See what reviewers are saying
Mij wordt 80 euro meer ga betalen per maand voor Netwerk kosten maar ik heb geen zonnepanelen woon in een appartement We waren zover dat ik zou gaan betalen per iDEAL De Rabobank blokkeerde mijn... See more
Company replied
Goede eerste indruk Na telefonisch contact besloot ik een afspraak op locatie te maken. Dit verliep allemaal snel en zonder gedoe. Tijdens het gesprek kreeg ik duidelijke uitleg en praktische tip... See more
Goed georganiseerd, fijne manier van werken veel meer te weten gekomen over mijn situatie en ben er een stuk wijzer van geworden!😀 ik wou mijn energie label hoger hebben, de man die langs is geweest... See more
Company replied
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Het consult heb ik als zeer…
Het consult heb ik als zeer professioneel en informatief ervaren. Er werd helder gecommuniceerd en de adviseur nam de tijd om alles goed toe te lichten. Hierdoor heb ik nu een duidelijk beeld van mijn situatie en de mogelijke stappen voor de toekomst.
Erg tevreden…!
“Via Saldeerplan een adviesgesprek gehad en daar ben ik echt blij mee. Vooraf had ik geen idee wat die veranderingen met energie nou concreet voor mij zouden betekenen. Tijdens het gesprek werd alles duidelijk uitgelegd en doorgerekend voor mijn situatie. Geen verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk advies over wat wel en niet slim is.
Het gaf me vooral rust en duidelijkheid. Uiteindelijk ook gebruikgemaakt van het vervolgtraject, en die korting maakte het extra interessant. Zeker aan te raden als je overzicht wilt in je opties.”
Heel fijn bedrijf heeft me goed…
Heel fijn bedrijf heeft me goed geholpen bij het plaatsen van mn zonnepanelen.
Mijn ervaring met Saldeerplan is erg…
Mijn ervaring met Saldeerplan is erg positief. Vanaf het eerste contact werd alles duidelijk en rustig uitgelegd, vooral rondom de veranderingen in de salderingsregeling. Ik had zelf weinig kennis over dit onderwerp, maar ze namen echt de tijd om mijn situatie door te nemen en advies op maat te geven.
Goede eerste indruk
Goede eerste indruk
Na telefonisch contact besloot ik een afspraak op locatie te maken. Dit verliep allemaal snel en zonder gedoe. Tijdens het gesprek kreeg ik duidelijke uitleg en praktische tips waar ik echt iets aan heb.
Alles werd netjes geregeld en de communicatie was helder. Fijn bedrijf om mee samen te werken.
Fijne en duidelijke service
Fijne en duidelijke service
Eerst goed telefonisch contact gehad en daarna een fysiek gesprek ingepland. Alles werd duidelijk uitgelegd en er werd rustig de tijd genomen.
De communicatie liep soepel en afspraken werden nagekomen. Al met al een goede ervaring. Zeker aan te raden.👍
Prettige ervaring gehad
Prettige ervaring gehad. Ik heb een consult aan huis gekregen van een vriendelijke adviseur die alles duidelijk uitlegde en me goed heeft geholpen bij de aanschaf van een thuisbatterij. Het hele proces verliep professioneel en soepel. Zeker een aanrader.
Mijn ervaring met Saldeerplan is erg…
Mijn ervaring met Saldeerplan is erg positief. Ze nemen de tijd om alles goed uit te leggen en denken echt met je mee. De communicatie is snel en vriendelijk, wat het hele proces prettig maakt. Alles werd netjes en duidelijk afgehandeld zonder gedoe. Fijn om met een partij te werken die betrouwbaar en professioneel is. Zeker een aanrader!
Goed telefoon gesprek en fijne…
Goed telefoon gesprek en fijne klantenservice
Direct ingepland
Ik ben geholpen door een mevrouw die mij gelijk kon aanmelden voor het consult de volgende dag. Fijne ervaring en meneer aan de deur gaf heldere inhoudelijke uitleg. Top
Eerlijk gezegd wist ik totaal niet waar…
Eerlijk gezegd wist ik totaal niet waar ik moest beginnen met verduurzamen. Tijdens het gesprek werd alles rustig en duidelijk uitgelegd, echt toegespitst op mijn woning. Geen verkooppraatje, maar gewoon inzicht in wat voor mij wel en niet slim is.
Ik vond het vooral fijn dat er een concreet stappenplan uit kwam, waardoor ik nu weet waar ik aan toe ben en geen verkeerde keuzes maak. Achteraf gezien is die €249 het zeker waard geweest, omdat het me veel meer bespaart!
Zeer tevreden over Saldeerplan
Zeer tevreden over Saldeerplan. Duidelijk, gebruiksvriendelijk en transparant. Je krijgt snel goed inzicht in je energie en saldering. Zeker een aanrader!
Vriendelijk en goed behandeld!
Vriendelijk en goed behandeld, zowel telefonisch & aan huis! Zeer tevreden en bedankt voor de snelle service!
Ik heb een zeer positieve ervaring…
Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met Saldeerplan. Alles werd duidelijk en transparant uitgelegd, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. De communicatie verliep snel en professioneel, en vragen werden netjes beantwoord. Het hele proces was overzichtelijk en goed geregeld. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar duidelijke en betrouwbare begeleiding.
Het adviesgesprek dat ik heb gehad
Het adviesgesprek dat ik heb gehad, heb ik als bijzonder waardevol en professioneel ervaren. Vanaf het eerste moment voelde ik me serieus genomen en op mijn gemak gesteld, wat voor mij een belangrijke basis vormt voor een goed gesprek. De adviseur nam de tijd om echt naar mijn situatie te luisteren en stelde gerichte vragen die mij ook zelf aan het denken zetten.
Wat ik vooral sterk vond, was de duidelijke en gestructureerde manier waarop het advies werd gegeven. Er werd niet alleen gekeken naar de korte termijn, maar ook naar de lange termijn en mogelijke gevolgen van bepaalde keuzes. Hierdoor kreeg ik een compleet beeld en kon ik een weloverwogen beslissing maken.
Daarnaast werd alles helder en begrijpelijk uitgelegd, zonder onnodig ingewikkeld jargon. Dat maakte het gesprek toegankelijk en zorgde ervoor dat ik me zeker voelde over de informatie die ik kreeg. Ook werd er ruimte gelaten voor mijn eigen wensen en voorkeuren, waardoor het advies echt persoonlijk en op maat was.
De betrokkenheid en deskundigheid van de adviseur sprongen er echt uit. Ik had het gevoel dat er oprecht werd meegedacht en dat mijn belang centraal stond. Dat gaf mij vertrouwen in zowel het advies als in de organisatie.
Al met al kijk ik zeer positief terug op dit adviesgesprek. Het heeft mij niet alleen geholpen bij het maken van een belangrijke keuze, maar ook nieuwe inzichten gegeven waar ik in de toekomst nog veel aan zal hebben. Ik zou dit zonder twijfel aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar professioneel en betrouwbaar advies.
Ik kreeg iemand bij
Kreeg iemand bij mijn thuis en ben er tevreden mee dus was zeker even nodig!
Dus bedankt!
Wat een top service!
Wat een top service! Zeer fijn advies gekregen waar ik zeker iets aan heb! Bedankt!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.