Heel erg goede ervaring
Heel erg goede ervaring, zaakvoerder met kennis van zaken, ook enkele opties zijn mogelijk zoals raamkozijn renovatie, zonnepaneel cleaning, oprit etc... Top
Prima service!
Voor het eerst gebruik gemaakt van de dienstverlening die saponem aanbied. Correcte prijs, stipt op tijd. Een aanrader!
Werkt snel en heel netjes.
Werkt snel en heel netjes.
Komt zijn afspraken na.
Schade maken en nadien zeggen dat ze…
Schade maken en nadien zeggen dat ze het niet geweest zijn.
Super tevreden!
De ramen zijn terug proper ! Terras is ook terug gedaan. Super goede service ! Altijd tevreden met zijn werk 😊
Topservice
Aangenaam verrast door de dienstverlening van saponem. Niet alleen de ramen maar ook de kozijnen worden telkens grondig gewassen, steeds volgens afspraak!
Tevreden over deze service!
Tevreden over deze service!
Optijd, Vriendelijk en ruiten heel proper gekuist.
Weet wie je contacteert
"Glazenwasser Jens" vind het nodig om op Facebook volgende commentaar te plaatsen "Smijt vaneerste keer die vlag beneje ;D" bij het zien van een regenboogvlag.
Afspraken worden niet nagekomen!
3 afspraken gehad.
2e heb ik helaas moeten afzeggen wegens omstandigheden!
Eerste en derde kwam hij gewoon niet opdagen, en liet hij ook niks weten!
Duidelijk ONBETROUWBAAR !!!!
Op een andere website reageerde eigenaar al dat hij mijn vrouw had laten weten dat hij niet kwam!
(Ik heb zelfs geen vrouw !!??? 🤣😉)
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.