Saunaomc Reviews 37

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jag är verkligen imponerad av Sauna OMC. Produkterna håller hög kvalitet och känns både genomtänkta och hållbara. Servicen var snabb, trevlig och professionell, jag fick tydliga svar på mina frågor oc... See more

Rated 5 out of 5 stars

Snabb och smidig frakt! Står 1-3 dagar på hemsidan och jag fick paketet 40 timmar efter jag la beställning till norra Norrland. Hög Kvalitet i produkterna och goda dofter på oljorna. Min favorit... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har testat runt bland företag, men inte riktigt träffat rätt i en kombination av utbud/service, undantaget Sauna OMC. Kan rekommendera bastuoljan med doft av citrus, 10/10!

Company replied

Company details

1. Sauna
  2. Health and beauty shop
  3. Sauna Shop

Written by the company

Nordens främsta bastubutik sedan 2023. Sauna OMC är en pionjär inom bastukulturen och tillverkar en serie högkvalitativa och säkra bastuprodukter och tillbehör.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Jag köpte 3 stycken bastumössor till min sambos familj. Jag var supernöjd, kvaliten var bra på mössorna och leveranstiden var riktigt snabbt.

4 March 2026

Snabb leverans och kvalité

Riktigt bra kvalité på bastuartiklarna, stort plus för den snabba leveransen i dessa svåra tider mer vädret.🙌

3 January 2026

Reply from Saunaomc

Hej! Vad roligt att du är nöjd med leveransen & välkommen åter

snabb leverans

26 November 2025

Reply from Saunaomc

Hej Jan! Stort tack för din recension och vad roligt att du är nöjd med den snabba leveransen!!

Fantastik support

Otrolig kundsupport!
Jag behövde ordna en saunapresent till en vän i sista minuten och hade inte möjlighet att vänta flera dagar på leverans. Kundsupporten löste det direkt och såg till att paketet kunde levereras samma dag. Nu ser jag verkligen fram emot att få se produkterna!

13 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Så fräscht och helande efter träning

Så fräscht och helande efter träning. Snabb leverans också 👍

1 November 2025

Hej Anette!

Stort tack för din fina recension & kul att du upplever hälsoförbättringar med våra produkter!

10/10

Grym upplevelse, rekommenderar starkt.

29 October 2025

Hej Marcus!

Stort tack för din fantastiska recension, och otroligt roligt att du är nöjd med upplevelsen av våra produkter!

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans samt trevligt att jag…

Snabb leverans samt trevligt att jag fick några prover på andra produkter medskickade i leveransen.

21 October 2025

Hej Stefan!

Stor tack för din fina recension!
Kul att du är nöjd med den snabba leveransen & att allt blev smidigt.
Prover skickas alltid med så att man enkelt kan jämföra produkterna :)

Rated 5 out of 5 stars

Otroligt nöjd med era produkter

Handlat ifrån er flertalet tillfällen, alltid lika nöjd. Tycker att era produkter och leveranser alltid levererar klass!

1 September 2025

Hej Vasiliki!

Stort tack för att du valde att dela med dig av din upplevelse & otroligt kul att du tycker att produkterna levererar klass!

Supernice

Supernice, använder alltid när jag bastar 👍

26 October 2025

Hej William!

Stor tack för din fantastiska recension! Vada roligt att du jämnt använder våra produkter när du bastar.

Tack för att du delar med dig :)

Älskar dessa bastukristaller!

Älskar dessa bastukristaller!! Bästa märket jag testat hittills 😍 Använder veckovis när jag behöver få ner min stressnivå.

25 October 2025

Hej Evelina!

Stor tack för din fantastiska recension.

Vad roligt att du är nöjd med ditt köp & otroligt kul att du känner av effekten vid användning :)

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look