ikke fået nogen respons) og finder varerne i en anden butik, hvor de forhåbentlig er interesserede i at levere.

11 September 2012

Fantastisk Service!

Jeg bestilte mine røgalarmer og dørklokker hos safegear.dk

NU kan jeg sove roligt om natten, fantastisk service, perfekt til mine behov og en god levering!

5 stjerner!

Dbh

Benjami

14 March 2012
Rated 5 out of 5 stars

God service, super viden, gode produkter -> super oplevelse

Hos Safegear er de ikke bange for at bruge lidt ekstra tid på besværlige kunder som mig der spørger meget.

Jeg havde en super gode dialog med dem, prisen blev sekundær da jeg bestilte på deres hjemmeside. Efter nøje eftersyn på markedet har de meget gode- og konkurrence dygtige priser.
Varerne var som de skulle være, en Abus SecVest alarm med der til hørerne dimser og en fin snak med hvordan man kan sætte tågesikring på.
Det næste jeg skal have er en Franz Jäger penge skab, man kan jo ikke leve uden…

9 February 2012
Rated 4 out of 5 stars

Gansk acceptabel service......

Bestilte en trådløs dørklokke,fik leveret i løbet af et par dage. Produktet lever næsten op til forventningerne, designmæssigt helt i top, funktionelt næsten i top. Man skal holde knappen på dørtrykket inde i unormalt lang tid før dørklokken modtager signalet. Helt nye batterier isat både sender og modtager og afstanen er kun ca. 2 meter.

4 February 2012

Take a closer look