See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Bogen blev leveret fint, men der er en stor reklame bag på bogen ved stregkoden. Og den var ødelagt i toppen virkelig øv nu når man betaler så meget for de bøger man køber og det er det man får…

Rated 5 out of 5 stars

Har netop oprettet en salgsannonce for min startup. Stor ros til supporten – problemet blev løst hurtigt, og der blev svaret prompte på mails. Jeg betalte for annoncen en lørdag og forventede først... See more

Company replied

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi satte vores garn webshop til salg den 16. januar 2021, mindre end 2 måneder efter var den solgt. Saxis har fra starten været meget hjælpsomme med at lave salgsannoncen og gode til at komme me... See more

Company details

1. Online marketplace

About Saxis

Written by the company

Saxis er en online markedsplads, hvor ud kan købe og sælge virksomheder.

Faktisk er det Danmarks største markedsplads for køb og salg af virksomheder på nettet!

Vores mission er at skabe en online platform, der gør salgsprocessen mere overskuelig for sælger og køber.

På Saxis får du derfor et bedre indblik i, hvilke andre virksomheder af samme type, der er til salg lige nu, hvilken pris virksomhederne sælges til, trends i markedet, overblik over professionelle mægler-virksomheder og mulighed for at kontakte dem.

Vi mener, at vi har en platform, der rummer hele markedet. Både de helt små virksomheder og de store organisationer.

Vi arbejder meget med at skabe en teknisk platform, der kan lave de bedste match mellem køber og sælger.

Meget af vores tid går derfor med indeksering af annoncer og udvikling af algoritmer, der kan lave bedre match og bedre søgning.

Vi gør meget for at skabe trafik til sitet, og vi går meget op i, at det er den rigtige trafik, vi får ind, så der kan blive solgt så mange virksomheder som muligt.

Derudover, sørger vi for at sætte vores kunder i kontakt med fagfolk, der kan hjælpe dem med f.eks. fremskaffelse af juridiske dokumenter, værdiansættelse, finansiel rådgivning eller andet.

Vi arbejder hele tiden på at gøre det lettere at bruge vores service og dermed lettere at sælge din virksomhed. Har du forslag til forbedringer tager vi meget gerne imod feedback på info@saxis.dk.

4.4

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk portal til at sælge sin…

Fantastisk portal til at sælge sin virksomhed, og hurtig og kompetent kundeservice. Stor anbefaling her fra

12 April 2019

Hej Julius

Tusind tak for de rosende ord!

Alt det bedste til dig fremover

Meget tilfreds med forløbet

Alt i alt har det været et meget positivt forløb og Christian fra Saxis er yderst hjælpsom, således at processen forløber perfekt!
Tak for det.

15 March 2019

Hej Fadi

Selv tak. Vi håber at vi kan få lov til at hjælpe dig en anden gang!

Høj Høj klasse

Høj Høj klasse, Jeg har kun at sige ros, ros og atter ros. Teamet bag er så flinke og service minded at det er en sand fornøjelse at besøge deres site og arbejde sammen med dem. Jeg kan virkelig anbefale Saxis.dk

11 March 2019

Tusind tak Morten!

Jeg skulle hilse fra service teamet og sige at fornøjelsen var helt på deres side :-)

Alt det bedste til dig fremover!

Rated 5 out of 5 stars

Det tog nøjagtigt 4 timer at få 3…

Det tog nøjagtigt 4 timer at få 3 henvendelser, og dagen efter var min virksomhed solgt :)

Jeg kan virkelig anbefale Saxis. De både søde til at hjælpe en igang, og har de en fed og nem portal.

Så 5 stjerner herfra!

7 March 2019

Hej Rasmus

Det var super godt gået, tillykke med det flotte salg!

Vi håber alt det bedste for dig i fremtiden!

Kan kun anbefales

Solgte min virksomhed via Saxis. Fremragende forløb med en fantastisk dialog og assistance.

4 March 2019

Hej Steffen

Tusind tak for det!

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis vi kan hjælpe med noget i fremtiden.

ALDRIG MERE SAXIS

ALDRIG MERE SAXIS. I telefonen fik jeg beskrevet nogle betingelser, som Saxis efterfølgende ikke vil stå ved alligevel. Samtidig står der i deres handelsbetingelser, at deres honorar tilpasses til salgsprisen, hvis man henvender sig inden for 7 dage efter salget. Da jeg på den baggrund kontakter dem, får jeg blot at vide, at det altid er en subjektiv vurdering og de vil derfor ikke nedsætte betalingen. Jeg kommer aldrig til at bruge Saxis igen.

Respons på jeres svar
Sikken en masse tid og energi I bruger på at skrive et langt svar. Det havde været skønt, hvis I i stedet for at tale udenom, havde brugt kræfterne på at overholde jeres løfter og aftaler.

I giver mig besked på, at aftalen med jer er ophørt, da jeg fjerner annoncen. Derfor skal jeg ikke give jer besked ved et eventuelt salg og slet ikke betale et honorar.

I kontakter mig så lige efter salget og forlanger et honorar alligevel. Der er på dette tidspunkt ikke gået 7 dage siden salget, men I vælger alligevel at fastholde det fulde honorar, selv om det ifølge jeres betingelser skal justeres efter salgsprisen.

Der er altså tale om brudte aftaler og falske løfter. Det handler kun om at få så mange penge i kassen som muligt. Desværre kan jeg se af de mange negative anmeldelser, at jeg ikke er den eneste, der er blevet snydt.

14 February 2019

Hej Morten

Som jeg også har skrevet i vores mailkorrespondance er jeg oprigtigt ærgerlig over denne situation og at dette er den oplevelse du står tilbage med.

Når det er sagt, så mener jeg ikke at din udlægning af sagen her er helt retvisende og derfor vil jeg tillade mig at komme med vores side af sagen.

Du lukker din annonce på Saxis og skriver at du har valgt ikke at sælge virksomheden alligevel. Et par måneder senere kan vi se at du har solgt den til en køber du har fået kontakt med på Saxis.

Da vi så fremsender din faktura på honoraret for salget, er dit svar at du har solgt virksomheden efter du har lukket din annonce ned og derfor ikke skal betale honoraret.

Efter længere diskussion får vi efterhånden en fælles forståelse af, at du stadig skal betale honorar for salget selvom du har lukket din annonce ned et par måneder inden salget. Først her, begynder du at snakke om en nedsættelse af honoraret.

Det er ikke korrekt at det står i vores betingelser at man kan få det nedsat. I vores betingelser står der at du betaler et honorar baseret på den pris der står på din annonce.

Vi har så valgt at tilbyde de af vores kunder som holder os underrettet om, at der er sket et salg, at de har mulighed for at få nedsat deres honorar ud fra den faktiske pris på købsaftalen hvis de fremsender en underskrevet købsaftale og underskriver en tro- og loveerklæring sammen med køber, som understøtter prisen på købsaftalen, indenfor 7 dage efter at købsaftalen er underskrevet.

Det vil selvfølgelig altid være en vurdering fordi vi er nødt til at kigge dokumentationen igennem inden vi beslutter om honoraret kan nedsættes.

Vi har f.eks. oplevet at man fremsendte en købsaftale hvor der stod én købspris og underskrev en tro- og love erklæring hvor der stod en helt anden salgspris. I sådan et tilfælde kan vi selvfølgelig ikke bare nedsætte honoraret fordi det er uklart hvad den egentlig salgpris har været.

Men i første omgang, var det slet ikke muligt at benytte denne service i dit tilfælde da du ikke havde taget fat i os indenfor de 7 dage, men vi selv måtte finde ud af, at der var sket en handel.

Generelt er det sådan på Saxis, at de sælgere som ser det som et samarbejde mellem os og dem, hvor vi i fællesskab får solgt virksomheden og vi har en god kommunikation undervejs, har en god oplevelse og kan få nedsat deres honorar ud fra den faktiske salgspris.

Vælger man som sælger, ikke at tage imod vores vejledning, ikke at holde en kontakt under salgsforløbet og ikke at læse vores betingelser og stille eventuelle spørgsmål så man er sikker på hvad reglerne er, så er det rigtig svært for os, at sikre at man har en god oplevelse. Jeg kan se i vores telefonsystem at vi har forsøgt at ringe dig op adskillige gange for at følge op på salgsprocessen, men det har ikke været muligt at komme igennem nogle af gangene desværre og det ærgrer mig rigtig meget, for mange af disse misforståelser kunne helt sikkert være undgået hvis der havde været en bedre dialog undervejs.

Når alt dette er sagt, så vil jeg ikke lægge ansvaret fra mig, vi har efter denne sag gennemgået endnu engang med vores kundeservice hvordan vi bedst sætter vores sælgere ind i reglerne omkring honoraret og vi har taget det op til overvejelse hvordan vi kan sikre, at alle spørgsmål er afklaret inden salgsprocessen går igang og man forpligter sig til at betale et honorar hvis virksomheden sælges.

Jeg er ked af, at du står tilbage med en dårlig oplevelse, det ønsker vi selvfølgelig aldrig

Men jeg ønsker dig alt det bedste fremover og håber på, at vi kan få lov til at hjælpe dig en anden gang.

CEO og Co-founder, Saxis

Saxis fungerer super godt

Saxis fungerer super godt! Jeg har haft flere virksomheder til salg på platformen, og der har altid været en god kommunikationen mellem køber og folkene bag Saxis.

Keep up the good work!

6 February 2019

Hej Kasper

Tak for den flotte anmeldelse!

Vi ønsker dig alt det bedste fremover og held og lykke med forretningerne!

Rated 5 out of 5 stars

Saxis var absolut en succes

Saxis var absolut en succes - Salg efter 5 dage - Processen virkede lang til at starte med da man skulle udfylde en masse oplysninger, men det betød også at jeg kun fik henvendelser fra dem som oprigtigt var interesseret. Min virksomhed blev solgt på 5 dage og serviceniveau var kanon flot - de sad klar til at hjælpe med kontrakten og alle spørgsmål jeg havde i forbindelse med overdragelse og salg. Mange tak herfra, det bliver ikke sidste gang jeg sætter en af mine forretninger til salg hos jer.

1 February 2019

Reply from Saxis

Tusind tak for de pæne ord, det betyder rigtig meget for os!

Vi håber at se dig igen en dag.

Indtil da ønsker vi dig alt det bedste og god vind i sejlene!

Professionelt

Jeg solgte min virksomhed igennem Saxis;
Platformen er super brugervenlig.
Deres produkt er effektivt og virker!
Deres priser er rimelige.
Og deres kundeservice er super god.

En overordnet perfekt oplevelse!

17 January 2019

Hej Frederik

Tusind tak for at du valgte at bruge Saxis og for den pæne anmeldelse, vi er meget beærede!

Jeg håber at vi får lov at hjælpe dig igen i fremtiden og ønsker dig alt det bedste med dine forretninger

Rated 5 out of 5 stars

En super god oplevelse at sælge min…

En super god oplevelse at sælge min webshop gennem Saxis!
Meget kompetente og venlige medarbejdere, har følt mig i trygge hænder hele vejen. TAK for hjælpen :-)

1 January 2019

Hej Susanne

Det er os der takker for at du har valgt at bruge os og for de pæne ord!

Jeg ønsker dig alt det bedste med dine forretninger fremover og håber at vi mødes igen en anden gang

Rated 1 out of 5 stars

Super dårlig service og endnu dårligere…

Super dårlig service og endnu dårligere markedsføring.

I deres markedsføring, skriver de "Solgt eller Gratis" men virkeligheden er en anden. Du modtager nemlig en faktura trods virksomheden ikke er solgt gennem deres "service". Kun få henvendelser gennem deres side, så jeg vil ikke anbefale at bruge dem, men istedet for bruge andre gratis salgsportaler.

26 November 2018

Hej Martin

Jeg er ked af, at dette er den oplevelse du står tilbage med efter du har brugt Saxis.

Som vi skriver er konceptet solgt eller gratis og da du har solgt din virksomhed, er det ikke gratis.

Eftersom man kan se din hjemmeside og andre oplysninger på annoncen, kan Saxis ikke skelne mellem kontakter der er opstået gennem beskedsystemet på Saxis og udenom. Folk kan vælge at tage kontakt direkte til dig efter at have set annoncen på Saxis.

Jeg kan se at der i den periode du har haft virksomheden til salg på Saxis har været 327 mennesker inde og kigge på din annonce, 6 har kontaktet dig gennem Saxis og 30 mennesker har klikket sig ind på din hjemmeside via annoncen. At det ikke har givet et direkte salg til én af disse personer er selvfølgelig ærgerligt.

Forskellen på Saxis og de gratis alternativer er niveauet af service. Hos Saxis får du gratis skabeloner til købsaftale, fortrolighedserklæring, hensigtserklæring og salgspræsentation af virksomheden, vi har live chat support og sidder klar på telefonerne til at hjælpe og vejlede gennem salget og vi er den platform med det største køberkartotek samt mest trafik. Alt dette betaler man får, men KUN hvis man faktisk får solgt virksomheden, ellers er det gratis.

Hvis du ikke gør brug af nogle af disse services kan jeg godt forstå, hvis du hellere vil bruge nogle af de gratis alternativer og jeg beklager at vi tilsyneladende ikke har været gode nok til at informere om hvad du betaler for og hvornår. Det må vi tage op til overvejelse.

Jeg vil ønske dig alt det bedste fremover

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og hurtigt salg

Super god service, hurtig hjælp fra kundesupporten. Derudover var virksomheden hurtigt solgt, til en god pris. What not to like?

21 November 2018

Hej Kristian

Mange tak for de pæne ord og for at du valgte at bruge Saxis i første omgang!

Jeg håber at det vil gå dig godt med fremtidige forretninger og at du vil tænke på os næste gang du skal købe eller sælge

Rated 4 out of 5 stars

Godt sted at sætte sin forretning til salg

Vel nok det eneste rigtige sted at sætte en virksomhed til salg i DK. Nemt og brugervenligt at sætte en annonce op og de ansatte var gode og venlige hele vejen igennem processen. Adgang til fx købsaftale er også et plus. Handelsbetingelserne (nye fra 15/10-18), synes jeg personligt er for stramme. Jeg fik mindre for min forretning end annonceret, men skal betale for annonceret pris alligevel.

19 November 2018

Hej Jan

Tak for de pæne ord! Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse med Saxis.

Mht. honoraret, så er det muligt at få det korrigeret efter den handlede pris. Der er en procedure omkring dokumentation af den faktiske salgspris som man skal igennem først, den skal vi bare have sat igang, så kan du få nedsat honoraret efter den handlede pris. Det er også noget nyt der er kommet i forbindelse med de nye handelsbetingelser.

Jeg kontakter dig lige pr. mail angående processen

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og godt reach

Super god service og godt reach. Solgte min webshop på 6 dage. Det koster knaster, men hvis man skal af med sin virksomhed kan det være svært at finde den rigtige køber. Så for mig var Saxis alle pengene værd. Jeg fik opkald af Philip med masser af hjælp og guidance til at opsætte annoncen bedre. Sindssygt god service og masser af entusiasme fra deres side af, rigtig god oplevelse!

18 November 2018

Hej Holger

Det var en fornøjelse at hjælpe dig med salget, tusind tak for de pæne ord!

Jeg håber meget at du får succes med dine fremtidige projekter og at vi mødes igen en dag i fremtiden!

Jeg fandt Saxis

Jeg fandt Saxis, og satte min håndværksvirksomhed til salg sidste uge. Møde med potentiel køber samme uge til mulig overdragelse idag, som jeg skriver dette, samt to møder fredag. Dvs 3 mulige købere udover min konkurrent, der slog til igår og købte min virksomhed. Det ER effektivt. BEST BUY!! Rådgivning og kontrakter ligger ligefor. Det har været en fornøjelse.

2 November 2018

Hej Michael

Tusind tak for de pæne ord. Det glæder os rigtig meget at du fik solgt virksomheden og kan komme godt videre.

Du må endelig sige til hvis vi en anden gang kan være behjælpelige.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover med www.qurias.dk!

CEO og Co-founder, Saxis.dk

Tarvlige med abonnement gebyr

Opkræver premium annoncering pris, selvom annonce er slettet.
Efter at have klaget får jeg af vide at jeg skal slette abonnement selvom annoncen er slettet.
Det er tåbeligt at man kan købe annoncering for den pågældende sag, men vil ikke blive afmeldt når sagen sluttes.

19 September 2018

Virkelig fremragende virksomhedsbørs.

Virkelig fremragende virksomhedsbørs.

Hurtigt, effektivt og ikke mindst nemt.

Jeg har handlet 3 virksomher (købt 2 og solgt 1) igennem Saxis og kan på det varmeste anbefale SAXIS.

Ikke sidste gang at jeg "handler".
Mvh
Jimmi Nielsen

9 August 2018

!! :):):):)

Jeg fandt min tidligere virksomhed igennem Saxis, og har især været rigtig glad for hjælpsomheden fra deres side! - både mht. køb og salg.
Kan varmt anbefale alle der ønsker at købe eller sælge virksomhed at lade det gå igennem dem.
5 stjerner herfra! :)

11 July 2018
Rated 5 out of 5 stars

Lynhurtig afvikling af vores virksomhed!

Vi fik en hurtig og effektiv håndtering af salget af vores virksomhed, og det er ikke sidste gang at vi bruger Saxis! Fra vi kontaktede Saxis til salget af virksomheden gik der under 1 uge!
Vi giver alle de varmeste anbefalinger til Christian og ikke mindst Saxis. Tak for hjælpen!

18 June 2018

Take a closer look