Schneiders Køreskole Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

1. Driving school

Written by the company

Jeg tilbyder professionel og personlig undervisning til nye og erfarne bilister i Stenløse og omegn. Med tålmodighed, faglighed og fokus på tryghed guider jeg dig sikkert til kørekortet. Alle lovpakker er i samarbejde med drivetrafik.dk (Drivetrafikskole). Beståelsesprocent 100% i år til dato (01/07/2026) Jeg er en erfaren kørelærer med base i Stenløse, Egedal Kommune, i Nordsjælland. Med mere end 5 års erfaring har jeg hjulpet over 200 elever med at tage kørekortet – fra nervøse begyndere til erfarne bilister, der ønsker genopfriskning. Min tilgang til undervisning er bygget på tålmodighed, faglighed og forståelse for at alle lærer forskelligt. Jeg prøver altid at skabe en tryg og positiv atmosfære, der giver eleverne den bedste betingelse for at udvikle sig. Jeg startede som kørelærer efter mange år med forskellige jobs, der indebar kørsel af varevogn og lastbil – blandt andet i indre by og i lufthavnen (med tankning af fly). Her har jeg opbygget stor erfaring med at navigere i tæt og udfordrende trafik. Min erfaringer blev et stort plus under min uddannelse som kørelærer, hvor jeg fik stor ros for min kørsel og forståelse for trafik. Samtidigt fik jeg under uddannelsen også ros for mine formidlingsevner og måden at undervise på. Det afspejler sig alt sammen også i de anmeldelser, jeg får fra mine elever. Jeg lægger stor vægt på at skabe en god relation til mine elever, hvor der er plads til både seriøs læring, humor og en afslappet stemning – uden at det bliver selvhøjtideligt. Privat bor jeg med min kone og vores to drenge i Stenløse. Drengene er stadig lidt for unge til kørekort, og min kone er måske alligevel lidt for dygtig til at have brug for undervisning (selvom hun da også ofte får et par gode råd med på vejen). Alt i alt er jeg klar til at bruge min energi på nogle elever, som gerne vil lære at køre sikkert, roligt og med et smil på læben.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

16 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Verdens bedste kørelærer

Verdens bedste kørelærer! Intet mindre! Morten formår at skabe en tryg og rar atmosfære hele vejen igennem forløbet. Jeg var ikke et sekund i tvivl om at han havde mig 110% både på vejen, men også til den faglige del. Jeg kan kun anbefale at starte!

Igen tak, tak for de gode grin, tak for den tryghed du skabte og tak for dig Morten!

26 February 2026

Varmt anbefale Schneiders Køreskole

Kan varmt anbefale Schneiders Køreskole/Morten

Jeg havde Morten via Drive Stenløse, til teoriundervisning og lovpakkens køretimer.

Derudover havde jeg Morten som kørelærer til flere køretimer op til selve køreprøven (som jeg tog i første forsøg, med god hjælp fra Morten)

Som "moden" elev (30+) var jeg noget mere risikobevidst end den gennemsnitlige førstegangskørekort-studerende, men Mortens pædagogik, uendelige tålmodighed, opmuntring, og gode humør fik mig til at omfavne dimensionerne af at køre - opmærksomheden, bevidstheden om reglerne, teknikken og endelig endda: glæden ved at køre.

Tak!

29 June 2026

Den bedste kørerlærer

Den bedste kørerlærer! Jeg kan kun anbefale Morten, en mere tålmodig kørerlærer skal man lede længe efter. Der var aldrig sure mine, og han heppede altid på en, selv når man fejlede. Han var med til at gøre hele min kørerkorts oplevelse meget bedre!

7 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale Morten Schneider…

Jeg kan varmt anbefale Morten Schneider som kørelærer. Jeg bestod køreprøven i første forsøg, og det skyldes i høj grad Mortens dygtige undervisning og rolige tilgang.

Gennem hele forløbet følte jeg mig tryg bag rattet. Morten er tålmodig, professionel og god til at skabe en afslappet stemning, samtidig med at han lærer fra sig på en måde, der er nem at forstå. Han gav mig selvtillid og sørgede for, at jeg var godt forberedt til køreprøven.

Hvis du leder efter en kørelærer, der er engageret, kompetent og får dig til at føle dig godt tilpas under køretimerne, kan jeg kun anbefale Morten Schneider.

26 February 2026

Stor anbefaling

Jeg har haft fornøjelsen af at have Morten som kørelærer. Han gjorde køretimerne hyggelige og sjove, og med hans hjælp bestod jeg begge prøver i første forsøg. Han kan især anbefales, hvis man er lidt nervøs, da han er sød og rolig, også når man laver fejl.

3 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Sød, sjov og rolig kørelærer

Morten er en virkelig god kørelærer som gør det rart at lære. Han tager hånd om alle elever og sørger for at alle er med og at alle er godt klædt på til deres teoriprøve og køreprøve. Han ville aldrig sende nogen til en prøve, hvis han ikke var sikker på at eleven var klar til det.
Han har en sjov, men samtidig rolig tilstedeværelse, hvilket gør det både trygt og sjovt at lære.
Samtlige af mine venner har også haft Morten, og alle er enige om at han er en fantastisk kørelærer.
Kan klart anbefale at tage kørekort hos Morten😊

3 July 2025

Morten er den bedste Kørelære

Morten er den bedste Kørelære! Bestod teori og køreprøve i første forsøg!! Morten giver virkelig god støtte og gode samtaler under køretimen! Kan ikke anbefale en kørelærer mere end Morten!🤩

30 June 2026

God kørerskole

Jeg havde Morten Schneider som min kørerlærer. Han er altid rolig og tålmodig så jeg følte mig tryk bag rettet. Han var mega hyggelig at kører med, og samtidig god til at lære fra sig. Jeg har haft rigtig mange hyggelige snakke sammen med ham og man for altid et grin og smil frem med ham. Jeg havde ham også i teoritimerne hvor der ikke var en eneste time der var kedelig, han havde altid god energi og den smitter bare videre. Jeg har været rigtig glad for at have ham som min kørerlærer🤩🤗.

19 March 2026

Skøn oplevelse

Havde en enormt god oplevelse med Morten, som kørelærer.
Han har en super behagelig og rar personlighed, og fordeler kørertimerne fornuftigt, så man får styr på alt det nødvendige🥰

1 September 2025

Take a closer look